Chabarovsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Vladivostok – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Novokuzněck – Magnitogorsk 3:7 (kon.)
Novosibirsk – Ufa 5:4 (2:1 po s.n.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:2 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 1:0 (kon.)
N.Novgorod – Soči 5:1 (kon.) | Viťaz – Riga 1:3 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Záhřeb – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
konec
CSKA Moskva
4:2 (0:2, 2:0, 2:0)
SKA Petrohrad
Pátek 08.01.2016, 15:00 • CSKA Universal Sports Hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    V závěru si hostující celek zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Sergej Andronov, a SKA má ještě malou šanci na vyrovnání!
     
    52:06
    Petrohradští si zahrají přesilovou hru! Na trestnou lavici usedá Jevgenij Korotkov, který nestíhal v souboji s Mosesem, a tak amerického útočníka hákoval!
     
    45:47
    Petrohrad si však zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří domácí Grigorij Panin, který podrazil u mantinelu pronikajícího Guseva!
     
    38:00
    Přesilovou hru si však zahraje moskevský celek! Petrohrad špatně střídal, a hrál v šesti. Trest za hostující lavičku si odsedí Pavel Bučněvič!
     
    34:04
    Domácí celek si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Jevgenij Ketov, který dostává dvě minuty, a oslabuje svůj celek!
     
    24:54
    CSKA je za svou aktivitu odměněno, a zahraje si přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Dmitrij Kalinin, který za vlastní brankou hákoval Šipačjova, a dostává dvouminutový trest!
     
    19:14
    Hostující celek si zahraje na konci první třetiny ještě přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Michail Junkov, který zahákoval v jasné šanci Pavla Bučněviče, a dostává dvouminutový trest!
     
    15:50
    Hosté měli ještě výhodu, nicméně do pásma se dostat nedokázali. Na trestnou lavici míří Igor Ožiganov, který podrazil v jasné šanci mladého Bučněviče, a dostává dvě minuty!
     
    11:43
    Úvodní přesilovou hru dnešního utkání si zahraje hostující celek! Kirill Vorobjov trefil za vlastní brankou holí Mosese, a míří si odsedět dvouminutový trest!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 22. Radulov (Světlakov, Muršak), 29. Makarov (Naumenkov), 41. Kiselevič (Korotkov), 42. Kugryšev (Sergejev, Petrov) – 9. Kadějkin (Kutějkin, Jakovlev), 18. Gusev (Dadonov, Kutějkin)


    CSKA Moskva: Fasth (Sorokin) – Zajcev, Naumenkov, Kiselevič, Ožiganov, Panin, Sergejev, Vorobjov – Platt, Muršak (A), Radulov (C) – Kugryšev, Da Costa, Petrov – Andronov, Kotokov, Žarkov – Junkov, Makarov, Pihlström – Světlakov
    SKA Petrohrad: Šestjorkin (Ježov) – Jakovlev, Bělov, Kalinin, Vojnov, Čudinov, Kutějkin (C), Rykov – Kovalčuk, Kadějkin, Bučněvič – Gusev, Šipačjov (A), Dadonov – Moses, Koskiranta, Širokov – Dergačjov, Kablukov, Ketov (A) – Barabanov

    Rozhodčí: Anisimov, Gofman – Sivov, Šichanov
    bahis siteleri