Chabarovsk – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Vladivostok – Nižněkamsk 3:1 (kon.) | Novokuzněck – Magnitogorsk 3:7 (kon.)
Novosibirsk – Ufa 5:4 (2:1 po s.n.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:2 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 1:0 (kon.)
N.Novgorod – Soči 5:1 (kon.) | Viťaz – Riga 1:3 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Záhřeb – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
1:2 (1:1, 0:1, 0:0)
Spartak Moskva
Pátek 08.01.2016, 19:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Ivannikov prchá na střídačku a Záhřeb to zkouší v šesti mužích v poli.
     
    55:52
    To už je opravdu komplikace pro domácí. Další oslabení je bude stát drahé dvě minuty času, které by tolik potřebovali k vyrovnání. Dvě minuty pro Blakea Parletta za podražení.
     
    51:11
    Šance na srovnání se Medveščaku zmenšuje. Bude totiž hrát další dvě minuty v oslabení. Colby Genoway bude pykat za podražení.
     
    42:30
    Ne však na dlouho! Početní výhoda pro Spartak Moskva! Menší trest za nebezpečnou hru vysokou holí dostává finský bek Tuukka Mäntylä.
     
    39:19
    V závěru prostřední třetiny je zde početní výhoda i pro Záhřeb. Dvě minuty za hákování signalizuje hlavní sudí a posílá za katr Vjačeslava Leščenka.
     
    28:30
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tu Moskva bleskově využívá a poprvé v utkání strhává vedení na svou stranu. Po přihrávkách Konstantina Glazačeva a Alexandera Mereskina se prosazuje český legionář ve službách moskevského Spartaku LUKÁŠ RADIL. Asistence: Alexander Mereskin, Konstantin Glazačev.
     
    28:02
    Domácí půjdou do tří! Velká šance pro Spartak, který dnes poprvé bude hrát dvojnásobnou početní převahu. Dvě minuty pro Blakea Parletta za hákování, který si navíc vykoledoval osobní desetiminutový trest.
     
    26:57
    Máme zde první přesilovou hru druhé třetiny. Tu si zahrají hosté z Moskvy. Na straně Medveščaku je vyloučen Simon Gysbers, který si odpyká menší trest za podražení.
     
    19:55
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hostům se přeci jen podařilo vyrovnat ještě v úvodní periodě! Pět vteřin před první sirénou využívá přesilovku po přihrávce Konstantina Glazačeva americký obránce ve službách ruského týmu MATTHEW GILROY. Asistence: Konstantin Glazačev.
     
    19:11
    Tak přeci jen se nebude hrát 4 na 4. Přesilovku čtyři na tři si vyzkouší Spartak Moskva, protože Colby Genoway je poslán na trestnou lavici na dvě minuty za hákování.
     
    18:27
    Ve zbytku první třetiny se bude hrát ve čtyřech proti čtyřem, pokud nedojde k dalšímu vyloučení. Na straně hostů je vyloučen Dmitrij Korobov a za domácí celek to je Stefano Giliati. Oba hráči dostávají menší trest za hrubost.
     
    15:55
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A máme tady úvodní gól utkání! Po sérii nevyužitých přesilových her se domácí prosazují za vyrovnaného počtu hráčů. Po přihrávce Edwina Hedberga se prosazuje člen čtvrté formace THOMAS LARKIN. Asistence: Edwin Hedberg.
     
    13:02
    Další šance pro chorvatský tým. Zahrají si totiž v pořadí již čtvrtou přesilovou hru. Lukáš Radil dostává dvě minuty za podražení.
     
    10:30
    Třetí oslabení Spartaku je na světě. O to se postaral svým zákrokem znovu Jaroslav Dyblenko, který tentokrát dostává dvě minuty za nebezpečnou hru vysokou holí.
     
    06:49
    Ovšem prakticky ihned budou mít šanci na reparát. Za katr totiž putuje Jaroslav Dyblenko na dvě minuty za krosček.
     
    04:09
    Početní výhodu si vyzkouší i chorvatský celek. Menší trest rovněž za nedovolené bránění dostává Vjačeslav Leščenko.
     
    00:18
    Hned v úvodu zápasu si zahrají přesilovou hru hosté. Na dvě minut za nedovolené bránění je vyloučen Alexandre Bolduc

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 16. Larkin (Hedberg) – 20. Gilroy (Glazačev), 29. Radil (Mereskin, Glazačev)


    Medveščak Záhřeb: Taylor (Kroselj) – Parlett, Morrisonn, Mäntylä (A), Gysbers, Jurčina, Katic, Deutsch, Larkin – Smoleňák (A), Genoway C., Mertl – Bjorkstrand, Brule, Saarinen – Hedberg, Bolduc, Giliati – Jämtin, Glumac (C)
    Spartak Moskva: Ivannikov (Sinjagin) – Genoway Ch., Valentěnko, Dyblenko (A), Gilroy, Korobov (C), Sorokin, Jermakov – Radil, Mereskin, Glazačev – Levickij, Bodrov (A), Radulov – Leščenko, Wellman, Šmeljov – Vasiljev, Voronin, Klimenko – Li

    Rozhodčí: Naumov, Oskirko – Pronskich, Maitak
    bahis siteleri