Dynamo Moskva – Jokerit 3:2 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
Jokerit Helsinky
Úterý 12.01.2016, 17:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:39
    Hráči v modrých dresech jsou nadále na puku a diváci už oslavují vítězství svých oblíbenců, zdá se, že je hotovo!
     
    58:47
    Karlsson je na střídačce, hosté to ještě zkoušejí v šesti!
     
    52:51
    Tak to byla šance jako hrom! Těreščenko parádním pasem zpoza branky oslovil nikým nehlídaného Juusa Hietanena, který ale z ideální pozice pálil těsně nad!
     
    50:48
    Ještě krásnějším způsobem než jeho kolega Kokarev projel celým hřištěm Ansel Galimov, který se parádní kličkou mezi nohama zbavil svého strážce a poté ještě oslovil lépe postaveného Gorovikova, který se nakonec ke střele nedostal!
     
    49:11
    Parádní individuální akcí se blýskl Děnis Kokarev. Domácí forvard předvedl úchvatné sólo a z vlastního pásma se prokličkoval až před Karlssona, střelou z levého kruhu na něj ale nevyzrál!
     
    45:25
    Jesse Joensuu našel v předbrankovém prostoru volného Juhamattiho Aaltonena, jenž však z bezprostřední blízkosti nedokázal najít recept na přesouvajícího se Jerjomenka!
    Niko KAPANEN - 3:2
     
    36:17
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Nakonec se ještě můžeme těšit na pořádné drama, hosté totiž snížili na rozdíl jediného gólu! Znovu se o to postaral veterán NIKO KAPANEN, jenž šikovnou tečí usměrnil Hagmanovo nahození od modré za bezmocného Jerjomenka. Asistence: Niklas Hagman, Jesper Jensen.
     
    35:56
    Atte Ohtamaa vyzval ke skórování parádní nabídkou na teč Pascala Pelletiera, ten ale usměrnil touš těsně vedle pravé tyče!
     
    31:13
    Ville Lajunen (JOK) je vyloučen na dvě minuty za držení Alexeje Cvetkova, Moskvané si opět zahrají v početní výhodě.
    Niko KAPANEN - 3:1
     
    29:02
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté předvedli parádní přesilovkovou souhru až do kuchyně a vrátili se do zápasu! Niklas Hagman našel lahůdkovým pasem nikým nehlídaného NIKA KAPANENA, jenž pohodlně ztečoval puk do sítě. Asistence: Niklas Hagman.
     
    28:20
    Jokerit si zahraje přesilovku, Gleb Korjagin (DMS) vyfasoval dvouminutový trest za sekání.
    Konstantin GOROVIKOV - 3:0
     
    27:43
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Druhá lajna domácích znovu zaúřadovala a Moskvané jsou znovu o krok blíže vytouženému vítězství! Tomuto gólu předcházela akce podobná té před druhému – Pestuško našel KONSTANTINA GOROVIKOVA a ten opět vypálil neomylně pod břevno! Asistence: Maxim Pestuško, Ansel Galimov.
     
    23:29
    Vladimir Brjukvin vystihl hostující rozehrávku, zbavil se svého strážce a prchl do bleskurychlého přečíslení. Nakonec vyzval ke skórování Děnise Kokareva, proti jeho dělovce ale Karlsson výtečně zasáhl!
     
    21:16
    Brandon Kozun se po pravém křídle nenápadně prodral až před Jerjomenka, ve skvělé pozici ale nedokázal ideálně zakončit!
    Konstantin GOROVIKOV - 2:0
     
    14:46
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Přesilovkový tlak domácích nakonec přeci jen končí gólem! Pestuško v souboji u hrazení vybojoval kotouč pro velezkušeného KONSTANTINA GOROVIKOVA, který parádní ranou vymetl pavučinky v levé šibenici Karlssonovy klece! Asistence: Maxim Pestuško.
     
    13:13
    Po komerční přesilovce si Dinamo zahraje poprvé v početní výhodě, na dvě minuty za podražení půjde pykat Tomi Mäki (JOK).
     
    08:39
    Ou, to byl závar! Jesse Joensuu se pokusil najít vtipnou zadovkou nikým nehlídaného Hagmana, ten se ale ke střele z bezprostřední blízkosti nedostal a následná dělovka z hole Villeho Lajunena proletěla těsně nad břevnem svatyně Dinama!
     
    07:05
    Máme tu první vyloučení, Maxim Solovjov (DMS) si půjde odsedět dvouminutový trest za podražení.
     
    06:59
    Aaltonenovo nahození od modré dokázal ještě před Jerjomenkem šikovně tečovat Jere Sallinen, ale strážce domácí svatyně dokázal na poslední chvíli zareagovat!
     
    05:18
    Konstantin Gorovikov našel parádním pasem před brankou úplně volného Pestuška, jenž ale z bezprostřední blízkosti Karlssona nepřekonal!
    Děnis KOKAREV - 1:0
     
    00:48
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo rychlé, Dinamo se ujímá vedení už v první minutě! Těreščenkův pokus vyrazil dezorientovaný Karlsson přímo na hůl nikým nehlídaného DĚNISE KOKAREVA, jenž bez problémů uklidil touš do prázdné branky! Asistence: Alexej Těreščenko, Vladimir Brjukvin.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 1. Kokarev (Těreščenko, Brjukvin), 15. Gorovikov (Pestuško), 28. Gorovikov (Pestuško, Galimov) – 30. Kapanen (Hagman), 37. Kapanen (Hagman, Jensen)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Osipov, Višněvskij, Hietanen, Korjagin, Sinicyn, Mironov, Solovjov – Kokarev, Těreščenko, Brjukvin – Gorovikov, Galimov, Pestuško – Cvetkov, Babenko "C", Karpov – Volkov, Igumnov, Fjodorov – Šipov.
    Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Jaakola, Jensen, Kulda, Lajunen, Ohtamaa, Mäki – Pelletier, Regin, Kozun – Joensuu, Sallinen, Aaltonen – Hagman, Kapanen "C", Jormakka – Talaja, Wirtanen, Rita.

    Rozhodčí: Bulanov, Sergejev – Otmachov, Palej

    Diváci: 6323
    bahis siteleri