NY Islanders – NY Rangers 3:1 (kon.) | Washington – Vancouver 4:1 (kon.) | Montreal – Chicago 1:2 (kon.)
St. Louis – Carolina 1:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:4 (po pr.) | Colorado – New Jersey 3:0 (kon.)
Arizona – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Edmonton 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
Washington Capitals
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
Vancouver Canucks
Pátek 15.01.2016, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Jevgenij KUZNĚCOV - 4:1
     
    59:59
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna branka v síti Vancouveru! Utkání již mířilo ke svému konci, a diváci odpočítávali sekundy do konce, nicméně u mantinelu chyboval jeden z obránců, a ke kotouči se dostal JEVGENIJ KUZNĚCOV. Ruský útočník se obtočil, plácl kotouč na branku, a ten skončil v síti! Bez asistence.
    51:09 Radim VRBATA - 3:1
     
    51:09
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver nakonec přesilovou hru pěti proti třem dokázal využít! Henrik Sedin dostal přihrávku na pravou stranu, a pohotově poslal kotouč před branku. Nejdříve zakončoval Bo Horvat, nicméně jeho pokus ještě Holtby vyrazit. Pohotově však zareagoval RADIM VRBATA, který dostal kotouč do sítě! Asistence: Bo Horvat, Henrik Sedin.
    41:37 Tom WILSON - 3:0
     
    41:37
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington se na začátku třetí třetiny dostává do tříbrankového vedení, a výrazně se přibližuje dnešnímu vítězství! Za brankou Ryana Millera se dostal ke kotouči Jevgenij Kuzněcov, který překvapivou přihrávkou našel před brankou zcela volného TOMA WILSONA, který překonal Millera, který se přesouval k druhé tyči! Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Andre Burakovsky.
    32:03 Karl ALZNER - 2:0


     
    32:03
    Washington právě vstřelil branku!
    Washington potvrzuje velmi dobrou formu, a dostává se již do dvoubrankového vedení! V rohu kluziště se dokázal uvolnit Burakovsky, který dostal kotouč na modrou čáru, kde se nacházel KARL ALZNER. Jeho tvrdá rána byla pravděpodobně lehce tečovaná Vrbatou, a kotouč zalétl do růžku branky! Zajímavé však je, že si rozhodčí nevšimli ostrého zákroku Niskanena na Horvata, a nepřerušili hru! Asistence: Andre Burakovsky, Justin Williams.
    26:12 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:0
     
    26:12
    Washington právě vstřelil branku!
    Teď už to však domácím vyšlo, a momentálně nejlepší tým celé NHL jde do vedení! Dmitrij Orlov to udělal parádně na pravé straně, kde dokázal obejít Edlera, a postupoval vpřed. Následně před brankou našel JEVGENIJE KUZNĚCOVA, který si krásnou kličkou vychutnal Millera, a následně zasunul kotouč do branky! Asistence: Dmitrij Orlov.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 27. Kuzněcov (Orlov), 33. Alzner (Burakovsky, Williams), 42. Wilson (Kuzněcov, Burakovsky), 60. Kuzněcov – 52. Vrbata (Horvat, Henrik Sedin)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Niskanen, Alzner, Schmidt, Orlov, Chorney, Ness – TJ. Oshie (A), Backström, Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Burakovsky – Wilson, Johansson, Chimera – Galijev, Sill, Laich
    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Tanev, Edler, Weber, Hutton, Biega, Bartkowski – Dorsett, H. Sedin (C), D. Sedin (A) – Vrbata, Horvat, Baertschi – Burrows (A), Vey, Etem – Virtanen, Cracknell, Prust

    Rozhodčí: O´Halloran, Sutherland – Raciot, Wheler
    bahis siteleri