NY Islanders – NY Rangers 3:1 (kon.) | Washington – Vancouver 4:1 (kon.) | Montreal – Chicago 1:2 (kon.)
St. Louis – Carolina 1:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:4 (po pr.) | Colorado – New Jersey 3:0 (kon.)
Arizona – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Edmonton 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
Colorado Avalanche
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
New Jersey Devils
Pátek 15.01.2016, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:37
    Něco málo přes pět minut do konce třetí třetiny jsou tu další komplikace pro hosty. Marc-Andre Gragnani (NJD) dostává dvě minuty za podražení a je tu přesilová hra pro Colorado Avalanche.
     
    25:56
    Také ve druhé třetině se hlavní rozhodčí očividně nebude vůbec bát vylučovat. A posílá za katr také v tomto případě domácího muže. Nick Holden (COL), se podle soudu arbitra provinil držením protihráče. Přesilovka Devils.
     
    19:00
    Minutu před koncem první třetiny ještě jednou vyloučení, za hákování musí na trestnou lavici Chris Bigras (COL), který tak dává New Jersey Devils v úvodní části ještě jednu šanci.
     
    15:49
    Poprvé se bude vylučovat také na straně New Jersey a přesilovku si zahrají Colorado Avalanche. Dvě minuty za hákování je nucen pykat hokejista Tyler Kennedy (NJD).
     
    10:01
    Následuje komerční přestávka, po jejím konci uvidíme první přesilovou hru utkání. Na trestnou lavici bude muset domácí kapitán Gabriel Landeskog (COL), jenž je odsouzen na dvě minuty za hákování. Přesilovka pro New Jersey Devils.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 1. Duchene (Holden, Landeskog), 28. Barrie (MacKinnon, Tanguay), 60. Söderberg


    Colorado Avalanche: Pickard (Varlamov) – Beauchemin, Zadorov, Holden, Barrie, Redmond, Bigras – Tanguay, MacKinnon, Duchene – Landeskog "C", Söderberg, Comeau – Martinsen, Wagner, Iginla "A" – McLeod "A", Mitchell, Skille
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Schlemko, Severson, Gragnani, Merrill, Larsson, Gelinas – Blandisi, Henrique "A", Palmieri – Ruutu, Zajac "A", Stempniak – O'Brien, Kalinin, Kennedy – Gionta, Matteau

    Rozhodčí: Rehman, Watson – Heyer, Cormier

    Diváci: 15 636
    bahis siteleri