NY Islanders – NY Rangers 3:1 (kon.) | Washington – Vancouver 4:1 (kon.) | Montreal – Chicago 1:2 (kon.)
St. Louis – Carolina 1:4 (kon.) | Winnipeg – Nashville 5:4 (po pr.) | Colorado – New Jersey 3:0 (kon.)
Arizona – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Edmonton 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
Colorado Avalanche
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
New Jersey Devils
Pátek 15.01.2016, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Carl SÖDERBERG - 3:0
     
    59:33
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen ještě domácí Laviny dopraví puk do odkryté branky a potvrdí tak svůj dnešní velice dobrý výkon na domácím kluzišti výsledkem 3:0. New Jersey Devils už se nedokázali udržet v útočném pásmu, toho okamžitě využil CARL SÖDERBERG, který neváhal a hned se vrhl směrem k prázdné svatyni soupeře. V pohodě a celkem nikým netlačen trefil přesně prázdnotou zející klec Ďáblů. Bez asistence.
     
    57:28
    Už se tak stalo a Cory Schneider je na střídačce , New Jersey Devils to tedy zkoušejí v šesti mužích a s prázdnou brankou za zády.
     
    54:37
    Něco málo přes pět minut do konce třetí třetiny jsou tu další komplikace pro hosty. Marc-Andre Gragnani (NJD) dostává dvě minuty za podražení a je tu přesilová hra pro Colorado Avalanche.
     
    42:59
    Tyson Barrie si dělal zálusk na svou druhou trefu v zápase, na levém kruhu pálil úplně osamocený. Jen o kousek se mu nepodařilo trefit prostor pod horní tyčkou.
    27:55 Tyson BARRIE - 2:0
     
    27:55
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nejen, že se Colorado dokázalo velice dobře v početní nevýhodě ubránit, domácí mužstvo se dokonce prosazuje ve chvíli, kdy má ještě stále na ledě o jednoho hráče méně. New Jersey se vůbec nevydařila druhá část přesilovky, na jejím konci se do úniku dostal útočník Nathan MacKinnon. Ten vystřelil, puk se odrazil od Schneidera na brankoviště a do sítě jej dokázal dorazit velice pohotový TYSON BARRIE. Obrana Ďáblů pravděpodobně zaspala hodně vepředu a teď ji to hodně mrzí. Velice dobrá práce Colorada v oslabení. Asistence: Nathan MacKinnon, Alex Tanguay.
     
    25:56
    Také ve druhé třetině se hlavní rozhodčí očividně nebude vůbec bát vylučovat. A posílá za katr také v tomto případě domácího muže. Nick Holden (COL), se podle soudu arbitra provinil držením protihráče. Přesilovka Devils.
     
    25:11
    Calvin Pickard už měl nyní větší trable, k jeho brance se sjela hned trojice hráčů v trikotu New Jersey, ale ani jeden nedokázal dorazit touš přesně do klece domácího týmu.
     
    19:00
    Minutu před koncem první třetiny ještě jednou vyloučení, za hákování musí na trestnou lavici Chris Bigras (COL), který tak dává New Jersey Devils v úvodní části ještě jednu šanci.
     
    15:49
    Poprvé se bude vylučovat také na straně New Jersey a přesilovku si zahrají Colorado Avalanche. Dvě minuty za hákování je nucen pykat hokejista Tyler Kennedy (NJD).
     
    12:26
    Už hrají Avalanche v plném počtu a Nathan MacKinnon se hned dostal po nahrávce od Tanguaye do samostatného úniku na branku. Zakončoval podobně jako v případě vstřelené branky Duchene, ale MacKinnonovi to o kousek nevyšlo.
     
    10:01
    Následuje komerční přestávka, po jejím konci uvidíme první přesilovou hru utkání. Na trestnou lavici bude muset domácí kapitán Gabriel Landeskog (COL), jenž je odsouzen na dvě minuty za hákování. Přesilovka pro New Jersey Devils.
    00:51 Matt DUCHENE - 1:0
     
    00:51
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak tomu se tedy říká začátek utkání! Colorado Avalanche v předchozím zápase nedokázali vstřelit ani jedinou branku, aby se dnes gólu dočkali hned v první minutě. A hala v Denveru pochopitelně bouří, přesně takový začátek si fanoušci Lavin přáli. Hned na začátek tu máme chybu v obraně New Jersey Devils, mezi kruhy se ocitl úplně samotný MATT DUCHENE, který obdržel přihrávku. Samotný proti Schneiderovi si věděl rady, hned z první střely na branku v zápase je tu gól. Uvidíme, jak se s tím Ďáblové popasují. Asistence: Nick Holden, Gabriel Landeskog.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 1. Duchene (Holden, Landeskog), 28. Barrie (MacKinnon, Tanguay), 60. Söderberg


    Colorado Avalanche: Pickard (Varlamov) – Beauchemin, Zadorov, Holden, Barrie, Redmond, Bigras – Tanguay, MacKinnon, Duchene – Landeskog "C", Söderberg, Comeau – Martinsen, Wagner, Iginla "A" – McLeod "A", Mitchell, Skille
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Greene "C", Schlemko, Severson, Gragnani, Merrill, Larsson, Gelinas – Blandisi, Henrique "A", Palmieri – Ruutu, Zajac "A", Stempniak – O'Brien, Kalinin, Kennedy – Gionta, Matteau

    Rozhodčí: Rehman, Watson – Heyer, Cormier

    Diváci: 15 636
    bahis siteleri