Jekatěrinburg – Magnitogorsk 6:3 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavl 0:1 (kon.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 3:4 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
6:3 (0:1, 3:2, 3:0)
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 18.01.2016, 15:00 • KrK Uralec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Petr Koukal předvedl v dnešním zápase výborný výkon, a pomohl svému týmu k cenné výhře!

    Hned úvodní zápas dnešního programu KHL nabídl skvělou podívanou! Avtomobilist doma porazil Magnitogorsk 6:3, a v utkání...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 18. leden 2016
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (17:15:17)
     
    Avtomobilist díky perfektně odehrané třetí třetině a skvělému výkonu Anatolije Golyševa, jenž dvěma góly pomohl zlomit odpor favorizovaného Metallurgu, dokázal urvat důležité tři body v boji o play-off. Připomeňme ještě jednou, že skvělým způsobem zahrál domácí kapitán Petr Koukal (2+1), za hosty se pak rovněž prosadil Tomáš Filippi (1+0).
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Třicet vteřin do konce, domácí fanoušci již slaví.
    58:51 Arťom GAREJEV - 6:3
     
    58:51
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A je o výsledku definitivně rozhodnuto. Domácí zachytili soupeřovu rozehrávku, Elo pak přihrál puk najíždějícímu si ARŤOMOVI GAREJEVOVI, který i pod tlakem a v pádu dokázal zavěsit do prázdné svatyně. Asistence: Eero Elo, Jegor Žuravljov.
     
    57:48
    Filippi předal puk Sjominovi, jenže ten vjížděl do pásma prakticky sám. Tahle šance neměla šanci na úspěch už od samotného začátku.
     
    57:18
    Avtomobilist si nic nekomplikuje. Jakmile vidí nebezpečí, vyhazuje puky mimo pásmo. Ostatně jako v tomto případě. Teď z toho bylo zakázané uvolnění.
     
    57:11
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:28
    Vypadá to, že Magnitogorsk už střídá pouze tři pětky. Největší nebezpečí domácím hrozí od trojice Wolski, Kovář, Kosov, která je právě na ledě. S ní je na kluzišti také Zaripov.
     
    55:44
    Platonov si sjížděl z pravého kruhu do mezikruží, byl ovšem velmi dobře střežen. Na druhé straně se mohl dostat do šance Elo, spíše však ale akci zastavil.
     
    54:39
    Garejev se řítil do brejku, udělal exkluzivní kličku a možná byl zahákován. Sudí nakonec neviděli přestupek.
     
    53:28
    Ustinskij vůbec neviděl, kam se puk odrazil. Metallurg stále buší do bránícího soupeře. Čas mu ovšem netrpělivě utíká.
     
    52:07
    Těžko říci, jestli to nyní Ustinskij udělal schválně. Každopádně když se u levé tyčky objevil Osala, posunul svým betonem během zákroku branku. Možná věděl, že ho rozhodčí nevyloučí, něco podobného totiž na druhé straně předvedl také Samsonov.
     
    51:25
    Už dlouho se hra nepřerušila. Což samozřejmě vyhovuje domácím. Akce Metallurgu tak trošku postrádají přesnost i jakousi šťávu.
     
    50:31
    Platonov se marně natahoval po puku u tyčky. Avtomobilist se čím dál více soustředí na bránění a jde mu to zatím velmi slušně.
     
    49:36
    Avtomobilist drží puk za svou branku. Je evidentní, že tohle utkání má plně pod kontrolou. V žádném případě ale ještě není konec zápasu.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 21. Koukal (Golyšev), 24. Elo (Torčenjuk, Garejev), 38. Koukal (Michnov, Golyšev), 44. Golyšev (Koukal, Michnov), 45. Golyšev (Michnov, Megalinskij), 59. Garejev (Elo, Žuravljov) – 8. Antipin (Zaripov), 26. Filippi (Lee, Antipin), 34. Antipin (Wolski, Osala)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Fomin) – Žuravljov, Kivistö, Megalinskij, Ščemerov, Turbin, Timašov – Elo, Torčenjuk, Garejev – Michnov, Koukal, Golyšev – Polozov, Popov, Jemelin – Knjazev, Aleksejev, Mitjakin – Veličkin, Ivašov
    Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – Lee, Antipin, Těreščenko, Bereglazov, Chabarov, Osipov, Postnikov, Medveděv – Wolski, Kovář, Kosov – Zaripov, Filippi, Osala – Sjomin, Kajgorodov, Železkov – Timkin, Kaletnik, Platonov

    Rozhodčí: Boman, Soin – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 4200
    bahis siteleri