Jekatěrinburg – Magnitogorsk 6:3 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavl 0:1 (kon.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 3:4 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
6:3 (0:1, 3:2, 3:0)
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 18.01.2016, 15:00 • KrK Uralec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Petr Koukal předvedl v dnešním zápase výborný výkon, a pomohl svému týmu k cenné výhře!

    Hned úvodní zápas dnešního programu KHL nabídl skvělou podívanou! Avtomobilist doma porazil Magnitogorsk 6:3, a v utkání...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 18. leden 2016
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (17:15:17)
     
    Avtomobilist díky perfektně odehrané třetí třetině a skvělému výkonu Anatolije Golyševa, jenž dvěma góly pomohl zlomit odpor favorizovaného Metallurgu, dokázal urvat důležité tři body v boji o play-off. Připomeňme ještě jednou, že skvělým způsobem zahrál domácí kapitán Petr Koukal (2+1), za hosty se pak rovněž prosadil Tomáš Filippi (1+0).
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Třicet vteřin do konce, domácí fanoušci již slaví.
    58:51 Arťom GAREJEV - 6:3
     
    58:51
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A je o výsledku definitivně rozhodnuto. Domácí zachytili soupeřovu rozehrávku, Elo pak přihrál puk najíždějícímu si ARŤOMOVI GAREJEVOVI, který i pod tlakem a v pádu dokázal zavěsit do prázdné svatyně. Asistence: Eero Elo, Jegor Žuravljov.
     
    57:48
    Filippi předal puk Sjominovi, jenže ten vjížděl do pásma prakticky sám. Tahle šance neměla šanci na úspěch už od samotného začátku.
     
    57:18
    Avtomobilist si nic nekomplikuje. Jakmile vidí nebezpečí, vyhazuje puky mimo pásmo. Ostatně jako v tomto případě. Teď z toho bylo zakázané uvolnění.
     
    57:11
    Oddechový čas pro domácí.
     
    56:28
    Vypadá to, že Magnitogorsk už střídá pouze tři pětky. Největší nebezpečí domácím hrozí od trojice Wolski, Kovář, Kosov, která je právě na ledě. S ní je na kluzišti také Zaripov.
     
    55:44
    Platonov si sjížděl z pravého kruhu do mezikruží, byl ovšem velmi dobře střežen. Na druhé straně se mohl dostat do šance Elo, spíše však ale akci zastavil.
     
    54:39
    Garejev se řítil do brejku, udělal exkluzivní kličku a možná byl zahákován. Sudí nakonec neviděli přestupek.
     
    53:28
    Ustinskij vůbec neviděl, kam se puk odrazil. Metallurg stále buší do bránícího soupeře. Čas mu ovšem netrpělivě utíká.
     
    52:07
    Těžko říci, jestli to nyní Ustinskij udělal schválně. Každopádně když se u levé tyčky objevil Osala, posunul svým betonem během zákroku branku. Možná věděl, že ho rozhodčí nevyloučí, něco podobného totiž na druhé straně předvedl také Samsonov.
     
    51:25
    Už dlouho se hra nepřerušila. Což samozřejmě vyhovuje domácím. Akce Metallurgu tak trošku postrádají přesnost i jakousi šťávu.
     
    50:31
    Platonov se marně natahoval po puku u tyčky. Avtomobilist se čím dál více soustředí na bránění a jde mu to zatím velmi slušně.
     
    49:36
    Avtomobilist drží puk za svou branku. Je evidentní, že tohle utkání má plně pod kontrolou. V žádném případě ale ještě není konec zápasu.
     
    49:00
    Metallurg je evidentně psychicky trošku pod dekou. Tyhle dva rychlé góly Golyševa tak trochu nečekal.
     
    48:15
    Hosté v plném počtu.
     
    47:23
    Avtomobilist tuhle přesilovku vítá hlavně kvůli tomu, že ušetří cenné vteřinky. Jen neinkasovat, to je to hlavní. Teď mimochodem Samsonov posunul svou branku, hra musela být přerušená.
     
    46:15
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Sjomin – 2 min., hákování).
    44:57 Anatolij GOLYŠEV - 5:3
     
    44:57
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí zasazují soupeři další hřebíček do rakve! Opravdu skvělou práci odvádí druhá lajna Avtomobilistu. ANATOLIJ GOLYŠEV se prosazuje podruhé během krátké chvíle, v koncovce si počínal jako zkušený mazák. Nechal si Samsonova chytře položit na zem a pak zamířil do poloodkryté branky. Asistence: Alexej Michnov, Dmitrij Megalinskij.
    43:38 Anatolij GOLYŠEV - 4:3
     
    43:38
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ANATOLIJ GOLYŠEV, který využil opravdu velkých zmatků před Samsonovem, a když se na pravém kruhu dostal k puku, ihned ho namířil nad klečícího brankáře. Asistence: Petr Koukal, Alexej Michnov.
     
    42:59
    Platonov a Timkin nyní dobře operovali před Ustinským. Všechny střely a dorážky z blízkosti ale usměrnili pouze do jeho výstroje. Metallurg nyní zamkl soupeře v pásmu.
     
    Dnešní utkání sleduje 4200 diváků.
     
    41:44
    Znovu je hra přerušená. V úvodní části tohoto dějství vidíme na obou stranách opravdu dost nepřesností. Icingu se nyní dopustil Metallurg.
     
    41:22
    Zakázaného uvolnění se nyní dopustili domácí hráči. Vhazovat se tak bude před Ustinským.
     
    40:41
    Do rozkleku musel poprvé Ustinskij. Ale tohle likvidování šance mu nenadělalo příliš velké problémy.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:42.
     
    Bohatou druhou třetinu na góly nám ozdobili svými výkony dva čeští reprezentanti, a to především jekatěrinburgský kapitán Petr Koukal, jenž skóroval hned dvakrát, a pak také hostující Tomáš Filippi, jenž zacílil přesně jednou. Tři z pěti branek zajistili v tomto dějství právě oni dva! Máme se tedy na co těšit v poslední třetině. Zatím je zápas hodně vyrovnaný a především napínavý.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:49
    Zaripov si před brankou Ustinského počínal dosti odvážně. A po jeho souboji s Elem došlo k posunutí branky. Ještě pár sekund zbývá do konce druhého dějství.
     
    39:00
    Poslední minuta této divoké třetiny právě probíhá.
    37:48 Petr KOUKAL - 3:3
     
    37:48
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Už už se zdálo, že hosté tuhle tutovku přežijí, ale nestalo se. Michnov si kličkou položil Samsonova, ale nedokázal zavěsit do prázdné branky. Z brankoviště se puk do bezpečí snažil vyhodit jeden z obránců, jenže trefil jen dorážejícího PETRA KOUKALA, od něhož se touš odrazil za záda hostujícího brankáře. Asistence: Alexej Michnov, Anatolij Golyšev.
     
    37:34
    Tlak domácích sílí! K Elovi s odrazil puk na pravou stranu z mezikruží, neváhal ani vteřinu a ihned vypálil. Samsonov se ovšem stačil k tyčce přemístit.
     
    36:50
    Jekatěrinburg se dostal do ofsajdu, rozhodčí znovu přerušili hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    36:22
    Golyšev nyní operoval dobře na pravém kruhu, jako by ale nevěděl, jak s akcí naložit, a tak o puk celkem snadno a rychle přišel.
     
    35:54
    Velká možnost pro Avtomobilist! Koukal přistrčil puk doleva na Golyševa, který ihned z první vypálil. Fantasticky ovšem zasáhl Samsonov. Tohle byla pořádná dělovka domácího forvarda.
     
    34:58
    Na tuhle střelu od modré čáry Samsonov úplně dobře neviděl. Naštěstí pro Metallurg dopadlo vše dobře.
    33:42 Viktor ANTIPIN - 2:3
     
    33:42
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají další branku ze své druhé přesilové hry. V téhle statistice jsou zatím stoprocentní. VIKTOR ANTIPIN skóroval vlastně po podobné akci jako během své první gólové situace, tentokráte mu přihrával Wolski. Jeho třetí kanadský bod v utkání. Asistence: Wojtek Wolski, Oskar Osala.
     
    33:04
    Lee kombinoval se Sjominem, až se hostující obránce rozhodl vystřelit. Na jeho pokus ovšem Ustinskij v pohodě zareagoval, mířil totiž přímo do jeho výstroje.
     
    32:27
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Megalinskij – 2 min., krosček).
     
    30:35
    Sjominovu střelu Ustinskij velmi dobře viděl. Domácí gólman si s jeho pokusem dokázal v pohodě poradit. Vhazování před jekatěrinburgskou brankou se bude opakovat.
     
    30:31
    Hosté dokázali pouze vyhodit puk přes všechny čáry. Rozhodčí kvůli zakázanému uvolnění přestěhovali hru před Ustinského.
     
    29:45
    Zaripov se na levém kruhu ocitl sám a pálil z velmi dobré pozice! S jeho dělovkou si ovšem dokázal Ustinskij nakonec poradit.
     
    29:31
    Garejev a Megalinskij dobře pracovali v útočném pásmu. A nakonec si domácí vytvořili šanci Ščemerova, jehož střelu od modré čáry musel vykrýt pozorný Samsonov.
     
    28:29
    Hosté v plném počtu.
     
    27:20
    Tahle přesilovka zatím domácím moc nevychází. Samsonov musel předvést prakticky jediný pohotovější zákrok.
     
    26:29
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Kaletnik – 2 min., hákování).
     
    26:10
    Tohle byla hodně ostrá úvodní pětiminutovka této třetiny. Utkání má opravdu rychlý spád a je plný gólů. Nezaujatý fanoušek si určitě musí užívat.
    25:13 Tomáš FILIPPI - 2:2
     
    25:13
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Stávají se nám z toho hezké střelecké hody. TOMÁŠ FILIPPI si najel na exkluzivní přihrávku přes půl kluziště od obránce Leeho a z blízkosti zamířil nad beton Ustinského. Asistence: Chris Lee, Viktor Antipin.
    23:31 Eero ELO - 2:1
     
    23:31
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Během pár chvil otočil Avtomobilist vedení na svou stranu. Po dobrém forčekingu se po pobídce Torčenjuka ke střele z pravého kruhu dostal EERO ELO, jenž mířil jednoduše přesně. Zase si Samsonov nedokázal poradit. Asistence: Alexandr Torčenjuk, Arťom Garejev.
     
    22:14
    Tenhle vyrovnávací gól utkání jedině pomůže. Metallurg v některých pasážích první třetině trošku usnul na vavřínech, teď se mu nic takového stát nemůže.
     
    21:02
    Zaripov nyní operoval nebezpečně v útočném pásmu, nakonec se u tyčky dostal k puku Filippi, tomu se ovšem nepodařilo přihrát přesně. Z dobré akce Metallurgu nezbylo nic.
    20:20 Petr KOUKAL - 1:1
     
    20:20
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A zkraje druhé třetiny máme hned vyrovnáno. PETR KOUKAL dostal přihrávku do mezikruží pár okamžiků po vyhraném buly a ihned vypálil. Samsonov nedokázal na jeho přesnou a svižnou střelu reagovat. Asistence: Anatolij Golyšev.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:50.
     
    Prozatím jsme viděli jen jediný gól, a to z hokejky Antipina během přesilové hry. Zatímco hosté měli k dispozici jen jednu početní výhodu a stejně jí hned využili, domácí se nedokázali prosadit ze dvou nabídnutých. Především směrem dopředu působí Metallurg daleko sehraněji a uvolněněji než Avtomobilist, navíc má mezi třemi tyčemi jistého Samsonova, který splácí důvěru trenérů. Ti ho vybrali místo aktuálně sedícího Košečkina.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    V Jekatěrinburgu byla zahlášena poslední minuta první třetina.
     
    18:13
    Sjomin předvedl pěkné sólo, objel branku a z levého kruhu zakončoval. Nakonec si před brankovištěm Ustinskij poradit dokázal před možným nebezpečím od dorážejícího Kaletnika.
     
    17:32
    Elo se nedostal v pásmu v zakončení. Jinak je ale na ledě opravdu hodně vidět, snaží se co nejvíce bruslit. Magnitogorsk ovšem v 1. třetině brání slušně, navíc v brance má Samsonova.
     
    16:46
    Po dobré kombinaci se ke střele ze středu pole dostal Filippi, měl ovšem vyslat tvrdší ránu. Takhle si Ustinskij celkem v pohodě poradil a vyrazil.
     
    15:28
    Platonov po levém mantinelu pouze nahodil. Avtomobilist však ani přesto nedokázal dostat puk z pásma.
     
    14:44
    Sjomin pokračovat v akci nemohl, tohle byl zkrátka evidentní ofsajd.
     
    14:02
    Tohle byl nepříjemně poskakující puk, který musel Samsonov zase polapit. Vhazovat se bude před brankou Metallurgu.
     
    13:34
    Mitjakinův pokus zase pokryl Samsonov. Avtomobilist se snaží vyrovnat, co mu síly stačí, zatím však nemá potřebné štěstí v zakončení. Následuje druhá komerční přestávka.
     
    12:23
    Hosté v plném počtu.
     
    11:59
    Garejev byl v dobré střelecké pozici! Samsonov dokázal vyrazit, k dorážce se ovšem málem probil domácí útočník znovu. Naštěstí pro Metallurg nebyl úspěšný.
     
    11:11
    Michnov byl v blízkosti gólmana Samsonova, ale zase neuspěl v koncovce. U tyčky ovšem nemířil vůbec špatně. Následně Avtomobilist přišel o pásmo.
     
    10:43
    Turbin se nyní táhlou střelou snažil překonat Samosonova od modré čáry, ale neuspěl. Hostující gólman schoval puk do výstroje.
     
    10:23
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Chabarov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    10:13
    Hosté v plném počtu.
     
    09:17
    Garejev byl i nadále se svými spoluhráči nebezpečný pro Samsonova. Ten si ovšem se všemi šancemi poradit dokázal.
     
    08:54
    Garejev, který byl před chvilkou na trestnou lavici, už brázdí kluziště během přesilovky. Jeho střelu nyní kryl pozorný Samsonov.
     
    08:13
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Osala – 2 min., držení protihráče).
    07:29 Viktor ANTIPIN - 0:1
     
    07:29
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tohle byla krásně zahraná početní výhoda. Zaripov zprava poslal přihrávku na levý kruh, kde se objevil samotný VIKTOR ANTIPIN, jenž našel přesně mezírku nad ramenem brankáře Ustinského. Asistence: Danis Zaripov.
     
    06:42
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Garejev – 2 min., vražení na hrazení).
     
    06:40
    Ustinskij musel předvést jeden ze svých zákroků. Každopádně rozhodčí po reklamní přestávce pošlou domácí do oslabení, všimli si nějakého přestupku.
     
    06:14
    Wolski, Kovář, Kosov, tahle první lajna hostujícího celku se nedokázala dostat do pásma. Podařilo se to až obráncovi Leeovi, který ovšem o puk záhy přišel.
     
    05:34
    Antipin vjel do pásma, chvilku puk podržel a pak ho přihrál přes šíři kluziště na číhajícího Těreščenka. Jeho dělovka od modré čáry však byla zablokovaná.
     
    05:04
    Sjomin unikl podél pravé strany a snažil se překvapit Ustinského. Ten ovšem na jeho pokus velmi dobře viděl a touš schoval do své výstroje.
     
    03:58
    Zaripov u tyčky na dlouhou hůl plácl do puku a snažil se překvapit Ustinského. Nicméně jeho počínání se neshledalo s úspěchem.
     
    03:11
    Těreščenko se snažil nahazovat od modré čáry, jenže puk zachytil jeden z obránců. Tentokráte mohl zůstat Ustinskij v klidu.
     
    02:16
    Timkin nyní operoval před Ustinským, snažil se z blízkosti skórovat, naštěstí pro domácí dopadlo vše dobře.
     
    01:11
    Golyšev je i nadále aktivní. Nyní se dostal ke střele z levé strany, tu si ale Samsonov svou lapačkou vychutnal.
     
    00:50
    Tohle byla skvělá šance hned na úvod pro domácí celek! Golyšev dostal přihrávku do mezikruží a ihned vypálil. Poté se dostal k dorážce, ani v tomhle případě Samsonova nepřekonal. Hostující gólman během druhého zákroku posunul branku, tudíž vhazovat se bude před ním.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Do branky domácích nakonec nenastoupí Kovář, který má alespoň dle informací webových stránek KHL nějaké nespecifikované zdravotní problémy. Nebo má jeho nezařazení do sestavy něco společného s možným přestupem do Petrohradu? V ruských médiích se totiž objevila tato zajímavá spekulace ohledně českého reprezentačního brankáře. Do sestavy se jinak nevešel ani útočník Roman.
     
    Úvodní sestavy:

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Fomin) – Žuravljov, Kivistö, Megalinskij, Ščemerov, Turbin, Timašov – Elo, Torčenjuk, Garejev – Michnov, Koukal, Golyšev – Polozov, Popov, Jemelin – Knjazev, Aleksejev, Mitjakin – Veličkin, Ivašov

    Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – Lee, Antipin, Těreščenko, Bereglazov, Chabarov, Osipov, Postnikov, Medveděv – Wolski, Kovář, Kosov – Zaripov, Filippi, Osala – Sjomin, Kajgorodov, Železkov – Timkin, Kaletnik, Platonov

    Rozhodčí: Boman, Soin – Zacharenkov, Sadovnikov.
    Jakub Kovář do Petrohradu? Možná po této sezóně ...

    Jakub Kovář do Petrohradu? V ruských médiích se objevila zajímavá spekulace ohledně českého reprezentačního brankáře,...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 18. leden 2016
     
    V akci bychom měli vidět hned několik českých krajánků. V domácí brance by se měla objevit klubová jednička Jakub Kovář, v útoku pak Petr Koukal a Ondřej Roman. Za hosty by zřejmě měli nastoupit forvardi Jan Kovář a Tomáš Filippi.
     
    Magnitogorsk si může na svého soupeře určitě věřit, za poslední čtyři zápasy totiž ztratil pouze jeden bod, a to v minulém domácím utkání s Nižným Novgorodem. Jekatěrinburg je ovšem rovněž v ráži, poslední dva důležité zápasy z venkovního prostředí zvládl a Kazaň i Ladu porazil po základní hrací době.
     
    Pondělní program tří zápasů KHL odstartuje duel Avtomobilistu a Metallurgu. Domácí horlivě bojují na Východě o účast v play-off, hosté naopak o udržení průběžného vedení v Charlamovově divizi. Tenhle souboj dvou divizních konkurentů jednoduše slibuje moc pěknou podívanou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 21. Koukal (Golyšev), 24. Elo (Torčenjuk, Garejev), 38. Koukal (Michnov, Golyšev), 44. Golyšev (Koukal, Michnov), 45. Golyšev (Michnov, Megalinskij), 59. Garejev (Elo, Žuravljov) – 8. Antipin (Zaripov), 26. Filippi (Lee, Antipin), 34. Antipin (Wolski, Osala)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Fomin) – Žuravljov, Kivistö, Megalinskij, Ščemerov, Turbin, Timašov – Elo, Torčenjuk, Garejev – Michnov, Koukal, Golyšev – Polozov, Popov, Jemelin – Knjazev, Aleksejev, Mitjakin – Veličkin, Ivašov
    Metallurg Magnitogorsk: Samsonov (Košečkin) – Lee, Antipin, Těreščenko, Bereglazov, Chabarov, Osipov, Postnikov, Medveděv – Wolski, Kovář, Kosov – Zaripov, Filippi, Osala – Sjomin, Kajgorodov, Železkov – Timkin, Kaletnik, Platonov

    Rozhodčí: Boman, Soin – Zacharenkov, Sadovnikov

    Diváci: 4200
    bahis siteleri