Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 0:2 (kon.) | Zlínský kraj – Pardubický kraj 6:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Liberecký kraj 0:2 (kon.)
Olomoucký kraj – Jihočeský kraj 2:5 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 2:5 (kon.) | Plzeňský kraj – Středočeský kraj 5:0 (kon.)
Ústecký kraj – Moravskoslezský kraj 1:2 (kon.) | Praha – Olomoucký kraj 3:3 (kon.) | Kraj Vysočina – Zlínský kraj 3:0 (kon.)
Jihočeský kraj – Královéhradecký kraj 4:3 (kon.) | Pardubický kraj – Karlovarský kraj 2:3 (kon.) | Liberecký kraj – Plzeňský kraj 2:1 (kon.)
Jihomoravský kraj – Ústecký kraj 4:5 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 0:3 (kon.)
konec
Jihomoravský kraj
4:5 (0:2, 3:1, 1:2)
Ústecký kraj
Pondělí 18.01.2016, 18:30 • ZS Ivana Hlinky • Olympiáda dětí a mládeže • Skupina A
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:08:44)
     
    44:37
    Končeného bombu z mezikruží vyrazil Volke do ochranné sítě helmou.
     
    43:57
    Kučeříkova rána od modré byla zblokovaná do rohu kluziště.
     
    43:49
    Nepříliš chytré vyhození hostujícího útočníka a je z toho opět zakázané uvolnění.
     
    43:01
    Domácí hrají bez brankáře.
     
    43:01
    Oddechový čas pro domácí.
     
    42:56
    Oddechový čas pro hosty.
     
    42:56
    Ústeckému kraji dochází dech a teď se osvobozuje jenom díky zakázanému uvolnění.
     
    42:20
    Veledůležitý zákrok Volkeho! Ten stál tváří v tvář Kavickému, který ho technickou ranou neodkázal překonat a vyrovnat tak stav dnešního utkání.
     
    41:45
    Ústečtí reprezentanti se už nikam neženou a kontrolují výsledek utkání.
     
    40:56
    Hosté v plném počtu.
     
    40:23
    Ústeckému kraji se podařilo vyhodit kotouč až za Štipčáka.
     
    39:56
    Šarvátka v brankovišti Volkeho a bude se vylučovat. Puczek za napadení, Roman Psar spolu s Vašíčkem za hrubost. Domácí tým bude hrát přesilovou hru.
     
    39:26
    Marek Berka měl na hokejce rozhodnutí, které ale nepřišlo. Litvínovský útočník v dresu Ústeckého kraje našel volný kotouč před domácím brankářem, jenže jeho rána jen o centimetry minula horní část brány.
     
    39:03
    Neskutečný tlak Jihomoravského kraje, který si ale neví rady s Volkem! Vše vyvrcholilo tvrdou střelou Kuboše, který už zvedal ruce nad hlavu, jenže Volke na poslední chvíli kotouč schoval ve své lapačce.
     
    37:52
    Václav Rubeš vypálil zpoza obránce a Štipčák měl s jeho střelou velké problémy. Nakonec ji vyrazil pouze před sebe, kde ovšem byli první jeho obránci, kteří zavezli kotouč do bezpečí.
     
    36:32
    Dan Bartoš sice nestihl vyhozený kotouč, ale zakázané uvolnění z toho nebylo. Litvínovští útočník ještě rychle objel branku, ale zasunout kotouč za přesouvajícího se Štipčáka se mu nepodařilo.
     
    36:15
    Hostující hráči si neporozuměli v rozehrávce a je z toho icing. Uvidíme, jak si s touto nabídnutou šancí Jihomoravané poradí.
     
    36:00
    Útočník Ústeckého kraje si nevšiml signalizovaného ofsajdu a vjel do útočného pásma.
     
    35:27
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    ZS Ivana Hlinky se raduje! DAVID JINDRA vystihl rozehrávku Jihomoravanů a jel do brejku dva na jednoho. Ten zakončil krásnou střelou do růžku brány a Ústecký kraj opět vede. Bez asistence.
     
    34:18
    Dominik Herles zabojoval o kotouč, a nakonec se ještě dostal ke střele. Ta ovšem byla z otočky a nebyla ani umístěná, ani razantní a Štipčák s ní neměl mnoho práce.
     
    33:18
    Jihomoravský kraj právě vstřelil branku!
    Masár poslal kotouč do jízdy DANIELOVI KAVICKÉMU, který předjel obránce a jel sám ze strany na Volkeho. Pokusil se o bekhendový blafák, který mu ovšem vyšel náramně a je opět vyrovnáno. Asistence: Pascal Masár, Dominick Vašíček.
     
    32:11
    Marek Berka se ujal volného kotouče a jel na obránce. Toho se pokusil ošálit rychlou kličkou, která se mu ovšem nepovedla a o kotouč přišel.
     
    31:36
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    No vida, z ničeho nic jde Ústecký kraj do vedení! Rubeš vyhodil kotouč ze třetiny, obránce Jihomoravského kraje upadl, kotouče se ujal JAN MYŠÁK a jel sám na Štipčáka. Toho překvapil rychlou střelou zápěstím a domácím gólman byl bez šance. Asistence: Václav Rubeš, Oldřich Žítek.
     
    30:36
    Jindra podebral kotouč, čímž znemožnil Puczkovi jeho zpracování. Hostující útočník se ho sice ještě pokusil dojet, jenže jeho startovní deficit byl příliš vysoký.
     
    30:10
    Bartoš se pokusil naslepo najít Kyselu, jenže jeho přihrávka našla pouze obránce Jihomoravského kraje, který zakládá další akci svého týmu.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:43
    Další důležitý zákrok Volkeho! Kotouč vyletěl vysoko do vzduchu a přistál v jeho brankovišti. Tam doráželo několik Jihomoravanů, jenže hostující gólman dokázal udržet kotouč před brankovou čarou.
     
    29:10
    Jihomoravané se sami vytlačili z útočného pásma a čtyřka Ústeckého kraje může v klidu vystřídat.
     
    28:52
    Přesilovka pro Jihomoravský kraj! Václav Rubeš odjíždí na minutu na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    28:41
    Volke odvážlivě vyjel proti unikajícímu útočníkovi a pěkně mu vypíchl kotouč.
     
    28:06
    Kysela zatáhl kotouč do pásma a pak vystřelil. Jeho ránu vyrazil gólman pouze na kruhy, kde jí ale nedokázal zkrotit Jiří Puczek.
     
    26:53
    Radek Kučeřík dostal trochu prostoru a tak se rozhodl vypálit golfovým úderem. To bylo ale příliš zdlouhavé a Šarlinger srazil jeho ránu k mantinelu.
     
    26:29
    Důležitý zákrok Volkeho! Ondřej Svoboda vypálil z vrcholku kruhu a jeho štiplavá rána mířila do růžku brány. Tam ale strčil Volke své rameno a vyrazil kotouč do ochranné sítě.
     
    26:02
    Jiří Puczek adresoval kotouč do brankoviště na Vojtěcha Kyselu, který stál ale příliš těsně u Štipčáka a rozhodčí přerušují hru kvůli postavení v brankovišti.
     
    25:13
    Dan Bartoš teď koukal pouze na puk a málem se mu to vymstilo. Petr Kuboš ho sice zasáhl tělem, ale ne nijak zákeřně, a tak odjíždí hostující útočník po svých na střídačku.
     
    24:32
    Pěkný zásah hostujícího útočníka! Chlubna vypálil od modré čáry, jenže do střely mu obětavě skočil Daniel Jouza, který ránu srazil za modrou čáru.
     
    23:45
    Jihomoravský kraj právě vstřelil branku!
    Máme opět vyrovnáno! TOMÁŠ COUFAL rychle obkroužil bránu a zasunul kotouč do brankoviště. Odtamtud si ho do vlastní brány srazil Volke a je to 3:3! Bez asistence.
     
    23:10
    Dan Bartoš si klepl o přihrávku, jenže ji dostal o chvíli později a už ji nestačil zpracovat.
     
    22:28
    Jan Holemý nezachytil kotouč na modré čáře, pak ho do pásma zase vrátil a je pískán ofsajd. Mladý obránce se ještě sice vyčítavě podíval na rozhodčího, jenže ten je o svém rozhodnutí stoprocentně rozhodnut.
     
    21:21
    Jan Myšák pěkně projel středním pásmem a vypálil skrze obránce. Štipčák viděl jeho ránu na poslední chvíli, ale i tak ji dokázal vyrazit betonem do bezpečí.
     
    20:55
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Ústecký kraj si bere své vedení zpět! Jindra nahodil kotouč na bránu, před kterou ho ještě tečoval JIŘÍ PUCZEK a Štipčák byl bez šance. Asistence: David Jindra, Roman Psar.
     
    20:19
    Holemý nevybíravě u mantinelu sundal reprezentanta Ústeckého kraje a odjíždí na trestnou lavici za napadení.
     
    20:00
    Berka se skvělým startem na puk dostal před hostujícího obránce a hned z první ho posílal na hůl Šarlingera. Kotouč byl ale sražen do rohu kluziště, a tak z této šance nic nebude.
     
    19:07
    Václav Rubeš vypálil z mezikruží, jenže před ním stála hromada těl, díky které se kotouč k Štipčákovi ani nedostal.
     
    18:19
    Oscar Hubáček stál v dobré pozici a už střílel, jenže neměl s čím, jelikož kotouč k němu díky hostujícímu obránci ani nedošel.
     
    17:18
    Marek Berka se dostal s pukem až do před brankového prostoru a vypálil. Na jeho ránu Štipčák ani nereagoval, i když ona prošla jen těsně kolem růžku brány.
     
    17:02
    Hosté v plném počtu.
     
    16:35
    Domácí se usadili v útočném pásmu a krouží s pukem kolem brány Jakuba Volkeho.
     
    16:02
    Další šance pro Jihomoravský kraj. Dominik Herles míří na trestnou lavici za hákování.
     
    15:26
    Jihomoravský kraj právě vstřelil branku!
    Podruhé neskutečné, během půl minuty je vyrovnáno! Vašíček krásně uvolnil před prázdnou bránou DANIELA KAVICKÉHO, který věděl co s pukem a poslal ho do sítě. Asistence: Dominick Vašíček, Tomáš Coufal.
     
    15:10
    Jihomoravský kraj právě vstřelil branku!
    Neskutečné, Jihomoravský kraj je zpět ve hře! DOMINICK VAŠÍČEK dojel kotouč v rohu kluziště, nahodil ho na Volkeho, který si ho nešťastně srazil do sítě. Bez asistence.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    14:17
    Další dobrý zákrok Volkeho, který drží svůj tým! Jan Bernovský dostal mnoho prostoru před hostujícím gólmanem a vypálil mezi betony. Volke ale rychle zaklekl a kotouč zachytil.
     
    13:25
    Ústecký brankář Volke prokázal své schopnosti s hokejkou, když si pro kotouč vyjel daleko do hřiště a přesně ho rozehrál na hokejku svého spoluhráče.
     
    12:48
    Jindra jel spolu s Kyselou dva na jednoho, jenže do poslední chvíle nevěděl co udělá, a nakonec o něj i přišel.
     
    11:52
    David Jindra si v plné rychlosti klepl o kotouč, který také dostal. Přihrávka ovšem nebyla příliš razantní, když ho ještě před zpracováním o puk obral Jihomoravský útočník.
     
    10:58
    Marek Berka se ujal kotouče ihned po buly a stál sám před Štipčákem. Možná z toho byl i sám velice překvapen, kolik má prostoru, a nakonec trefil pouze zadní mantinel.
     
    10:22
    Lukáš Benda dostal pěknou nahrávku skrze pásmo do jízdy, jenže kotouč si špatně zpracoval, když si ho nechal ujet a odebrat domácím obráncem.
     
    09:38
    Dominik Ferbas zariskoval na útočné modré čáře, když udělal kličku, která mu nevyšla! Nakonec měl ale dostatek rychlosti, aby dojel ujíždějícího útočníka Jihomoravského kraje a odebral mu kotouč.
     
    09:03
    Jiří Puczek vyjel z rohu hřiště až na kruhy a vypálil. Jeho rána vypadala nadějně, jenže nakonec se odrazila od horní tyče do ochranné sítě. Velké štěstí pro domácí.
     
    08:20
    Kysela bojoval s obránci za bránou Štipčáka, vyjel zpoza ní a zakončil. Domácí gólman byl ovšem v pozoru a jeho projektil zlikvidoval.
     
    07:43
    Radek Kučeřík se dostal sám před Volkeho a vypálil. Jeho rána ovšem nebyla příliš umístěná, když trefila hostujícího gólmana do výstroje.
     
    06:39
    Obrovská šance domácích na snížení nekončí brankou. Daniel Kavický jel sám na Volkeho, jenže tomu pomohli obránci, kteří znemožnili pomalu jedoucímu Kavickému zakončit.
     
    05:49
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Krásná branka a je to 2:0! Vojtěch Kysela jel sám na bránu ze strany, našel ještě lépe postaveného JIŘÍHO PUCZKA, kterému nedělalo problém trefit poloprázdnou bránu. Asistence: Vojtěch Kysela, David Jindra.
     
    05:37
    Dobrá šance domácích zůstala nevyužita. Radek Kučeřík vypálil z mezikruží a Volke nevěděl kde má kotouč. Na zůstal na horní síťce brány.
     
    05:11
    Svoboda se pokusil procpat kotouč pod hokejkou obránce na Pavla Matěje, jenže to se mu nepovedlo a kotouč mají domácí.
     
    04:46
    Václav Rubeš se pěkně uvolnil a poslal kotouč na Jouzu. Ten ho ovšem měl trochu na paty a ve snaze ho zachytit upadl.
     
    04:30
    Volke ukryl kotouč pod svou lapačkou a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    04:15
    Kysela nezachytil skákavý kotouč, který se odrazil od mantinelu do jízdy pro Puczka, jenže ani ten ho nezkrotil, a tak z této šance nic nebude.
     
    03:41
    Černohorský předvedl pěkný sprinterský souboj s Kavickým a byl první u puku. Píská se zakázané uvolnění a hra se opět stěhuje do obranného pásma domácích.
     
    02:51
    Jihomoravané sice zavezli kotouč do pásma, jenže v něm dlouho nepobili, jelikož kotouče se opět ujímají hosté.
     
    01:57
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku utkání! Jouza uvolnila JANA MYŠÁKA, který z první propasíroval kotouč za brankovou čáru a je to 1:0 pro Ústecký kraj. Asistence: Daniel Jouza, Václav Rubeš.
     
    01:39
    Po rána Dominika Ferbase od modré čáry vyráží Štipčák kotouč do ochranné sítě. Vhazování po pravici domácího gólmana.
     
    00:52
    Hra se opět přerušuje. Puczek vyhodil kotouč na svou střídačku a rozhodčí jsou opět nuceni přerušit hru.
     
    00:42
    Jakub Šarlinger upadl na modré útočné čáře, jeho spoluhráč vjel do pásma s pukem a to znamená jediné – ofsajd.
     
    00:02
    Jihomoravané vyhrávají vhazování a zakládají útok ze své poloviny hřiště.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Už i reprezentanti Ústeckého kraje vstupují na ledovou plochu a začínají s rozbruslením. Uvidíme, kdo se na zahájení utkání nažhaví více a zachytí začátek utkání.
     
    Jihomoravané jsou již na ledové ploše, na hráče Ústeckého kraje se stále čeká.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 16. Kudrna, 16. Kavický (Vašíček, Coufal), 24. Coufal, 34. Kavický (Masár, Vašíček) – 2. Myšák (Jouza, Rubeš), 6. Puczek (Kysela, Jindra), 21. Puczek (Jindra, Psar), 32. Myšák (Rubeš, Žítek), 36. Jindra


    Jihomoravský kraj: Štipčák (Kašpar)- Chlubna, Masár, Pospíšil, Kuboš, Branžovský, Holemý- Geidl, Křivánek, Coufal, Svoboda, Kudrna, Konečný, Kubáček, Kučeřík, Matěj, Dufek, Vašíček, Pigl, Bernovský, Meluzín, Rosecký, Kavický
    Ústecký kraj: Volke (Svoboda)- Ferbas, Černohorský, Šubrt, Hoffmann, Psar, Herles, Žítek, Kitzberger- Puczek, Jindra, Benda, Harkabus, Prokop, Rubeš, Myšák, Jouza, Kysela, Šarlinger, Bartoš, Berka
    bahis siteleri