Havlíčkův Brod – Děčín 8:5 (kon.) | Písek – Tábor 2:5 (kon.) | Klášterec nO – Vrchlabí 6:3 (kon.)
Nový Jičín – Technika Brno 0:3 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 4:3 (po pr.) | Opava – Frýdek-M. 1:4 (kon.)
Mor. Budějovice – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Břeclav 1:8 (kon.) | Kolín – Sokolov 10:3 (kon.)
Klatovy – Bílina 0:0 (odl.) | Vsetín – SK Karviná 5:1 (kon.) | Trutnov – Řisuty 6:2 (kon.)
Jindř. Hradec – Nymburk 6:9 (kon.) | Pelhřimov – Kobra 0:0 (odl.) | Jablonec n/N – Žďár n/S 4:8 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:5 (4:1, 2:2, 2:2)
HC Děčín
Sobota 23.01.2016, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • 2. liga skupina Západ • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Ještě jedno vzájemné vyloučení. Za hosty jde za hrubost Radomír Vaněk (DEC), za Havlíčkův Brod za tentýž prohřešek Petr Kuchta (HBR).
     
    56:59
    Nejprve domácí Tomáš Semrád hned po buly poslal kotouč ven ze svého pásma a poté s kotoučem operoval ve středním pásmu Lukáš Endál, jehož ale poslal k zemi Jan Kaltenböck (DEC), který jest potrestán za faul loktem.
     
    56:22
    Domácí budou hrát v oslabení a Děčín má šanci na to, aby se znovu dostal do kontaktu. Za podražení je vyloučen David Kozlík (HBR).
     
    52:08
    Na ledě tečou nervy. Havlíčkův Brod zatím oslabení zvládá výborně a hosty k ničemu vážnějšímu nepouští. Zato se do sebe pouštějí hráči obou celků. Vrátka na trestné otevřena na obou stranách. Jan Kaltenböck (DEC) a Petr Kuchta (HBR) jsou vyloučeni za hrubost.
     
    51:04
    A vítězem ankety skokan roku se stává... Radim Vacek, HC Děčín! Ten se nacpal před Miroslava Dubna (HBR), jenž o něj zavadil hokejkou (rozuměj, hákování) a hostující hráč se odrazil na bruslích jako na skokanském můstku. Faul to byl, ano, ale toto divadélko u toho být nemuselo. Sudí vykazuje pouze domácího hráče.
     
    38:50
    Lukáš Endál se po pravém křídle probíjel do útočného pásma. Obhodil si Jaromíra Chmela (DEC), který ho pak hákoval a už si lebedí na trestné lavici.
     
    31:54
    Petr Kuchta společně s Davidem Kozlíkem chtěli něco vydolovat v rohu pásma, ale tam se výborně prezentoval hostující bek Ondřej Hříbal. Na druhé straně se provinil David Kozlík (HBR) nedovoleným bráněním.
     
    13:58
    Minutu a čtrnáct vteřin budou hrát domácí přesilovku pět na tři! Děčín dostal kotouč do středního pásma, kde byl ostře poslán k ledu Filip Beneš. Za svůj počin je oceněn Lukáš Zika (DEC) na 2+10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku. Menší trest odpyká Martin Patzelt.
     
    13:12
    Další trest pro Medvědy. Za faul kolenem se plouží na trestnou lavici Jaromír Chmel (DEC). Uvidíme, zda se domácí prosadí v přesilovce i potřetí.
     
    08:16
    Druhá přesilovka pro havlíčkobrodské hokejisty. Na trestnou lavici putuje Jan Molnár (DEC), který zastavil rodící se akci domácích hákováním.
     
    02:31
    To je toho hnedka po startu. Na trestnou lavici putuje Kirill Vlasov (HBR), kterému je vyměřen trest za držení protihráče. Domácí budou tedy hrát v oslabení.
     
    00:28
    Děčín se hned po vyhraném buly pokoušel dostat do útočného pásma, ale nepovedlo se mu to. Místo toho se dostali do brejku domácí a Jan Molnár (DEC) vystřelil puk mimo led. Dostává za to trest.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 1. Kozlík (Duben, Kondratěv), 8. Kozlík (Beneš, Kuchta), 9. Třetina (Endál, Přidal), 15. Kondratěv (Třetina, Semrád), 22. Kuchta (Beneš, Kozlík), 22. Ludvík (Cejpek, Endál), 56. Kondratěv (Chlubna, Vala), 59. Kondratěv (Vala, Vlasov) – 1. Hašek (Oliverius, Chovanec), 33. Buďa (Oliverius, Zika), 34. Volráb, 44. Zika (Oliverius), 47. Vacek (Volráb, Hašek)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Zvolánek) – Semrád, Kulhánek, Kolda, Loginovskij, Vala, Duben "A", Kořínek, Lacina – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Kozlík, Beneš – Chlubna, Vlasov, Kondratěv – Ludvík, Cejpek
    HC Děčín: Michajlov (22. Lavinger) – Molnár "A", Hříbal, Zdvořáček, Kaltenböck, Vaněk, Procházka, Chmel – Hašek "A", Volráb, Vacek, Oliverius "C", Zika, Faigl, Buďa, Patzel, Chovanec, Vegner, Fojt

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Ondřej Polák, Lukáš Rampír

    Diváci: 405
    bahis siteleri