Havlíčkův Brod – Děčín 8:5 (kon.) | Písek – Tábor 2:5 (kon.) | Klášterec nO – Vrchlabí 6:3 (kon.)
Nový Jičín – Technika Brno 0:3 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 4:3 (po pr.) | Opava – Frýdek-M. 1:4 (kon.)
Mor. Budějovice – Kopřivnice 5:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Břeclav 1:8 (kon.) | Kolín – Sokolov 10:3 (kon.)
Klatovy – Bílina 0:0 (odl.) | Vsetín – SK Karviná 5:1 (kon.) | Trutnov – Řisuty 6:2 (kon.)
Jindř. Hradec – Nymburk 6:9 (kon.) | Pelhřimov – Kobra 0:0 (odl.) | Jablonec n/N – Žďár n/S 4:8 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
8:5 (4:1, 2:2, 2:2)
HC Děčín
Sobota 23.01.2016, 17:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • 2. liga skupina Západ • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Zřejmě už je definitivně rozhodnuto. Domácí se prosazují gólem do prázdné branky, který má na svědomí JEVGENIJ KONDRATĚV! Ten dojel kotouč odražený od zadního mantinelu a trefil ho do prázdné. Máme tu hattrick a pojistku vítězství. Asistence: David Vala a Kirill Vlasov.
     
    55:25
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Velmi důležitá branka pro domácí tým, naopak pro hosty hodně hořká! Děčín se znovu dostává z kontaktu. David Vala vybojoval ve středním pásmu kotouč, který se dostal na hokejku Tomáše Chlubny. Ten poslal skrze obranu hostů žabičku na JEVGENIJE KONDRATĚVA, který neposedný puk zkrotil a následně ho poslal přesně do horního růžku Lavingerovy branky! Asistence: Tomáš Chlubna a David Vala.
     
    46:47
    Děčín právě vstřelil branku!
    No, pětibrankový náskok je tentam! Takto nemrhá penězi ani kvestor na vysoké škole. Bruslaři byli nyní lehkovážní v obraně a Děčín toho náležitě využil. Střela Daniela Volrába z pravého kruhu ještě sice skončila na betonu Čeňka Nováka, ale kotouč se odrazil před RADIMA VACKA, jenž si jej zpracoval a z mezikruží připíchl do horního růžku jako špendlíček na nástěnku s obrázkem svého idola! Asistence: Daniel Volráb a Jaroslav Hašek.
     
    43:54
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak pozor, přátelé! Tohle bude safra drama! Tohle by ani samotný arciďábel nevymyslel. Domácí nevyužili přesilovku, měli v ní sice nějaké šance, ale ty pochytal Lukáš Lavinger. Pak se povedlo Michalu Oliveriusovi lišáckým způsobem dostat za nepozornou obranu domácích LUKÁŠE ZIKU, jenž se zjevil zcela sám před Čeňkem Novákem, jehož si rozhýbal a pak backhandem přehodil jeho ležící beton! Asistence: Michal Oliverius.
     
    33:43
    Děčín právě vstřelil branku!
    Už jsem pro Vás měl rozepsanou luxusní situaci, kdy ve středním pásmu vypadl kotouč mimo hrací plochu po souboji mezi hráči, ale když v tom se Děčín podruhé v krátkém časovém sledu prosazuje a stahuje náskok domácích na tři góly. Tohle možná bude ještě drama. DANIEL VOLRÁB získal na ose kotouč, načež si najel před domácí branku a pokořil Čeňka Nováka střelou do vinglu. Domácí si vyžádali time-out. Bez asistence.
     
    32:18
    Děčín právě vstřelil branku!
    Využitá početní převaha také na straně hostujícího mužstva. Děčínští vyhráli i druhé vhazování před soupeřovou brankou a po ose Lukáš Zika – Michal Oliverius se dostal kotouč na hokejku MILANA BUDI, který z levého kruhu zvedl kotouč na lapačku maskovaného muže Bruslařů. Asistence: Michal Oliverius a Lukáš Zika.
     
    21:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Také čtvrtá lajna si připisuje zářez na pažbu a Bruslaři už vedou 6:1! Lukáš Endál připravil parádní pozici pro Tomáše Cejpka, který trefil jen beton parádně se přesouvajícího Martina Michajlova. Kotouč ale sebral TOMÁŠ LUDVÍK a dopravil jej do zcela odkryté branky! Asistence: Tomáš Cejpek a Lukáš Endál.
     
    21:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    "Pátá, právě teď odbila," zní Kotlinou! Minutu a pět vteřin po rozběhnutí druhé třetiny se Havlíčkův Brod prosazuje, když mezi kruhy získal na lopatu kotouč PETR KUCHTA, jehož dělovka proletěla přesně do horního rohu Michajlovovy branky! Asistence: Filip Beneš a David Kozlík.
     
    14:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jednadvacet vteřin před návratem Jaromíra Chmela na ledovou plochu využívají Bruslaři dvojnásobnou přesilovku. Havlíčkův Brod dlouho kombinoval a honil kotouč po všech částech útočného pásma. Nakonec se Miroslavu Třetinovi povedlo uplést parádní přihrávku skrze brankoviště na JEVGENIJE KONDRATĚVA, jenž nejprve zblízka trefil výstroj Martina Michajlova, ale napodruhé už kotouč za brankovou čáru dostal. Asistence: Miroslav Třetina a Tomáš Semrád.
     
    08:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka a to opět velmi rychle! Díky tomu vedou domácí barvy již dvoubrankovým náskokem. Domácí si v útočném pásmu několikrát vyměnili kotouč. Po pěkné kombinaci tria Patrik Přidal – Lukáš Endál – MIROSLAV TŘETINA se prosazuje domácí kapitán, jenž střelou z levého kruhu trefil přesně prostor mezi Michajlovovou vyrážečkou a horní tyčí! Asistence: Lukáš Endál a Patrik Přidal.
     
    07:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři opět vedou! Havlíčkobrodští honci touše dlouho operovali v levém rohu pásma. Po sérii několika osobních soubojů nakonec získal kotouč Petr Kuchta, jenž našel ve výhodné pozici Filipa Beneše. Po něm přebral kotouč DAVID KOZLÍK, který s protihráčem na chrbátě proklouzl před Martina Michajlova, jehož pak zvládl i pokořit! Asistence: Filip Beneš a Petr Kuchta.
     
    00:59
    Děčín právě vstřelil branku!
    Když jsem dnes při psaní zápisu říkal hostujícímu vedoucímu, že to vypadá, že dnes padne hodně gólů, nečekal jsem, věru, že dva padnou již v první minutě. Deset vteřin stačilo hostům na odpověď. Po vyhraném buly projel po levém křídle na kruh JAROSLAV HAŠEK, jehož výtečná střela zaplula přesně k zadní tyči Novákovy branky! Asistence: Michal Oliverius a Jan Chovanec.
     
    00:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté bleskově využívají početní převahu a vedou 1:0! Přesilovková kombinace speciální lajny se ukázala jako efektní. Jevgenij Kondratěv posunul na modru puk Miroslavu Dubnovi, jenž našel ve výborné pozici DAVIDA KOZLÍKA, který uvítal Michajlova v Kotlině! Asistence: Miroslav Duben a Jevgenij Kondratěv.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 1. Kozlík (Duben, Kondratěv), 8. Kozlík (Beneš, Kuchta), 9. Třetina (Endál, Přidal), 15. Kondratěv (Třetina, Semrád), 22. Kuchta (Beneš, Kozlík), 22. Ludvík (Cejpek, Endál), 56. Kondratěv (Chlubna, Vala), 59. Kondratěv (Vala, Vlasov) – 1. Hašek (Oliverius, Chovanec), 33. Buďa (Oliverius, Zika), 34. Volráb, 44. Zika (Oliverius), 47. Vacek (Volráb, Hašek)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Zvolánek) – Semrád, Kulhánek, Kolda, Loginovskij, Vala, Duben "A", Kořínek, Lacina – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Kuchta, Kozlík, Beneš – Chlubna, Vlasov, Kondratěv – Ludvík, Cejpek
    HC Děčín: Michajlov (22. Lavinger) – Molnár "A", Hříbal, Zdvořáček, Kaltenböck, Vaněk, Procházka, Chmel – Hašek "A", Volráb, Vacek, Oliverius "C", Zika, Faigl, Buďa, Patzel, Chovanec, Vegner, Fojt

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Ondřej Polák, Lukáš Rampír

    Diváci: 405
    bahis siteleri