San Jose – Minnesota 4:3 (kon.) | Florida – Tampa 5:2 (kon.) | Winnipeg – New Jersey 1:3 (kon.)
Boston – Columbus 3:2 (2:0 po s.n.) | Detroit – Anaheim 3:4 (kon.) | Toronto – Montreal 2:3 (1:2 po s.n.)
Dallas – Colorado 1:3 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:2 (kon.) | Edmonton – Nashville 1:4 (kon.)
Ottawa – NY Rangers 3:0 (kon.)
konec
Ottawa Senators
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
New York Rangers
Neděle 24.01.2016, 21:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Rangers ještě vypálili z mezikruží a Craig Anderson ukryl puk po pěkném zákroku v lapačce! Pět sekund dělí brankáře Ottawy od shutoutu.
     
    58:33
    J.T. Miller vypálil z levého kruhu pro vhazovaní a jeho tvrdá rána s příklepem orazítkovala levou tyč!
    57:38 Jean-Gabriel PAGEAU - 3:0
     
    57:38
    Ottawa právě vstřelila branku!
    JEAN-GABRIEL PAGEAU střílí svůj pátý gól v oslabení v letošní sezóně NHL a pečetí vítězství Ottawy Senators!! Jean-Gabriel Pageau využil zbytečné ztráty puku Rangers mezi kruhy pro vhazování a z obranného pásma puk nádhernou táhlou střelou uklidil do prázdné brány. Asistence: Bez asistence.
     
    56:37
    Mark Borowiecki (OTT) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    54:35
    Mike Hoffman předvedl skvělý forčeking a poté z levého kruhu pro vhazování napřáhl k nebezpečné střele, kterou Henrik Lundqvist zřejmě vyrážečkou vytěsnil mimo!
     
    49:10
    Erik Karlsson čekal a čekal a poté v levém kruhu pro vhazování našel Marka Stonea, který napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, ta ale skončila na hrudi Henrika Lundqvista!
     
    48:31
    Mats Zuccarello (NYR) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    45:34
    Mats Zuccarello z vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k pěkné střele, která směřovala ke vzdálenější pravé tyči, Craig Anderson ji ale levým betonem vyrazil!
     
    43:35
    Ottawa Senators vzápětí mohla přidat další gól, Henrik Lundqvist byl ale tentokrát pozorný a střelu do horní části brány lapačkou vyrazil mimo!
    42:40 Mike HOFFMAN - 2:0
     
    42:40
    Ottawa právě vstřelila branku!
    MIKE HOFFMAN střílí nádherný gól a po rychlém protiútoku posílá v úvodu třetí třetiny Ottawu Senators do dvoubrankového vedení!! Mike Hoffman na pravém křídle nabral velkou rychlost a poté z pravého kruhu pro vhazování zamířil prudkou střelou do pravého horního rohu a puk se na cestě do sítě ještě odrazil od horní tyče. Asistence: Mika Zibanejad.
     
    39:57
    Max McCormick mohl vzápětí zvýšit po několika sekundách na 2:0, když se u levé tyče dostal do zakončení, Henrik Ludnqvist ale předvedl úžasný zákrok a vyrazil puk mimo tři tyče!
    39:40 Bobby RYAN - 1:0
     
    39:40
    Ottawa právě vstřelila branku!
    BOBBY RYAN předvedl před bránou velký důraz a otevírá skóre dnešního zápasu!! Jared Cowen tvrdě vypálil od modré čáry a jeho krásná střela se od pravé tyče odrazila před bránu, kde se rychle zorientoval Bobby Ryan a vpádu puk uklidil do prázdné klece. Asistence: Jared Cowen, Mike Hoffman.
     
    37:51
    J.T. Miller mohl po vhazování otevřít skóre dnešního zápasu, jeho střela z levého kruhu pro vhazování ale rozvlnila pouze boční síť!
     
    30:43
    J.T. Miller předvedl za bránou Ottawy tvrdý hit a poté dobře clonil před Craigem Andersonem, ten si ale po střele Rangers od modré čáře připsal skvělý zákrok a J.T. Miller se k dorážce nedostal!
     
    28:10
    Derick Brassard nabral na levém křídle velkou rychlost a poté napřáhl z úhlu ke střele, kterou Craig Anderson skvělým zákrokem vyrazil za bránu!
     
    26:33
    Bobby Ryan (OTT) dostal menší trest, 2 minuty držení protihráče.
     
    25:25
    Jesper Fast odvedl na pravém křídle fantastickou práci a před bránou našel skvělou přihrávkou Kevina Hayese, který mohl puk uklízet do prázdné sítě, jenže ho promáchl a nikdo nemůže uvěřit tomu, že takhle akce neskočila gólem!
     
    24:28
    Derick Brassard po krásné kombinaci Rangers napřáhl z vrcholu levého kruhu pro vhazování k velmi nebezpečné střele, kterou Craig Anderson lapačkou dokázal vyrazit nad!
     
    21:41
    Curtis Lazar se před bránou ocitl po chybě Kevina Kleina v obrovské šanci, jeho střelu z blízkosti ale Henrik Lundqvist dalším skvělým zákrokem vyrazil mimo!
     
    17:44
    Keith Yandle nebezpečně vypálil od modré čáry a po zákroku Craiga Andersona se dostal u pravé tyče k dorážce Derick Brassard, ale i s jeho pokusem si brankář Ottawy poradil!
     
    16:57
    Zack Smith (OTT) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    12:34
    Mark Stone se ocitl u levé tyče v obrovské šanci a mohl puk uklízet po diagonální přihrávce svého spoluhráče do prázdné brány, jenže Henrik Lundqvist vytáhl spektakulární zákrok a pravým betonem vleže jeho střelu zastavil!
     
    11:28
    Kevin Hayes (NYR) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    09:41
    Mike Hoffman nebezpečně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho střela směřovala těsně nad ledem k levé tyči, Henrik Lundqvist si ji ale pohlídal a vyrážečkou vyrazil za bránu!
     
    04:12
    Dan Boyle vypálil z levého kruhu pro vhazování a Craig Anderson předvedl v plné kráse svou lapačku! To byl pěkný zákrok pro diváky.
     
    01:10
    Matt Puempel se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve velké šanci, Henrik Lundqvist ale vytáhl další fantastický zákrok a akrobatickým zákrokem jeho střelu vyrazil mimo!
     
    00:41
    Erik Karlsson napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která směřovala přesně do pravého horního rohu, Henrik Lundqvist ale vytáhl skvělý zákrok a lapačkou puk vyrazil mimo!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 40. Ryan (Cowen, Hoffman), 43. Hoffman (Zibanejad), 58. Pageau


    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Borowiecki (A), Karlsson (C), Wiercioch, Ceci, Cowen, Wideman – Hoffman, Zibanejad, Ryan – Puempel, Pageau, Stone – Lazar, Smith, Chiasson – Prince, McCormick, Neil (A). Hlavní trenér: Dave Cameron.
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Girardi, Staal (A), Boyle, Yandle, Klein – Zuccarello, Brassard, Fast – Kreider, Stepan (A), Miller – Lindberg, Hayes, Stalberg – Glass, Moore, Paille. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Tim Peel, Garrett Rank – Greg Devorski, Mark Wheler

    Diváci: 18940
    bahis siteleri