Prostějov – Přerov 4:10 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 3:2 (kon.) | Litoměřice – Klášterec nO 2:4 (kon.)
Havířov – SK Karviná 5:3 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
4:10 (0:2, 2:4, 2:4)
HC ZUBR Přerov
Neděle 24.01.2016, 11:45 • ZS Prostějov • Liga juniorů
Partner:
     
    59:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov v přesilovce zkompletovává magickou desítku! Nebohého Strašáka přelstil svým zakončením TOMÁŠ NOVÁK. Asistence: Petr Smolka.
     
    58:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Teď ale Zubři Strašáka pořádně vykoupali a z duelu se stává jasný debakl. Zavřel s Metelkou sehráli akci na jeden dotek a na jejím konci byly přesné jesličky PAVLA SKOPALA. Asistence: Patrik zavřel, Jakub Metelka.
     
    53:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté z Přerova se trefili poosmé v tomto duelu. JAKUB METELKA si sjel z pozice obránce na pravý kruh a střelou zápěstím překonal Strašáka. Asistence: Jakub Müller, Martin Hes.
     
    52:27
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí po chvíli přidávají další gól. Vystavěl obehrál nepozorného Kubíčka a přihrál SIMONU HEJDUKOVI, který jel sám Grigárka. Prostějovský forvard zvolil pěkné bekhendové zakončení a to mu vyšlo. Asistence: Tomáš Vystavěl, Tibor Hujsa.
     
    50:30
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov snižuje na rozdíl čtyř gólů. Hejduk kolmicí na modré čáře našel rozjetého Maška, který se natlačil před Grigárka a puk dopravil do sítě přispěchavší LUDĚK KUNCEK. Asistence: Šimon Mašek, Simon Hejduk.
     
    41:55
    Přerov právě vstřelil branku!
    Pecha, Müller a Kubal si tak dlouho vyměňovali touš, až první jmenovaný přihrál na modrou čáru MARTINU HESOVI. Přerovský bek pak „golfovým" úderem propálil Strašáka. Asistence: Daniel Pecha.
     
    39:46
    Přerov právě vstřelil branku!
    Na závěr druhé periody Přerov skóruje pošesté. Pecha si ladně z levého křídla najel k brance a přihrál JAKUBU MÜLLEROVI, kterému už jen zbývalo trefit volné místo v prostějovské síti. Asistence: Daniel Pecha.
     
    35:32
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov velmi podobnou akcí, jakou dosáhl své první branky, skóruje i podruhé. Od modré vyslal touš Křesala a před Grigárkem stál dobře zaparkovaný TOMÁŠ VYSTAVĚL. Ten puk nejprve tečoval a posléze se dostal i k dorážce, kterou bekhendovým způsobem využil. Asistence: Martin Křesala.
     
    30:49
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři využívají druhou přesilovku v tomto utkání a získávají komfortní náskok čtyř branek. A navíc je to hattrick, PAVEL KUBAL totiž střelou zápěstím z pravého kruhu překvapil Zapletala. Asistence: Jakub Metelka.
     
    26:04
    Přerov právě vstřelil branku!
    Z další akce se ale Přerov prosazuje. Zavřel pálil od modré a Zapletalovi puk vypadl z výstroje. K dorážce se na hranici modrého půlkruhu přihrnul PAVEL KUBAL a doplácal touš za padajícího gólmana. Asistence: Patrik Zavřel, Jakub Müller.
     
    22:20
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov z ničeho nic snižuje. Od modré čáry nahodil Liška a před Grigárkem šikovně tečoval LUDĚK KUNCEK. Vzápětí se stejný hráč dostal ještě k dorážce a dokázal posunout puk těsně za brankovou čáru. Asistence: Patrik Liška, Šimon Mašek.
     
    20:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zkraje druhé třetiny Přerov zvyšuje své vedení. Smolka vyslal do úniku PATRIKA ZAVŘELA, jenž ještě v pádu dokázal zasunout puk za Zapletala. Posléze zubří kapitán zůstal chvíli ležet v rohu, jelikož se s domácím brankářem srazil. Posléze se však zvedl a bude v pořádku. Asistence: Petr Smolka.
     
    19:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Krásnou individuální akci předvedl PATRIK ZAVŘEL. Z levého křídla si nabruslil až k Zapletalovi a nachytal jej na hruškách. Puk pověsil z velkého úhlu přímo do vzdálenější šibenice. Přerov využívá početní převahu a současně dává branku do šatny. Asistence: Jakub Metelka.
     
    01:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerov byl v úvodu zápasu aktivnější a rychle jde do vedení. Pecha si přehodil buk z forhendu na bekhend a přihrál před branku najetému PAVLU KUBALOVI, který bekhendem z první překonal přesouvajícího se Zapletala. Asistence: Daniel Pecha, Martin Hes.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 23. Kuncek (Liška, Mašek), 36. Vystavěl (Křesala), 51. Kuncek (Mašek, Hejduk), 53. Hejduk (Vystavěl, Hujsa) – 2. Kubal (Pecha, Hes), 20. Zavřel (Metelka), 21. Zavřel (Smolka), 27. Kubal (Zavřel, Müller), 31. Kubal (Metelka), 40. Müller (Pecha), 42. Hes (Pecha), 54. Metelka (Müller, Hes), 59. Skopal (Zavřel, Metelka), 60. Novák (Smolka)


    LHK Jestřábi Prostějov: Zapletal (31. Strašák) – Křesala, J. Krampol (C), Liška (A), Tománek – Kuncek, Hujsa, Vystavěl, Konečný, Hejduk, Medek, Mašek.
    HC ZUBR Přerov: Grigárek – Kundrátek, Smolka, Hes, Hradila, Metelka – Zavřel (C), Kubíček (A), Kubal (A), Skopal, Müller, Pecha, Harásek, Solař, Novák.

    Rozhodčí: Meld – Axman, Novotný

    Diváci: 69
    bahis siteleri