Moravská Třebová – Choceň 7:5 (kon.) | Česká Třebová – Hlinsko 8:0 (kon.) | Ledeč n. S. – Polička 0:0 (odl.)
Světlá nS – Chotěboř 10:0 (kon.) | Chrudim – Litomyšl 4:5 (kon.)
konec
HC Světlá nad Sázavou
10:0 (2:0, 5:0, 3:0)
HC Chotěboř
Neděle 24.01.2016, 17:00 • ZS Pěšinky Světlá nad Sázavou • Play-off Krajské ligy • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Dámy a pánové, užijte si zbytek neděle a pokud to dobře dopadne, přineseme Vám onlajny i ze zápasu v Chotěboři. Hezký večer přeje a na počtenou se těší Richard Wagner! (19:29:33)
     
    Duel jest u konce. Domácí hokejisté začali play-off pravou nohou, když porazili svého soka vysokým rozdílem. Petr Šudoma, Jakub Doležal a Petr Včela dovršující hattrick, to jsou střelci domácích ve třetí třetině. Uvidíme, jak to dopadne ve středu, kdy se série přesouvá do Chotěboře.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Symbolicky deset vteřin před koncem základní hrací doby přidává desátou branku domácí celek. Byla to parádní kombinace na jeden dotek, kdy se kotouč po ose Jaroslav Žák – Radim Křišťan dostal na hokejku PETRA VČELY, který pokořil marně se přesouvajícího gólmana Chotěboře a dovršil tak HATTRICK! Asistence: Radim Křišťan a Jaroslav Žák.
     
    59:15
    Pavel Blažek společně se svým kumpánem doráželi na brankovišti kotouč za ležícího Tomáše Hamariče, ale ten odolal a domácí pod ním nepropasovali do sítě desátý gól!
     
    58:58
    Domácí jsou kompletní. Na sedm sekund se objevil na ledě také Tomáš Dušátko, který odpykával první trest za Vargu. Zapisovatel se raduje, nebude ho musel škrtat.
     
    58:40
    Jan Hospodka nejprve ranou z pravého kruhu vyprášil betony Michala Koubského, který si pak smlsl i na hodně razantní dělovce Tomáše Krejčího.
     
    57:50
    Chotěbořská hráčská lavice dostala trest pro příliš noho hráčů na ledě. Trest odpyká Benjamin Činčila (CHT). Hraje se čtyři na čtyři.
     
    56:55
    Vyloučení v týmu HC SB Světlá nad Sázavou (Vojtěch Varga – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Lvi Chotěboř (Petr Veselý – 2 min., hrubost).
     
    56:55
    Světlá nad Sázavou právě vstřelila branku!
    Skláři jsou blízko kýžené desítce. A že to byla rána jako z učebnice ledního hokeje. Ondřej Šíma našel na levém kruhu volného JAKUBA DOLEŽALA, který vymetl přesně horní růžek Hamaričovy branky! Hned po uznání gólů se začali hráči rvát. Bylo to docela ostré na obě strany, už padají tresty! Asistence: Ondřej Šíma.
     
    56:24
    Vzájemné vyloučení po zákroku Tomáše Hamariče. Na trestnou lavici putuje hostující Marek Müller (CHT) a domácí Petr Šudoma (SNS) za hrubost.
     
    56:02
    Lukáš Dvořák (CHT) se na levém křídle probil do zakončení. Jeho střela ale skončila jen na rameni domácího brankáře. Následně se hostující forward odebral na trestnou za nedovolené bránění.
     
    55:22
    Jaroslav Adamec se na rožku brankoviště dostal k zakončení, ale jeho pokusy dvakrát zneškodnil Michal Koubský. Na druhé straně si pak Adamec připsal dobrý obranný zákrok.
     
    54:47
    Marek Müller se po pravém křídle protáhl jako lasička na kruh a vypálil. Jeho rána skončila jen v klíně ve velké pohodě chytajícího Michala Koubského.
     
    53:52
    Jakub Ludvík vypálil na levém křídle. Kotouč se odrazil od hostujícího hráče a přeletěl přes branku domácího strážce svatyně.
     
    53:00
    Josef Vácha napřáhl na modré čáře ke golfovému úderu. Jeho rána ale pouze štípla Radima Křišťana do holeně.
     
    52:09
    Nakonec se to Krejčímu povedlo. Kotouč zavezl do pásma a dokonce i vystřelil. Puk trkl hokejku soupeře a vypadl do ochranné sítě.
     
    51:38
    Světlá zatím drží svého soupeře daleko od své brány. Útoky se snaží rozjet Tomáš Krejčí, ale není prozatím vyslyšen svými spoluhráči.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 5. Žák (O. Včela), 9. Křišťan (Žák, Jak. Doležal), 21. Blažek (Jak. Doležal), 23. P. Včela (O. Včela, Žák), 26. P. Včela (Žák), 38. Jak. Doležal, 39. Šíma (Jak. Doležal, Dolinský), 49. Šudoma (Varga), 57. Doležal (Šíma), 60. P. Včela (Kříšťan, Žák)


    HC Světlá nad Sázavou: Koubský (Mikuš) – Venc, Šíma, O. Včela "C", J. Svoboda, Jak. Doležal, Špatenka – P. Včela, Varga, Křišťan, Kubát, Jar. Doležal, Kopecký, Šudoma, Dušátko, Štros, Žák "A", Blažek, Dolinský.
    Trenér: Jan Krajíček.

    HC Chotěboř: Pešek (26. Hamarič) – Krejčí, Vácha, Müller, Kadlec, Heřmanský "A", Veselý, Ludvík – Činčila, Adamec, Coufal, Hospodka "C", Eis, Kraučuk, Hajšman, V. Svoboda, Dvořák, Žemlička.
    Trenér: Bohuslav Koubek.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jan Kleprlík, Jaromír Říha
    bahis siteleri