Prostějov – Přerov 4:10 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 3:2 (kon.) | Litoměřice – Klášterec nO 2:4 (kon.)
Havířov – SK Karviná 5:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
HC Tábor
Neděle 24.01.2016, 15:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Liga juniorů
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Bušek, Lacina, Bancíř, Mendl "C", Semrád – Cejpek, Drobný, Hubert, Jelínek, Křížek, Motl, Abbrent, Polák, Přibyl, Kittler.
    Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    Hockey Club Tábor: Petřík (Mich. Novák) – Jansa, Hošek, Brož, Nehoda, Hlaveš, Růžek, Skalický, Kadilák, Voj. Prchal, Pospíchal, Zayml, Mar. Novák, Horák, Pejša, Věřtát, Hájek.
    Trenér: Jaroslav Drda.

    Rozhodčí: Luděk Pilný – Michal Huryta, Ondřej Škorpil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:45
    Oba celky se pustily do zápasu velice ostře. Jejich první útoky ale skončily jen na pozorných obranách.
     
    01:51
    Nyní vířili v útočném pásmu domácí hokejisté. Jakub Kraučuk vyjel z rohu pásma a zakončil po ledě. Kotouč však trefil jen brankový oblouk.
     
    02:41
    Pro změnu se nastěhoval před branku Tábor, ale bez střeleckého efektu. Na druhé straně vyrazil do brejku Jakub Lacina, ale jeho pokus z pravého křídla skončil na vyrážečce Adama Petříka.
     
    03:39
    Na obě strany se hraje aktivně. V prvních momentech zápasu mají více ze hry domácí, kteří už několikrát ohrozili hostující klec. Jejich pokusy však nebyly tak razantní, aby výrazněji ohrozili gólmana Kohoutů.
     
    04:35
    Táborité se vydali do brejku a ten málem skončil pro domácí špatně. Výbornou práci rukama předvedl Jan Brož, který se na spodku pravého kruhu dostal ke střele, jež cinkla o bližší tyč! Následný opakovaný pokus byl sražen do ochranné sítě.
     
    05:03
    Po zákroku Adama Petříka se vhazovalo před brankou Tábora. Hosté získali kotouč a založili brejk, po němž střílel z pravého kruhu Pavel Pospíchal, leč trefil jen Adamův beton.
     
    06:00
    Velká tahanice o kotouč v útočném pásmu domácích skončila nakonec neslanou nemastnou střelou z levého kruhu, která šla navíc vedle.
     
    06:12
    Na druhé straně se poprvé vylučuje. Na trestnou lavici putuje Martin Novák (TAB) za hákování. Provinil se v útočném pásmu.
     
    06:45
    Hosté nejprve dostali kotouč do útočného pásma. Poté čelili kombinaci domácího družstva, kterou zakončil Jan Jelínek střelou do hrudníku hostujícího gólmana.
     
    07:42
    Druhá polovina přesilovky se nese především v rytmu hostujícího mužstva, které vyhazuje kotouče do středního pásma a mnohdy i dál.
     
    08:11
    Přesně ve chvíli, kdy Martin Novák skočil na led, vypadl po souboji ve středním písmu kotouč na táborskou střídačku. Sudí přerušuje a hosté jsou kompletní.
     
    08:44
    Jihočeši se pokusili o útok. Jejich snažení skočilo jen na levém mantinelu, kde se Bruslaři dostali ke kotouči, jejž pak vyvezli ven ze svého pásma.
     
    09:24
    Havlíčkův Brod dobýval notnou chvíli útočné území. Přes kompaktně bránící hosty se však k ničemu nedostali. Nakonec jim pásmo daroval soupeř, který se dopustil icingu.
     
    10:11
    Za nahozeným pukem dosprintoval Lukáš Křížek. Ten vybojovaný puk nabídl Janu Jelínkovi, který ale ze dvou metrů vymetl jen betony Adama Petříka. Ten se pak na svém brankovišti přeměnil v motorovou myš a skočil ke druhé tyči, kdy vychytal nejprve Křížka a poté znovu i Jelínka.
     
    11:01
    Útočnou kombinací nyní hýřili také hokejisté z radikálního ostrohu nad řekou Lužnicí! Potomci husitů několikrát ohrozili maskovaného muže domácích, ale ten si rány z hokejek Davida Nehody, Lukáše Zaymla i Pavla Pospíchala pohlídal, mnohdy i s dávkou štěstíčka!
     
    12:00
    Další závar před domácí brankou přinesl práci maskované opoře Bruslařů. Jiří Adam ale na několikrát dokázal pochytat soupeřovy pokusy, jež na jeho svatyni opět mířily ze všech možných pozic.
     
    12:47
    Havlíčkův Brod se propracoval před Adama Petříka, ale vystřelit se mu nepovedlo. To na levém křídle prchající Adam Hájek nic nevymýšlel a hned za modrou vypálil. Jeho pokus ukryl Jiří Adam na hrudi.
     
    13:35
    Nyní se velké boje odehrávaly ve středním pásmu. Zde se ale ani jeden z mančaftů nedokázal pořádně propracovat ke kloudné akci. Tábor nakonec vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    13:42
    Domácí budou hrát početní převahu. Na bodu pro vhazování se provinil sekáním Pavel Pospíchal (TAB).
     
    14:20
    Tábor zvládá situaci v oslabení bravurně. Zatím se více hraje před brankou Jiřího Adama, než před svatyní táborského mužstva.
     
    14:55
    Nyní se Bruslaři vydali do útočného pásma, ale jejich průnik skončil jen odpískaným ofsajdem. Z Pospíchalova trestu už moc času nezbývá.
     
    15:28
    David Hubert vybojoval kotouč v pravém rohu pásma, najel si na brankoviště, ale před zakončením mu padl pod nohy, tuším, Filip Jansa a jeho šanci zmařil.
     
    15:46
    Martin Polák se, již při plném počtu hráčů na obou stranách, dostal na levém kruhu ke kotouči, který nasměroval na branku hostů. Jeho pokus ale skryl na hrudi Adam Petřík.
     
    16:31
    To by v tom byl arciďábel, abychom neviděli branku ještě v první třetině! Vojtěch Prchal projel přes modrou čáru a snažil se dopídit k prvnímu zásahu, ale jeho střelu ukryl na hrudníku pozorný Jiří Adam.
     
    17:02
    Marek Bancíř našel ve středním pásmu hokejku Lukáše Křížka, který za modrou vyzkoušel svou přesnost. Propadl, jeho střela skončila v protilehlém rohu pásma.
     
    18:04
    Lukáš Zayml s Pavlem Pospíchalem motali v rohu útočné zóny hlavy domácích obránců. Nakonec umotali sami sebe a první jmenovaný nepřesnou přihrávkou na modrou čáru vyhání své soukmenovce z pásma.
     
    18:43
    Jak měli v úvodu zápasu více ze hry domácí, nyní tahají za útočné šňůrečky Táborité. Ti se neustále drží v prostoru mezi červenou čarou a zadním mantinelem v útočném pásmu.
     
    18:56
    Ostrý pokus zpoza modré čáry vyslal hostující obránce. Jeho rána sice letěla dobrého půl metru nad branku, ale Jiří Adam po puku raději máchl lapačkou.
     
    19:34
    Martin Novák se chopil na pravém kruhu sraženého kotouče a vyslal ho na branku. Trefil však jen beton domácího gólmana. Hosté nicméně zůstávají u kotouče.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První perioda je za námi. V úvodu duelu měli více šancí domácí hokejisté, kteří ale nedokázali vyzrát na Adama Petříka. Postupně se ale začal dostávat více do hry Tábor, který několikrát zahrozil, ale rovněž Jiří Adam v kase BK je bezchybný.
     
    Druhá perioda započne koloběh cca v 15:40.
     
    Hráči už se vrací na hrací plochu, za chvíli můžeme pokračovat!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Kohouti vyhráli úvodní vhazování ve středovém kruhu a hned se nahrnuli do útočného pásma.
     
    Domácí hokejisté odrazili útok svého soupeře, ale už o puk znovu přišli. Snaží se tak v útočném území aktivně napadat rozehrávku soupeře.1945
     
    20:38
    A presink mladých Bruslařů nese své ovoce! Kohouti jsou pořádně rozhození a nedaří se jim dostat puk ven ze svého území.
     
    20:57
    Sledujeme dlouhý a urputný souboj o puk v rohu táborského pásma. Rozhodčí puk stále vidí a nechává tak pokračovat ve hře.
     
    21:11
    Jihočeši jsou dál pod tlakem a neví, kam dřív skočit. Brankář Petřík má ale minimum práce a nemusí zatím zasahovat.
     
    21:27
    Až teď si připsala maskovaná opora hostů úspěšný zákrok, když zlikvidovala střelu od modré čáry. Petřík na puk dobře viděl a neměl problém zakročit.
     
    21:50
    Hosté vyhráli vhazování u své brány a přenesli děj hry alespoň do středního pásma.
     
    22:12
    Havlíčkův Brod je v těchto chvílích mnohem aktivnější. Mnohem častěji drží puk na svých holích a pohybuje se s ním v blízkosti soupeřovy brány.
     
    22:38
    Obrázek hry se nám v Kotlině nemění. Hosté jsou zatlačeni do obranného bloku, zatímco domácí mladíci se snaží jejich urputnou defenzivu prolomit.
     
    23:13
    Hraje se ve svižném tempu a bez přerušené, kotouč se stěhuje sem a tam, ale zuajímavé momenty to nepřináší.
     
    23:40
    Tomáš Cejpek se protáhl po levém křídle a dokázal zakončit, jeho ránu na první tyčku brankář Petřík vyrazil betony do bezpečí a Tábor se žene vpřed.
     
    23:57
    A další rána! Tentokrát pálil z levé strany Lukáš Křížek, ale jeho dělovka byla hodně nepřesná a mezi tři červené tyče se nevešla.
     
    24:26
    David Hubert rozkmital na levé straně své rychlé nohy a probil se až k bráně. Snažil se nahrát spoluhráči před bránu, ale nepovedlo se mu to.
     
    24:57
    Tábor se na chvíli usadil v útočném pásmu, ale žádné nebezpečí z toho nevzešlo. Vpřed už se hrnou domácí.
     
    25:10
    Tábor je pod tlakem a Havlíčkův Brod diktuje tempo hry. Brankář Petřík se musí mezi třemi tyčemi neustále ohánět, obrana mu ale hodně pomáhá.
     
    25:37
    Bruslaři se dál drží na dostřel táborské brány, Kohouti se musí teď soustředit hlavně na defenzivu.
     
    25:58
    Tentokrát vypálil z levé strany znovu Lukáš Křížek, ale jeho dělovka netrefila zařízení. Puk letěl sice rychle, ale nebylo to nic platné.
     
    26:13
    Brankář Petřík si připsal další dva úspěšné zákroky, od modré čáry ho ale nemohla lehká nahození zaskočit. Domácí alespoň získali útočné pásmo.
     
    26:39
    Jakub Abbrent se procpal k puku a vypálil z levé strany. Jeho rána měla dobrou razanci, ale gólman Petřík u bližší tyčky v pohodě zasáhl.
     
    27:00
    Kotouč je stále v pásmu Jihočechů, Havlíčkův Brod se dál tlačí do koncovky a snaží se otevřít gólový účet zápasu.
     
    27:17
    Vojtěch Prchal se ocitl úplně sám před bránou na malou chvíli a málem se to stalo Bruslařům osudným! Jeho ránu zblízka parádně zmařil betony gólman Adam!
     
    27:37
    Teď se Tábor nadechl k tlaku a otočil tak obraz hry. Brankář Adam má ale minimum práce, jeho obránci skvěle čistí prostor kolem jeho brány.
     
    27:56
    Brankář Adam má stále klid, hosté honí puk hlavně u mantinelů, kde o něj musí svádět četné souboje.
     
    28:30
    Hraje se teď hlavně ve středním pásmu, ani jednomu z týmů se nedaří založit kloudný útok.
     
    28:48
    Děj hry se odvíjí u brány Tábora, což znamená maximální nebezpečí pro defenzivu Kohoutů a jejich gólmana Petříka, který zatím drží čisté konto.
     
    29:14
    Lukáš Křížek se ocitl v dobré pozici, když se ze strany natlačil před bránu a snažil se zasunout puk k první tyčce. Tam však narazil na Petříkovy betony.
     
    29:40
    A znovu Lukáš Křížek, tentokrát v ještě větší šanci! Tábor ho nechal několikrát dorážet, ale brankář Petřík skvěle zasáhl betony!
     
    30:17
    Tábor je teď pod tlakem, Havlíčkův Brod skvěle bruslí a daří se mu i kombinace.
     
    31:53
    Martin Novák (TAB) ujel do přečíslení 2 na 1, ale nastřelil jen gólmana Adama z prostoru levého kruhu. Potom si pomohl vysokou holí a usedá na lavici hanby.
     
    32:00
    Hned po vhazování se tvrdě opřel do puku Jakub Lacina, ale jeho dělovka jen prosvištěla vedle pravé tyčky gólmana Petříka. Bruslaři dál drží pásmo.
     
    32:14
    Hosté po chvilce snažení získali kus černé gumy do své moci a rychle ho vyhodili do bezpečí.
     
    32:39
    A znovu v akci Jakub Lacina, jenž naplno zúročuje své cenné zkušenosti z druholigového A-týmu. Jeho ránu od modré čáry zmařil brankář Petřík parádním semaforem.
     
    32:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři svou přesilovku využili a ujímají se důležitého vedení! Po vyhraném vhazování dostal nahrávku od Tomáše Cejpka útočník Jan Jelínek a ze strany narýsoval milimetrově přesný pas do předbrankového prostoru, kde už číhal vysoký LUKÁŠ KŘÍŽEK a snažilo mu jemnou tečí usměrnit puk za záda bezmocného gólmana Petříka! Asistence: Jan Jelínek, Tomáš Cejpek.
     
    33:15
    Hosté se snaží rychle odpovědět a okupují útočné pásmo. Havlíčkův Brod se ale dobře brání a k ohrožení brankáře Aadama je nepouští.
     
    33:37
    Jiří Drobný tvrdě vypálil, ale brankář Petřík si poradil svými betony.
     
    34:01
    David Bušek (HBR) usedl na lavici hanby, provinil se sekáním.
     
    34:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je pro hosty ledová sprcha, soubor z Kotliny při vlastním oslabení udeřil a vede už o dva góly! Michal Semrád vybojoval puk a vyslal dopředu JANA JELÍNKA, jenž si sjel až před bránu a se štěstím propasíroval puk za záda gólmana Petříka, který kus černé gumy neudržel ve výstroji! Asistence: Jan Jelínek.
     
    34:36
    Přesilovka Jihočechů pokračuje. Nyní jsou Kohouti v útočném pásmu a vyměňují si mezi sebou puk. Zatím jim chybí střelba.
     
    34:57
    Havlíčkův Brod získal puk a rychle ho vyhodil do bezpečí.
     
    35:13
    Jihočeši se zatím trápí, vůbec se jim nedaří získat na delší dobu útočné pásmo. Naopak Bruslaři se skvěle brání a pravidelně vyhazují puky do blízkosti brankáře Petříka.
     
    35:39
    Obranná čtveřice Bruslařů odvádí dál skvělou práci, když drží puk v útočném pásmu.
     
    35:55
    Hosté znovu přišli o puk v útočném území a musí se pro něj vracet ke své bráně.
     
    36:01
    David Bušek už je na ledě, Havlíčkův Brod je kompletní a hraje se 5 na 5:
     
    36:26
    A právě David Bušek, jenž se vrátil z lavice hříšníků, dostal nahrávku a vypálil z těžkého úhlu. U první tyčky byl pozorný brankář Petřík, jenž schoval puk v náruči.
     
    36:48
    Hosté se dál musí bránit u svého gólmana Petříka, Havlíčkův Brod je po dvou vstřelených brankách na koni a dál hraje skvěle.
     
    36:56
    Tábor se snažil uvolnit rychlou rozehrávkou, ale je z toho jen zakázané uvolnění.
     
    37:21
    Hosté zavezli puk do útočného území, ale dřív, než stihli něco vymyslet, o kus černé gumy přišli. Vpřed tak míří domácí.
     
    37:50
    Tohle byla velká šance! Jan Jelínek znovu hledal Lukáše Křížka, jenž byl mezi kruhy úplně sám, ale na puk o kousek svou dlouhou holí nedosáhl!
     
    38:09
    Hosté se vymanili ze sevření svého soupeře a bylo z toho nebezpečí. Z prostoru levého kruhu zkusil štěstí Jan Horák, ale minul protější tyčku.
     
    38:30
    Sledujeme teď hlavně bojovnou pasáž hry. Kotouč je hlavně v blízkosti mantinelu, kde o něj oba týmy svádí četné souboje.
     
    38:49
    Tábor je hodně aktivní a sevřel Bruslaře v jejich obranném pásmu do pevného objetí. Snaží se ještě před druhou sirénou alespoň snížit.
     
    39:12
    Havlíčkův Brod vyvezl kus černé gumy do útočného pásma a znovu sjednotil své zadní řady, které zatím dál odolávají a drží nulu.
     
    39:40
    Michal Semrád vytasil parádní hit, když si počíhal na soupeře v obranném pásmu. Sklidil za to obdiv u svých spoluhráčů, kteří klepali holemi na střídačce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část vyšla mnohem lépe Bruslařům, kteří zaslouženě vedou 2:0. Při přesilovce se po hezké kombinaci prosadil Lukáš Křížek a vzápětí při vlastním oslabení udeřil z úniku Jan Jelínek. Třetí perioda začne zhruba v 16:23.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Jan Jelínek vyhrál vhazování ve středovém kruhu a hned si to namířil směrem k bráně. Mezi kruhy byl ale přesilou protihráčů odzbrojen.
     
    40:25
    Hosté sice získali postavení v útočném pásmu, ale obrana Bruslařů byla pozorná a od svého gólmana Adama je rychle vyhnala.
     
    40:55
    Hodně rušno teď bylo před brankářem Petříkem, kde se snad tři hráči snažili několikrát dorážet. Maskovaná opora Kohoutů ale odolala náporu na svou osobu!
     
    41:07
    Havlíčkův Brod hraje i teď velmi aktivně, po přestávce nic ze své útočné chuti neztratil. Tábor se musí soustředit hlavně na urputnou obranu.
     
    41:26
    Jihočeši vyhnali soupeře alespoň do středního pásma, ale už se musí znovu bránit.
     
    41:54
    Bruslaři pokračují v koncentrovaném výkonu a dál se jim daří Táboru skoro nic nedovolovat. Brankář Adam tak nemusí vůbec zasahovat.
     
    42:12
    Domácí sice nedokázali nic vytěžit ze svého útoku, ale kotouč ve středním pásmu rychle vybojovali zpět a už se znovu ženou kupředu.
     
    42:39
    I když se teď hokejisté z města proslaveného husitstvím hodně zlobí, rozhodčí odpáskal zakázané uvolnění.
     
    43:13
    Jakub Lacina (HBR) musel při rychlém brejku zatáhnout za záchranou brzdu a je potrestán dvěma minutami za podražení.
     
    43:28
    Jan Jelínek dnes hraje prostě skvěle. Táhl rychlý protiútok a při vlastním oslabení z pravé strany vyprášil betony pozorného gólmana Petříka.
     
    43:44
    Na druhé straně hřiště si brankář Adam poradil s nahozením ze strany a jeho spoluhráči toho okamžitě využili k vyhození.
     
    44:06
    Tábor se v početní převaze hodně trápí. Havlíčkův Brod velmi dobře bruslí a pravidelně vyhazuje puky do bezpečí.
     
    44:28
    Hokejisté od Jordánu sice dobyli útočné pásmo, ale jen na chviličku. Soubor z Kotliny opět vyhodil.
     
    44:48
    A to samé se opakuje, Tábor se musí znovu vracet ke své bráně pro vyhozený puk soupeřem.
     
    45:13
    Potrestaný Jakub Lacina už je zpět na hrací ploše, Broďáci jsou kompletní a hraje se 5 na 5.
     
    45:32
    Tábor právě vstřelil branku!
    To je velká škoda pro domácí barvy, hosté po nevyužité přesilovce snížili na nejtěsnější rozdíl! Petr Hošek nahodil puk od modré čáry a letící kotouč usměrnil parádní tečí přímo mezi betony bezmocného gólmana Adama JAN HORÁK! Asistence: Petr Hošek.
     
    45:56
    Havlíčkův Brod se snaží rychle odpovědět. Po chvilce snažení obsadil útočné pásmo, kde si nahrávkami hledá cestu k ohrožení gólmana Petříka.
     
    46:17
    Tábor je stále pod tlakem, ale Bruslařům se nedaří probít se ke střele.
     
    46:44
    Teď měli domácí obrovské štěstí! Za obranu se natlačil Jan Brož, kterému jeden z protihráčů obětavě padl pod nohy, ale rozhodčí nevylučovali. Vzápětí střílel z pravé strany Radek Veřtát, ale trefil jen boční síťku!
     
    47:07
    Bruslaři se nechtěli nechat zahanbit a vypálili. Dominik Kittler zkusil štěstí z pravé strany útočného pásma, ale brankář Petřík jeho ránu lapil.
     
    47:30
    Kohouti získali kotouč a vyvezli ho do neutrální zóny. Tam ale vzala jejich útočná snaha za své, hrát tak mohou znovu aktivní domácí mladíci.
     
    47:50
    Hokejisté od Jordánu se usadili v útočném pásmu, kde se jim sice daří kombinovat, ale soupeř je k zakončení vůbec nepouští.
     
    48:04
    Kotouč se rychle přesunul na druhou stranu ledového kolbiště, nyní tahají za delší konec pomyslného provazu domácí Bruslaři, ale ani jim se nedaří zakončit.
     
    48:41
    To byla tutovka jako hrom, jejíž promarnění může domácí později mrzet! Brankář Petřík se vydal proti nahozenému puku daleko ze svého brankoviště a Lukáš Křížek ho dokázal objet. Z těžkého úhlu nahrál před bránu, ale tam jeden z jeho spoluhráčů v jasné pozici neskóroval!
     
    49:09
    Hosté se pokusili pomoct dlouhým nahozením, ale to končí jen zakázaným uvolněním. Buly proběhne u gólmana Petříka.
     
    49:35
    Havlíčkův Brod má na své straně územní převahu a vytrvale buší na zadní vrátka Tábora. Ta jsou však zatím zavřená.
     
    49:59
    Kohouti vybojovali u hrazení puk, ale dlouho si s ním neužili. Domácí opět získali hrací předmět do své moci a kombinují v útočném pásmu.
     
    50:15
    Havlíčkův Brod diktuje tempo hry a Tábor má s bruslícím soupeřem velké problémy. Brankář Petřík si nemůže ani na chvíli vydechnout.
     
    50:39
    Broďáci mají na své straně stále tlak, nyní se jim povedlo vypálit z pravého kruhu, ale jen do náruče pozorného brankáře Petříka.
     
    51:09
    Hosté mají vzadu velké problémy, dlouho už nezískali puk a jejich defenziva je tak značně přetížená.
     
    51:49
    Štěpán Kadilák (TAB) vyfasoval trest na 2 minuty za hákování.
     
    52:06
    Havlíčkův Brod se hned usadil v útočném pásmu a kombinuje.
     
    52:22
    Nakonec z toho ale žádné zakončení nevzešlo, Jihočeši vybojovali kus černé gumy do své moci a odpálili ho pryč ze svého území.
     
    52:48
    Ani další havlíčkobrodský útok nedopadl na úrodnou půdu. Obranná čtyřka Tábora byla znovu úspěšnější a vyhodila puk ze svého pásma.
     
    53:07
    Soubor z Kotliny získal po chvíli snažení útočnou třetinu a kombinuje u táborské brány.
     
    53:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí využili svou druhou přesilovku a vzali si zpět ztracené dvoubrankové vedení! David Hubert přiťukl puk levému mantinelu Jakubu Lacinovi, jehož ránu mazaně tečoval mimo dosah gólmana Petříka JAKUB ABBRENT! Asistence: Jakub Lacina, David Hubert.
     
    53:56
    Dušan Mendl (HBR) si pomohl vysokou holí a už usedl za katr.
     
    54:10
    Soubor z Kotliny rychle získal puk a vyhodil.
     
    54:26
    A znovu, Havlíčkův Brod se osvobodil dlouhým vyhozením.
     
    54:50
    Ani na další pokus to Jihočechům nevyšlo, havlíčkobrodská družina se opět osvobodila.
     
    55:05
    Hostům se nedaří usadit v útočném pásmu a čas na vyrovnání jim pomalu ubíhá.
     
    55:19
    David Hubert odvedl skvělou práci, když na pravé straně nabral rychlost, prosmýkl se až k bráně a z mírného úhlu trefil náruč gólmana Petříka.
     
    55:38
    Tábor se usadil v útočném pásmu, ale Broďáci neměli pro jeho snažení vůbec žádné pochopení. Kotouč rychle vybojovali a vyhodili pryč.
     
    55:56
    Havlíčkův Brod ustál oslabení bez úhony, hosté mohou za nepříznivého stavu litovat promarněné šance na snížení.
     
    56:10
    Hráči svádějí urputný souboj o puk v rohu táborského pásma. To samozřejmě svědčí domácím, kteří stále vedou nad Jihočechy o dvě branky.
     
    56:32
    Kohouti sice vyšťouchali puk a vydali se kupředu, ale je z toho jen zakázané uvolnění.
     
    56:55
    Jakub Lacina předvedl další skvělý hit, když si počkal na protihráče a tvrdě, ale v rámci pravidel, ho narazil na mantinel poblíž střídaček.
     
    57:09
    Teď už to ale domácí s důrazem přehnali a čeká je nepříjemné oslabení po útočném faulu. Jakub Lacina (HBR) si pomohl hákováním.
     
    57:17
    Havlíčkův Brod získal puk a rychle ho vyhodil pryč.
     
    57:28
    ne, Táboru se dnes v přesilovkách prostě vůbec nedaří. Havlíčkův Brod se v pohodě brání.
     
    57:40
    Štěpán Kadilák tvrdě vypálil z pravé strany, ale vůbec netrefil bránu. Hosté ale drží dál útočné pásmo.
     
    57:48
    Vzápětí se tlačil k bráně Petr Hošek, ale brankář Adam měl přední tyčku velmi dobře pohlídanou a puk za svá záda nepustil. Hra je přerušena.
     
    58:05
    David Hlaveš pálil z dobré palebné pozice na okraji kruhů, ale jeho prudká rána doplachtila jen do náruče pozorného brankáře Adama.
     
    58:05
    Hosté si vyžádali oddechový čas a uchýlili se ke hře v šesti bez brankáře!
     
    58:18
    Tábor právě vstřelil branku!
    A pozor, máme tady zaděláno na obrovské drama, protože Jihočeši bleskově při power-play snížili! Kohouti byli po nahození od modré čáry hodně důrazní a zblízka několikrát doráželi, po neúspěšném Davidu Nehodovi vypálil VOJTĚCH PRCHAL a se štěstím našel mezírku mezi betony gólmana Adama! Asistence: David Nehoda.
     
    58:24
    Jeden z hostů zůstal ležet ve středním pásmu, ale rozhodčí i přes velkou zlobu Tábora nevylučují. Jdou se o celé situaci ještě spolu poradit.
     
    58:24
    Otřesený hráč už je na střídačce. Snad bude v pořádku a dohraje dnešní zápas.
     
    58:24
    A pozor, nakonec je z toho vyloučení! Lukáš Křížek (HBR) se opravdu hodně zlobí, ale není mu to vůbec nic platné! Obdržel trest na 2 plus 2 minuty za vysokou hůl.
     
    58:28
    Tábor má obrovskou šanci na vyrovnání! Hned se usadil v útočném pásmu a kombinuje.
     
    58:45
    Domácí získali puk a podél hrazení vyhodili. Hosté stále hrají s brankářem.
     
    59:02
    Teď už Jihočeši okupují útočné pásmo, domácí se zatím velmi dobře brání.
     
    59:17
    Havlíčkův Brod znovu vyhodil. Hosté už byli několikrát v útočném pásmu, ale zatím se neodhodlali k power-play.
     
    59:34
    Velká nepříjemnost pro hosty, je z toho jen zakázané uvolnění a buly u brankáře Petříka. Havlíčkův Brod si vyžádal oddechový čas.
     
    59:48
    Tábor zavezl puk do útočného pásma a zkouší power-play!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Havlíčkův Brod svůj nejtěsnější náskok uhájil až do konce, když vítěznou branku vstřelil Jakub Abbrent. Za hosty se trefili Jan Horák a Vojtěch Prchal, ale na body to nestačilo. Bruslaři vyhráli těsně 3:2. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám příjemnou zbytek dne. Na počtenou! (16:58:26)

    Ladislav Vácha

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 33. Křížek (Jelínek, Cejpek), 35. Jelínek (Semrád), 54. Abbrent (Lacina, Hubert) – 46. Horák (Hošek), 59. Prchal (Nehoda)


    BK Havlíčkův Brod: Adam (Kekula) – Bušek, Lacina, Bancíř, Mendl "C", Semrád – Cejpek, Drobný, Hubert, Jelínek, Křížek, Motl, Abbrent, Polák, Přibyl, Kittler.
    Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    HC Tábor: Petřík (Mich. Novák) – Jansa, Hošek, Brož, Nehoda, Hlaveš, Růžek, Skalický, Kadilák, Voj. Prchal, Pospíchal, Zayml, Mar. Novák, Horák, Pejša, Věřtát, Hájek.
    Trenér: Jaroslav Drda.

    Rozhodčí: Luděk Pilný – Michal Huryta, Ondřej Škorpil
    bahis siteleri