Prostějov – Přerov 4:10 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 3:2 (kon.) | Litoměřice – Klášterec nO 2:4 (kon.)
Havířov – SK Karviná 5:3 (kon.)
konec
AZ Havířov
5:3 (2:1, 2:1, 1:1)
SK Karviná
Neděle 24.01.2016, 17:30 • K&K PNEU Aréna Havířov • Liga juniorů
Partner:
     
    54:02
    Karviná vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení se dostal do úniku JAKUB KUROWSKI, povodil si vracející se obránce a ještě přesnou střelou po ledě k tyči překonal Sonnka. Asistence Dominik Kalus.
     
    50:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    Rychlý kontr AZetu přináší jeho pátý gól. PATRYK DOBRZYNSKI dostal v situaci 2 na 1 přesnou přihrávku na pravý kruh a ještě přesnější střelou na vyrážečku překonává od tyče Juránka. Asistence Erich Polak a Filip Němec.
     
    38:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak teď už to LUKÁŠI BEDNÁŘOVI vyšlo dokonale. Našlápl s pukem ve vlastním pásmu, projel celé hřiště a opět vymetl Juránkovi pavučinu v levé šibenici. Asistence Patrik Srníček.
     
    31:42
    Karviná vstřelila branku!
    Hosté vyrazili do rychlého kontru a jsou v něm maximálně úspěšní. Vlček našel před brankou JAKUBA KUROWSKÉHO a ten tečí procedil puk za Sonnkova záda – 3:2. Asistence Daniel Vlček.
     
    25:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    Sérii nevyužitých šancí AZetu nakonec přeci jen ukončuje branka. PATRYK DOBRZYNSKI se dostal sám před Juránka a rychlou střelou jej překonává. Asistence Jaroslav Mrowiec.
     
    18:21
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ale teď už to tam domácím spadlo. DAVID CHUJAC napřáhl z pravého křídla a puk skončil možná trochu překvapivě v karvinské brance. Bez asistence.
     
    10:59
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to byla paráda. Obránce PATRIK SRNÍČEK dostal příhru z rohu na pravý kruh, popojel si k brance a pak milimetrově přesnou střelou vymetl Juránkovi pavučinu v šibenici – 1:1. Assistence Oskar Rzekanowski.
     
    07:46
    Karviná vstřelila branku!
    Chyba domácích v obranném pásmu končí vedoucím gólem Karviné. Po ztrátě puku u mantinelu ještě první střelu Sonnek vyrazil, ale jen do prostoru mezi kruhy, odkud se napřáhl JAKUB KANIA a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence Michal Anestis.

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 11. Srníček (Rzekanowski), 19. Chujac, 26. Dobrzynski (Mrowiec), 39. Bednář (Srníček), 51. Dobrzynski (Polak E., Němec) – 8. Kania (Anestis), 32. Kurowski (Vlček), 55. Kurowski (Kalus)


    AZ Havířov: Sonnek (Turšner) – Heinzl, Trombik, Srníček, Chujac, Mrowiec – Dobrzynski, Stružík, Němec, Bednář, Polak R., Polak E., Rzekanowski, Baláž.
    Trenér: Michal Janeček

    SK Karviná: Juránek – Kalus, Procházka, Nolč, Škorpik, Anestis – Trnený, Pacas, Kania, Kurowski, Ligocký, Horecký, Vlček, Čadílek.
    Trenér: Jaroslav Spodniak

    Rozhodčí: Libiger – Moravec, Stonavský
    bahis siteleri