Novokuzněck – Viťaz 2:3 (kon.) | Omsk – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Novosibirsk – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Barys – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Ufa 5:3 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 6:2 (kon.)
Toljatti – Kazaň 1:0 (1:0 po s.n.) | N.Novgorod – Jokerit 5:6 (0:2 po s.n.) | Petrohrad – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Čerepovec – Spartak Moskva 3:0 (kon.) | Riga – Minsk 0:3 (kon.)
konec
Dinamo Riga
0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
HC Dinamo Minsk
Pondělí 25.01.2016, 18:30 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je tedy definitivně u konce a i když si Minsk tři body bezesporu zasloužil, Riga asi měla dát aspoň jednu branku, protože v poslední třetině byla výrazně lepším týmem a jen velká smůla a skvělý gólman Glass jí to překazili. Jinak hráli hosté disciplinovaně a v souboji dvou Dinam získali důležité tři body, které je ještě drží v boji o naději na play-off, bude to ještě hodně zajímavé. To je ode mne pro dnešek vše, já se loučím a přeji Vám pěkný zbytek týdne. (20:44:11)
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Minsk asi naposledy vyhodil a domácím není k ničemu ani to, že už delší dobu hrají v šesti. Dnes nebyl jejich den.
     
    59:18
    Stále to domácí zkoušejí, ale i teď byl Glass pozorný a po dobré kombinaci vykryl střelu z úhlu svým betonem, tohle vypadá na zasloužené čisté konto.
     
    58:25
    Ani teď se Riga nedostala do větší šance, protože Minsk puk vyhodil do středního pásma a další střela od Sotniekse skončila pouze za bránou. Opět se hosté osvobodili.
     
    57:23
    Zápas se chýlí ke konci a tady prodloužení asi vážně neuvidíme, vypadá to, že domácím není přán ani ten čestný zásah a dnes tak skončí s velkou nulou na kontě.
     
    55:48
    Hodně zmatený teď byl Glass, který tvrdou ránu vyrazil pouze před sebe a volnou cestu za dorážkou tak měl Džerinš, ovšem ani ten puk nenašel dost rychle a ten tak skončil mimo!
     
    54:55
    Opět máme za sebou pasáž zápasu, kde se nic moc nedělo, nakonec se ale dostal po pomalé kombinaci ke střele od modré Lisovec, kterého ale bez potíží vychytal Štěpánek.
     
    53:11
    Jako slepý k houslím se dostal do další velké příležitosti Indrašis, ovšem ani ten nevyzrál na dnes výtečného Glasse, který včas sklapl betony a puk vyrazil mimo!
     
    52:09
    Tato přesilovka se hostům vážně moc nepovedla a vlastně nic za nic nevymysleli, ovšem ušetřili další dvě minuty a právě o ty jsou blíže k výhře v dnešním duelu.
     
    50:50
    Do další obrovské šance se dostal ve vlastním oslabení Redlihs, ovšem už nedokázal puk zasunout za Glasse, který sice skončil rozvalený na zemi, ale svoji bránu ustrážil!
     
    50:05
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Maris Bičevskis – 2 min., podražení).
     
    49:30
    Tak teď se opravdu ale zhola nic neděje, když se hraje za bránou Minsku a sledujeme tuhou bitvu o puk, která ale nikam nevede.
     
    47:58
    Do velké šance se z ničeho nic řítil Džerinš, který jel zcela sám na Glasse, ovšem sám tím byl celkem překvapen a svoji kličkou se dostal do velkého úhlu, takže pouze trefil roztaženého gólmana!
     
    46:59
    Nakonec se dostal ke střele od modré Kristapš, ovšem jeho rána pouze prolétla okolo Glassovy brány a na stadionu to tak jen zklamaně zahučelo.
     
    45:56
    Zatím se tedy Riga v této třetině moc nepředvedla na to, že prohrává o tři branky. Minsk tedy taky nehraje žádný úžasný hokej, ale ten to nepotřebuje a vlastně tak dokazuje svoji taktickou vyspělost.
     
    44:35
    Minsk jenom drží puk ve vlastní obranné třetině a čeká, co na to Riga. Ta ovšem nijak zběsile nereaguje a my tak sledujeme velice vleklou rozehrávku, která asi bohužel naznačuje, kam se bude utkání i nadále vyvíjet.
     
    42:54
    Teď přišla pasáž přesilovky, kdy Minsk v pohodě držel puk a nakonec vyrazil i do celkem nebezpečného kontru, ovšem Sedláček na zem ani nemusel, protože střela šla celkem hodně mimo.
     
    42:09
    Přesilovku tak má domácí Riga a zatím se jí daří ohrožovat Glasse prudkými střelami z dálky, ta poslední ale pouze řinkla o mantinel a odrazila se až někam pryč z pásma.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 14. Gunderson (Ellison, Sczcechura), 22. Goroško (Linglet), 39. Štěpanov (Linglet)


    Dinamo Riga: Sedláček (Eriksson) – Ševčenko, Galvinš, Sotnieks (C), Kristapš, Jerofejevs, Jass, Cibulskis, Seigo – Darzinš, Džerinš, Indrašis – Skvorcovs, Bičevskis, Saulietis – Redlihs (A), Berzinš, Pavlovs – Razgalš, Galoha, Kulda
    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Gunderson, Znacharenko, Lisovec, Goroško, Filičkin, Ustiněnko, Nogačjov – Kaljužnyj (C), Szczechura, Štěpanov – Linglet, Ellison, Cheechoo (A) – Meleško, Drozd, Komarov – Michajlov, Pavlovič, Kolcov (A)

    Rozhodčí: Bukin, Kadyrov – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri