Novokuzněck – Viťaz 2:3 (kon.) | Omsk – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Novosibirsk – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Barys – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Ufa 5:3 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 6:2 (kon.)
Toljatti – Kazaň 1:0 (1:0 po s.n.) | N.Novgorod – Jokerit 5:6 (0:2 po s.n.) | Petrohrad – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Čerepovec – Spartak Moskva 3:0 (kon.) | Riga – Minsk 0:3 (kon.)
po s.n. (0:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
5:6 (2:2, 1:2, 2:1 - 0:0)
Jokerit Helsinky
Pondělí 25.01.2016, 17:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jere SALLINEN - 5:6
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Jokerit Helsinky.
    Rozhodující nájezd proměnil JERE SALLINEN.
    Ville LAJUNEN - 5:5
     
    55:04
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Regin předal z levého kruhu kotouč do mezikruží Joensuuovi, ten si následně objel jednoho z obránců a předložil kotouč volnému VILLE LAJUNENOVI, a ten už se střelou k bližší tyči nemýlil. Asistence: Jesse Joensuu, Peter Regin.
    Kaspars DAUGAVINŠ - 5:4
     
    48:43
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí vývoj utkání! Hosté chybovali ve vlastní třetině a ke kotouči se tak dostal Kondratěv, jeho střelecký pokus z pravého kruhu ještě dokázal Karlsson vyrazit před sebe, na dorážku KASPARSE DAUGAVINŠE byl však už krátký. Asistence: Alexander Frolov.
    Nikolaj ŽERDĚV - 4:4
     
    47:05
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají další přesilovku a vyrovnávají tak na 4:4! Kondratěv se dostal ke střele z pravého kruhu, jeho střelu dokázal Karlsson vyrazit pouze před sebe k NIKOLAJI ŽERDĚVOVI a od jeho brusle se kotouč odrazil za brankovou čáru. Asistence: Maxim Kondratěv.
    Vladimir GALUZIN - 3:4
     
    35:43
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají další přesilovku! VLADIMIR GALUZIN si sjel s kotoučem od pravého mantinelu do mezikruží a následnou střelou k pravé tyči nedal Karlssonovi sebemenší šanci. Asistence: Maxim Kondratěv.
    Dain TODD - 2:4
     
    33:21
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují své vedení na 2:4! Lajunen napřáhl ke střele od modré čáry, jeho střela však trefila pouze jednoho z obránců od kterého se kotouč odrazil k úplně volnému DAINU TODDOVI, a ten už neměl problém poslat kotouč mezi betony Birjukovova. Asistence: Ville Lajunen.
    Juhamatti AALTONEN - 2:3
     
    21:12
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté se opět dostávají do vedení po využité přesilovce! JUHAMATTI AALTONEN dostal nabito do levého kruhu, jeho následná dělovka skončila za zády Proskurjakova. Asistence: Niko Kapanen, Topi Jaakola.
    Nikolaj ŽERDĚV - 2:2
     
    18:58
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec využívají svou druhou přesilovku a znovu srovnávají na 2:2! Kolcov si sjel s kotočem od modré čáry do pravého kruhu, následně svou přihrávkou našel před Karlssonem volného NIKOLAJE ŽERDĚVA, a ten neměl problém překonat Karlssona z bezprostřední blízkosti. Asistence: Kirill Kolcov, Linus Videll.
    Jesse JOENSUU - 1:2
     
    14:12
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté si opět berou své vedení zpět! JESSE JOENSUU převzal kotouč od svého spoluhráče na modré čáře, následně si s ním sjel k pravému mantinelu a střelou z pravého kruhu nedal Proskurjakovovi žádnou šanci. Asistence: Peter Regin.
    Kaspars DAUGAVINŠ - 1:1
     
    12:49
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí také využívají svou první přesilovku a srovnávají na 1:1! KASPARS DAUGAVINŠ si s kotoučem tak dlouho hrál u pravého mantinelu, až se rozhodl pro střelu z pravého kruhu a kotouč nakonec skončil až v síti překvapeného Karlssona. Asistence: Dmitrij Sjomin.
    Philip LARSEN - 0:1
     
    06:55
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté využívají svou první přesilovku v dnešním utkání a dostávají se tak do vedení 0:1! PHILIP LARSEN napřáhl ke střele od modré čáry a jeho pokus skončil až za zády bezmocného Proskurjakova. Asistence: Peter Regin.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 13. Daugavinš (Sjomin), 19. Žerděv (Kolcov, Videll), 36. Galuzin (Kondratěv), 48. Žerděv (Kondratěv), 49. Daugavinš (Frolov) – 7. Larsen (Regin), 15. Joensuu (Regin), 22. Aaltonen (Kapanen, Jaakola), 34. Todd (Lajunen), 56. Lajunen (Joensuu, Regin), rozh. náj. Sallinen

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Sallinen (JOK)
    0:1   Žerděv (NNO)
    2. série:
    0:1   Kozun (JOK)
    0:1   Galuzin (NNO)
    3. série:
    0:2   Joensuu (JOK)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (22. Birjukov) – Osipov, Aljajev, Kondratěv, Lukjančikov, Sergijenko, Kolcov, Makarov – Kuljomin, Potapov (C), Klingberg – Daugavinš (A), Frolov, Sjomin (A) – Galuzin, Videll, Žerděv – Ashton, Sopin, Kosticyn.
    Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Larsen, Jensen, Jaakola, Ohtamaa, Lajunen (A), Kulda – Kozun, Regin (A), Joensuu – Aaltonen, Sallinen, Kennedy – Pelletier, Kapanen (C), Jormakka – Rita, Wirtanen, Todd.

    Rozhodčí: Anisimov, Buturlin – Šeljanin, Sadovnikov
    bahis siteleri