Novokuzněck – Viťaz 2:3 (kon.) | Omsk – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Novosibirsk – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Barys – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Ufa 5:3 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 6:2 (kon.)
Toljatti – Kazaň 1:0 (1:0 po s.n.) | N.Novgorod – Jokerit 5:6 (0:2 po s.n.) | Petrohrad – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Čerepovec – Spartak Moskva 3:0 (kon.) | Riga – Minsk 0:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Sibir Novosibirsk
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:0)
Dynamo Moskva
Pondělí 25.01.2016, 14:30 • Ice Sports Palace Sibir • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    36:29
    V závěru druhé třetiny přichází zajímavá šance pro hostující celek! Do útočného pásma najížděl Gorovikov, kterého však fotbalovým skluzem poslal k zemi Sergej Gimajev, který míří na trestnou lavici.
     
    31:19
    Teď už však hlavní rozhodčí vylučovat budou! U mantinelu předvedl ostrý zákrok Maxim Solovjov, který poslal k zemi Alexeje Jakovleva, a míří na trestnou lavici za podražení!
     
    27:26
    Hostující Dinamo is však zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Maxim Šalunov, který u mantinelu podrazil pronikajícího Maxima Pestuška, a dostává zaslouženě dvouminutový trest.
     
    17:15
    Dinamo si také zahraje svou přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Calle Ridderwall, který podrazil u mantinelu hostujícího Kokareva.
     
    12:05
    Krize hostujícího Dinama v dnešním zápase pokračuje! Alexej Cvetkov dělal za brankou Bespalova prostor pro najíždějícího Galimova, nicméně přitom poslal k zemi Gubina, a odchází na trestnou lavici.
     
    07:40
    Další přesilová hra pro domácí celek! Konstantin Gorovikov nedovoleně bránil pronikajícího Gubina, a odchází na trestnou lavici!
     
    03:04
    Vzápětí si domácí celek zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici míří Ilja Šipov, který u střídačky domácího celku poslal k zemi Žafjarova.

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 10. Kopejkin (Vorošilo), 53. Ignatovič (Sannikov) – 20. Karpov (Alexejev), 41. Pestuško (Těreščenko, Brjukvin), rozh. náj. Šipov

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Šipov (DMS)
    0:1   Okulov (SIB)
    2. série:
    0:1   Gorovikov (DMS)
    0:1   Šumakov (SIB)
    3. série:
    0:1   Cvetkov (DMS)
    0:1   Šalunov (SIB)


    HC Sibir Novosibirsk: Bespalov (Salák) – Alexejev, Meszároš, Mišarin, Gimajev (C), Ignatovič, Verešagin, Naumov – Šumakov, Šalunov, Sannikov (A) – Gubin (A), Ridderwall, Butuzov – Jakovlev, Fefelov, Okulov – Kopytin, Žafjarov, Kopejkin – Vorošilo
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – Mironov, Osipov, Robinson, Korjagin, Hietanen, Sinicyn, Solovjov, Volkov – Pestuško, Těreščenko, Brjukvin – Kokarev, Gorovikov, Babenko (C) – Galimov, Cvetkov (A), Fjodorov – Karpov, Šipov, Alexejev

    Rozhodčí: Bělov, Ravodin – Otmachov, Raming