Novokuzněck – Viťaz 2:3 (kon.) | Omsk – Čeljabinsk 1:2 (kon.) | Novosibirsk – Dynamo Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
Barys – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Ufa 5:3 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 6:2 (kon.)
Toljatti – Kazaň 1:0 (1:0 po s.n.) | N.Novgorod – Jokerit 5:6 (0:2 po s.n.) | Petrohrad – CSKA Moskva 2:3 (kon.)
Čerepovec – Spartak Moskva 3:0 (kon.) | Riga – Minsk 0:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
CSKA Moskva
Pondělí 25.01.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je z mé strany definitivně vše, příště na počtenou! (19:54:15)
     
    Je dobojováno, že to ale nakonec bylo pořádné drama! O osudu tohoto šlágru pondělního dne zřejmě rozhodl hloupým vyloučením Dmitrij Kalinin, jenž za zákrok loktem do Světlakovova obličeje vyfasoval trest na pět minut a do konce zápasu. Hosté dlouhou přesilovku díky slovinskému reprezentantovi Muršakovi využili a ačkoliv se Petrohradští ještě v samotném závěru zmohli na snížení, na víc už jim jednoduše nezbyl čas.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Těsně před závěrečnou sirénou vznikl před Sorokinem ještě jeden závar, domácí už to ale nestihnou!
     
    59:56
    Domácí lodivod Sergej Zubov si ještě v samém závěru vybírá oddechový čas!
    Nikita GUSEV - 2:3
     
    59:56
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ne tak docela! Šipačjovovu tečovanou ránu od modré totiž Sorokin dokázal vyrazit pouze k nikým nehlídanému NIKITOVI GUSEVOVI a ten se tváří v tvář poloodkryté svatyni moskevského celku nemýlil! Asistence: Vadim Šipačjov, Ilja Kovalčuk.
     
    59:40
    Z pravého kruhu teď vypálil právě všudypřítomný Ilja Kovalčuk, Sorokin ale znovu jistě zasáhl a zdá se, že je hotovo.
     
    59:04
    Kovalčuk v rohu kluziště dlouho a zbytečně předržoval puk, což potrestal Kiselevič a domácí superhvězdu o něj připravil. Tlak SKA však pokračuje!
     
    58:32
    Tak Petrohradští to nakonec zkusí v šesti, Koskinen už mastí na střídačku!
     
    57:50
    Svěřenci Sergeje Zubova se nadechují k závěrečnému tlaku, časomíra ale hraje jednoznačně v jejich neprospěch.
     
    56:58
    Domácím se čas rychle krátí, moskevská parta navíc nadále hrozí. Z levého kruhu to zkusil aktivní Ivan Telegin, Koskinen však bleskově máchl svou lapačkou a přerušil hru.
    Jan MURŠAK - 1:3
     
    56:03
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté dlouhou přesilovku přeci jen využili a udělali další mílový krok ke tříbodovému zisku! Zblokovaná rána Děnisova od modré se odrazila na hůl JANA MURŠAKA, jenž z ostrého úhlu poslal kotouč do poloodkryté svatyně! Asistence: Děnis Děnisov.
     
    55:15
    Do konce Kalininova menšího trestu už zbývá jen něco přes minutu, tlak hostů však postupně graduje. Až před Koskinena se teď z pravé strany natlačil Alexandr Radulov, který ale recept na finského fantoma z bezprostřední blízkosti nenašel!
     
    54:19
    Svěřencům Sergeje Zubova se sice nepodařilo osvobodit se, Platt se ale na levém kruhu komicky srazil s vlastním spoluhráčem Da Costou a hosté se o puk sami připravili.
    Český obránce Michal Kempný inkasoval minulý týden v zápase s Astanou ostrý úder od Ryspajeva! Zasloužil by si kazašský útočník dodatečný trest?

    Michal Kempný inakasoval minulý týden v zápase s Astanou hodně ostrý úder od Ryspajeva. Mladý kazašský útočník Kempného...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 25. leden 2016
     
    53:35
    Před Koskinenem vznikl další obrovský závar a už mohlo být rozhodnuto, nikdo v bílém dresu ale nedokázal dorazit touš za záda dezorientovaného domácího gólmana!
     
    52:53
    Domácím se podruhé v krátkém časovém sledu podařilo osvobodit se, to ale plány rudoarmějců vůbec nenarušuje, ba naopak.
     
    51:59
    Akcie Petrohradu tak rázem klesly hodně nízko, jelikož Moskvané proti oslabenému soupeři v poklidu drží kotouč na svých hokejkách.
     
    51:13
    Agresor Kalinin (PET) vyfasoval za zásah do oblasti hlavy a krku pět minut plus osobní trest do konce utkání. Menší trest mimochodem odpyká Joakim Lindström.
     
    51:13
    Andrej Světlakov se zvedl a po svých se odebral do útrob petrohradského Ledového paláce, tak doufejme, že bude v pořádku.
     
    51:13
    Světlakov dostal naloženo loktem do obličeje od Dmitrije Kalinina a okamžitě se skácel k ledu, s hostujícím útočníkem to nevypadá vůbec dobře...
     
    50:33
    Co víc domácí chtějí? Nikita Gusev nabil do parádní pozice nikým nehlídanému Bučněvičovi, nedávná akvizice z Čerepovce ale vypálila přímo do Sorokinovy výstroje!
     
    50:16
    Střelou z ostrého úhlu teď Koskinena parádně zaskočil Dmitrij Kugryšev, strážce domácí svatyně si však s pokusem bývalého hráče Novosibirsku nakonec poradil.
     
    49:51
    Nikita Zajcev to zkusil od modré, Koskinen si ale s jeho pokusem i následnou dorážkou z hole Šipačjova poradil a na řadě je nyní další komerční brejk.
     
    48:43
    Z té ale pramenila jen nepovedená střela Jevgenije Dadonova z vrcholu levého kruhu, Moskvané se v těchto chvílích skvěle brání a nepouští obhájce titulu do šancí.
     
    47:54
    Hráči v modrých dresech se k velké nespokojenosti svých příznivců nikam neženou, Anton Bělov drží puk ve vlastním pásmu a pomaloučku, polehoučku zakládá další akci SKA.
     
    47:01
    Ljubimov už je na ledě, v této přesilovce svěřenci Sergeje Zubova nepředvedli vůbec, ale vůbec nic.
     
    45:55
    Hosté se ale zkušeně brání a profesorsky hrající elitní komando SKA se nedaří ani usadit se v útočném pásmu.
     
    45:01
    A další trest pro CSKA! Dvě minuty za naprosto dětinské držení spoluhráče dostal Roman Ljubimov (MOS), autor zatím rozdílového gólu.
     
    44:24
    S Koskirantovým skákavým nahozením si Ilja Sorokin nadvakrát poradil, to už hosté hrají v plném počtu a míří do rychlého protiútoku.
     
    43:41
    Moskvané opět vyhodili puk přes všechny čáry, Kiselevičův trest už se pomalu, ale jistě chýlí ke svému konci.
     
    42:53
    Petrohradští ale nedokázali udržet puk v útočném pásmu a Dmitrij Kalinin pro něj musí pospíchat až k vlastnímu gólmanovi.
     
    42:19
    Hosté půjdou do čtyř, Bogdan Kiselevič (MOS) vyfasoval dvouminutový trest za vysokou hůl.
     
    42:11
    Rychlonohý Nikita Gusev bekhendovým zakončením na Sorokina nevyzrál a následná rána Slavy Vojnova od modré byla přizvednuta do ochranné sítě.
    Neuznaný gól Telegina
     
    41:26
    No a Koskinen musel lovit kotouč ze své sítě potřetí, zakončující Telegin ale podle sudího do puku úmyslně kopl, a gól tak nemůže být uznán!
     
    40:43
    Koskinen pro jistotu ukryl Korotkovovo nahození od mantinelu ve své náruči, vhazovat se tak bude po pravé ruce domácího gólmana.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne v 19:11.
     
    Druhá část hry je za námi. Ledy se v ní konečně prolomily a ani jeden z gólmanů už nedrží čisté konto. Domácí šli sice v osmadvacáté minutě zásluhou Stevea Mosese do vedení ve vlastním oslabení, o těsný náskok ale prakticky okamžitě přišli a čtyři minuty před sirénou otočil skóre ve prospěch armádního celku Roman Ljubimov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:25
    Kablukov si v kruhu pro vhazování počínal až příliš aktivně, čárový sudí jej tak vykázal a na buly už se místo něj rovná Jevgenij Ketov.
     
    39:25
    Moskvanům byl po naivním pasu Naumenkova odpískán úmyslný ofsajd, vhazovat se tak bude po pravé ruce Iljy Sorokina.
     
    38:43
    Domácí se provinili ofsajdem, minutu a čtvrt před druhou sirénou se tak bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    37:58
    To už neplatí. Petrohradští se oklepali a na chvilku se usadili v útočném pásmu, projektil z hole Slavy Vojnova z vrcholu pravého kruhu byl zblokován ještě před Sorokinem.
     
    37:01
    Vyprodaný petrohradský Ledový palác po druhé inkasované brance utichl, domácí hráči se totiž stále nevyhrabali z šoku a armádní klub je dál aktivnějším týmem.
    Roman LJUBIMOV - 1:2
     
    36:03
    CSKA právě vstřelilo branku!
    No a pozor, rudoarmějci jdou po nenápadné akci do vedení! Elitní lajna CSKA se usadila v útočném pásmu a ROMAN LJUBIMOV to zkusil jen tak nazdařbůh z vrcholu levého kruhu, jeho nahození ale prosvištělo mezi Koskinenovými betony až do sítě! Asistence: Alexandr Radulov.
     
    35:09
    Už se hraje dlouho bez přerušení. Slava Vojnov vyčkává za svou svatyní na dostřídávající spoluhráče v momentě, kdy do druhé sirény zbývá odehrát necelých pět minut.
     
    34:30
    To Mikko Koskinen po ráně Arťoma Sergejeva od modré čáry zasahovat musel, finský fantom ale neměl zakrytý výhled a pohodlně projektil z hole hostujícího zadáka eliminoval.
    Bývalý brankář Lokomotivu Jaroslavl Semjon Varlamov, působí v Coloradu a velmi se mu daří! Rodák ze Samary byl tento týden vyhlášen první hvězdou týdne!

     
    33:47
    Další rána dělostřelce Maxima Čudinova jako z kalašnikovu byla zblokována, strážce moskevské svatyně si tak zhluboka oddechl.
     
    33:01
    Hra je znovu přerušena a hlasatel v Ledovém paláci ohlásil další komerční přestávku.
     
    32:40
    Z něj nakonec nic nebezpečného pro Sorokina nepramenilo, v ochozech to jen zahučelo a domácí o puk následně přišli.
     
    31:43
    Petrohrad už hraje v plném počtu, Čudinov se totiž vrátil zpět na led a okamžitě se zapojil do rodící se protiakce domácí "kamandy".
     
    31:04
    Hosté si vytvořili drtivý tlak v útočném pásmu, do zakončení se ale nedostali a nepřesnosti v jejich kombinaci využil Steve Moses, který vyhodil puk přes všechny čáry.
     
    30:14
    Před Mikkem Koskinenem vznikl další velký závar, Ivan Telegin ale nedokázal dorazit touš za záda domácího gólmana a ten doslova za minutu dvanáct přerušil hru!
     
    29:43
    Právě domácí zadák Čudinov (PET) teď úplně zbytečně zahákoval rozehrávajícího Radulova, Moskvané si tak zahrají další přesilovou hru.
     
    29:15
    Tvrdou ránu Maxima Čudinova od modré dokázal Sorokin vyrazit, tlak SKA ale i nadále pokračuje.
     
    28:29
    Po nepříliš atraktivním začátku druhé třetiny se oba týmy znovu rozjely na plné obrátky, strhující hokej nahoru-dolů pokračuje!
    Dmitrij KUGRYŠEV - 1:1
     
    27:40
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Vedení ale domácím nevydrželo ani minutu, jelikož Moskvané dokázali ještě v téže přesilové hře odpovědět! Bombu z hole Děnisova od modré Koskinen vykopl přímo k trestuhodně neobsazenému DMITRIJI KUGRYŠEVOVI, jenž se nemýlil! Asistence: Děnis Děnisov, Bogdan Kiselevič.
    Steve MOSES - 1:0
     
    27:09
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Svěřenci Sergeje Zubova se ve vlastním oslabení ujímají vedení! Před dezorientovaným Sorokinem vznikl obrovský závar a nenápadná žabička z hole STEVEA MOSESE prošla až do sítě! Bez asistence.
     
    26:36
    Geoff Platt dostal puk do ideální střelecké pozice, Ilja Kablukov mu ale hůl zablokoval, čímž mu znemožnil vystřelit.
     
    26:11
    Po komerční přestávce si ale hosté zahrají další přesilovou hru. Alexandr Kadějkin (PET) v souboji u hrazení podrazil pronikajícího Andronova.
     
    25:02
    Ten avizovaný moment nyní nadešel, Joakim Lindström se vrátil na ledovou plochu a hráči v modrých dresech přečkali i toto oslabení bez ztráty kytičky.
     
    24:33
    A znovu. Armádnímu souboru z Moskvy ani tato přesilovka vůbec nejde a Lindströmův trest už se chýlí ke svému konci.
     
    23:55
    Domácí se k velké radosti vyprodaného Ledového paláce dokázali osvobodit, kotouč je až u Sorokina.
     
    23:02
    Dlouhá ponechaná výhoda pro CSKA je u konce, na dvě minuty za sekání si půjde odpočinout za katr Joakim Lindström (PET).
     
    22:26
    Svěřenci Sergeje Zubova navíc půjdou do čtyř, sudí má zdviženou pravici a Sorokin už mastí na střídačku.
     
    21:48
    Rudoarmějci hrají v plném počtu a z tribun se ozývá pískot, jelikož domácí nedokázali využít dlouhatánskou početní výhodu.
     
    21:33
    Vadim Šipačjov šikovně uvolnil Nikitu Guseva, ten ale v dobré pozici promáchl a puk následně vyletěl opět až do středního pásma.
     
    20:42
    Drtivý tlak nedokázali hráči SKA přetavit v nějakou střelu, Koskinen ani nemusel zasahovat a domácí se sami vyhnali z pásma. Moskvané už jsou alespoň ve čtyřech.
     
    20:16
    Domácí se okamžitě po začátku druhé třetiny usadili v útočném pásmu, projektil Kovalčuka z vrcholu kruhů se ale neujal.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je za námi. Skóre se zatím neměnilo, jednoznačně aktivnějším týmem však byli Petrohradští, kteří si dokázali vytvořit hned několik solidních šancí, ale ani jednu neproměnili. Do druhé třetiny, která začne v 18:22, svěřenci Sergeje Zubova vstoupí ve dvojnásobné početní výhodě, která bude trvat ještě necelou minutu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    No a pozor! Jevgenij Korotkov (MOS) hrál nebezpečně vysokou holí, domácí tak budou mít k dispozici dvojnásobnou přesilovku!
     
    19:18
    Jevgenij Dadonov dostal nabito v mezikruží, jeho rána z první ale skončila na chráničích obětavého Grigorije Panina a hosté se poté osvobodili.
     
    18:52
    Moskvané půjdou znovu do čtyř! Armádní celek hrál v šesti, dvouminutový trest odpyká Stéphane Da Costa (MOS).
     
    18:35
    Jako uragán vlétl do rozhozené defenzivní linie CSKA domácí kapitán Kovalčuk, zmocnil se kotouče a vypálil, jeho pokus ale zaduněl jen o betony připraveného Sorokina.
     
    17:51
    Pokus Jana Muršaka z mezikruží se neujal, tlak Moskvanů ale nadále pokračovat. Před Koskinenem vznikla po ataku Radulova další trma-vrma, strážce domácí svatyně ale jistě zasáhl.
     
    16:56
    Alexandr Děrgačjov sice ovládl souboj o kotouč v rohu kluziště, bez podpory spoluhráčů se ale na puku dlouho neudržel a Arťom Sergejev už vyráží do protiútoku.
     
    16:04
    Sledujeme festival lehkých ztrát a nepřesností na obou stranách, s blížícím se koncem úvodní dvacetiminutovky začíná tempo hry pomalu uvadat.
     
    15:11
    Nepovedená rozehrávka moskevské "kamandy" skončila na hokejce Jegora Jakovleva, ani petrohradský zadák ale nezaložil protiakci SKA zrovna přesvědčivě.
     
    14:29
    Nyní je to oficiální, jelikož Světlakov v tuto chvíli skočil zpět na ledovu plochu.
     
    13:55
    Domácí se opět osvobodili a zdá se, že ani Moskvané svou první přesilovou hru nedovedou do zdárného konce.
     
    13:16
    Francouzský reprezentant Stéphane Da Costa zbytečně přišel o puk v útočném pásmu a Koskiranta s Mosesem se poté vydali do přečíslení dvou na jednoho! Druhý jmenovaný to vzal na sebe, Sorokin ale perfektně zasáhl!
     
    12:29
    Po jejím konci si hosté zahrají přesilovku, dvouminutový trest za zdržování hry si totiž půjde odsedět Andrej Světlakov (PET).
     
    12:25
    Hra je hodně rozkouskovaná, sudí byli znovu nuceni fouknout do píšťalky a hlasatel v Ledovém paláci posléze ohlásil komerční přestávku.
     
    12:08
    Enfant terrible ruského hokeje Alexandr Radulov už je na ledě, CSKA přečkalo i druhé oslabení bez ztráty kytičky.
     
    11:52
    Ilja Kovalčuk si v mezikruží nedokázal zpracovat skákavou přihrávku z hole Vadima Šipačjova, druhý nejproduktivnější hráč ligy svou nepřesností vyhnal domácí z pásma.
     
    11:01
    Hosté se skvěle brání a odpalují z vlastního pásma jeden kotouč za druhým, z úst náročných příznivců Petrohradu se začíná ozývat pískot.
     
    10:08
    S hrubostí to v souboji u hrazení přehnal Alexandr Radulov (MOS), SKA si tak zahraje svou druhou přesilovou hru.
     
    09:22
    Uff, to bylo o centimetry! Andrej Kutějkin na vrcholu kruhů nic nevymýšlel a bez váhání tvrdě vypálil. Sorokin si jeho projektil nešťastně srazil za svá záda, Stoljarov ale odpalem na poslední chvíli zachránil hosty od pohromy!
     
    08:38
    Koskinen pro jistotu ukryl nenápadné nahození z hole Gennadije Stoljarova ve své lapačce, vhazovat se tak bude po pravé ruce finského fantoma.
     
    08:17
    Po divokém úvodu se hra uklidnila, hráči armádního klubu se otřepali a v těchto chvílích se velmi precizně brání, s čímž mají svěřenci Sergeje Zubova očividně velké problémy.
     
    07:39
    Anton Bělov ve sprinterském souboji předstihl hostujícího útočníka Telegina, rozehrávka CSKA tak skončila až na zakázaném uvolnění.
     
    07:04
    Slovinský legionář Jan Muršak to zkusil z mezikruží, jeho pokus byl ale zblokován a Koskinen nemusel vůbec zasahovat, jelikož ani z druhé vlny si najíždějící Radulov se k dorážce nedostal.
     
    06:29
    Moskvané přežili i další nápor před svým brankovištěm a už jsou v plném počtu!
     
    06:05
    Jevgenij Korotkov zapomněl svou hůl v souboji s Kovalčukem, jenž o ní posléze zaškobrtl. Sudí Gofman s Bomanem ale tentokrát k velké nelibosti domácích příznivců vylučovat nebudou.
     
    05:29
    Moskvané se zatím precizně brání a vyhazují puky do bezpečí, Sorokin ještě v tomto oslabení nemusel zasahovat.
     
    04:48
    Stoljarov zůstal po nevybíravém, leč čistém bodyčeku jednoho z domácích hráčů ležet ve středním pásmu, po chvilce se ale zvedl a po svých se odebral na střídačku.
    Dokáže v dnešním šlágru bodovat Vadim Šipačjov, druhý nejproduktivnější hráč soutěže?

    Šlágrem dnešního programu KHL je souboj dvou ruských velikánů! Úřadující mistr SKA Petrohrad přivítá na svém ledě vedouc...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 25. leden 2016
     
    04:29
    Ilja Kovalčuk byl v mezikruží podražen Sergejem Andronovem (MOS), domácí si tak poprvé zahrají v početní výhodě.
     
    04:05
    Druhé lajně domácích přechod do útočného pásma nevyšel, americký legionář a nejlepší střelec loňského ročníku Kontinentální hokejové ligy Steve Moses se totiž ocitl v ofsajdu.
     
    03:31
    To byla šance! Jevgenij Dadonov po zaváhání moskevské defenzívy ujížděl úplně sám proti Sorokinovi, forhendovým blafákem ale na gólmana CSKA nevyzrál!
     
    03:18
    Vadim Šipačjov byl při průniku do útočného pásma hraničním zákrokem podražen, hra však plyne vesele dál.
     
    02:50
    S tím ale borci SKA naložili prachmizerně a vyhodili černou pryž na zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude v útočném pásmu rudoarmějců.
     
    02:18
    Koskinenova rozehrávka za moc nestála, napadající Telegin se ale nakonec k puku nedostal a domácí budou mít čas a klid na rozehrávku.
     
    01:26
    Hra je poprvé přerušena, jelikož kotouč vyletěl mimo hrací plochu a vhazovat se bude po pravé ruce Mikka Koskinena.
     
    00:39
    Úvodní buly sice ovládli hosté, kteří ale o kotouč rychle přišli a po ráně Dmitrije Kalinina od modré vznikl před Sorokinem obrovský závar, nikdo v modrém dresu však nedokázal doklepnout kotouč do sítě!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Kalinin, Vojnov, Chafizullin, Čudinov, Zubarev, Jakovlev, Kutějkin, Bělov – Kovalčuk, Dadonov, Šipačjov – Koskiranta, Lindström, Moses – Kadějkin, Bučněvič, Gusev – Kablukov, Ketov, Děrgačjov.

    CSKA Moskva: Sorokin (Treťjak) – Zajcev, Kiselevič, Děnisov, Naumenkov, Panin, Sergejev, Vorobjov – Radulov, Ljubimov, Muršak – Telegin, Kugryšev, Da Costa – Korotkov, Žarkov, Stoljarov – Andronov, Platt, Makarov – Světlakov.

    Rozhodčí: Gofman, Boman – Golovljov, Lazarev.
    Dominik Kubalík je suverénně nejlepším střelcem Tipsport extraligy! Dokázal by se plzeňský střelec prosadit i v KHL?

    Dámy a pánové, toto je nejlepší střelec Tipsport extraliga DOMINIK KUBALÍK z HC Škoda Plzeň! Co na jeho výkony říkáte?

    Zveřejnil(a) Hokej dne 18. leden 2016
     
    Armádní celek je lídrem Západní konference se ziskem úctyhodných 112 bodů, divizní rival CSKA z Jaroslavle ale ztrácí na čelo pouhý bod. Moskvané se pyšní skvělou formou, v posledních pěti duelech totiž nenašli přemožitele a inkasovali v tomto období jen třikrát. Bohatý klub udržel čisté konto hned ve třech z pěti případů, a to proti Chanty-Mansijsku, Nižněkamsku a Čeljabinsku. Petrohrad ale bude trochu jiná káva, tak se nechme překvapit, jak tento duel těžkých vah dopadne!


    Petrohradští po nevýrazné první polovině sezóny zařadili svůj obvyklý rychlostní stupeň a vyškrábali se až na lichotivou čtvrtou příčku na Západě, za současné konstelace by tedy play-off začínali na domácím ledě. Obhájce titulu dokázal bodovat ve všech z pěti posledních zápasů, remízu po základní hrací době uhrál s Chabarovskem a Vladivostokem, zatímco na Slovan, Novosibirsk a Novokuzněck dokázali svěřenci Sergeje Zubova najít recept během šedesáti minut hry. Ve skvělé formě hraje Vadim Šipačjov, jenž v těchto pěti duelech nasbíral neuvěřitelných třináct kanadských bodů!
     
    Hezký podvečer všem hokejovým fanynkám a fanouškům. Srdečně vás vítám u sledování textového přenosu z jednoznačného šlágru tohoto hracího dne Kontinentální hokejové ligy, v němž se v rámci reprízy loňského finále utkají SKA Petrohrad proti CSKA Moskva. Úvodní buly bude vhozeno v 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 28. Moses, 60. Gusev (Šipačjov, Kovalčuk) – 28. Kugryšev (Děnisov, Kiselevič), 37. Ljubimov (Radulov), 57. Muršak (Děnisov)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Kalinin, Vojnov, Chafizullin, Čudinov, Zubarev, Jakovlev, Kutějkin, Bělov – Kovalčuk, Dadonov, Šipačjov – Koskiranta, Lindström, Moses – Kadějkin, Bučněvič, Gusev – Kablukov, Ketov, Děrgačjov.
    CSKA Moskva: Sorokin (Treťjak) – Zajcev, Kiselevič, Děnisov, Naumenkov, Panin, Sergejev, Vorobjov – Radulov, Ljubimov, Muršak – Telegin, Kugryšev, Da Costa – Korotkov, Žarkov, Stoljarov – Andronov, Platt, Makarov – Světlakov.

    Rozhodčí: Gofman, Boman – Golovljov, Lazarev