Motor ČB – Ústí n/L 8:3 (kon.) | Jihlava – Kladno 2:4 (kon.) | Most – Benátky n/J 1:4 (kon.)
Třebíč – Prostějov 1:2 (kon.) | Litoměřice – Šumperk 2:5 (kon.) | Havířov – Přerov 3:4 (po pr.)
Kadaň – Slavia 3:4 (po pr.)
po prodl.
AZ Havířov
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)
HC ZUBR Přerov
Pondělí 25.01.2016, 18:00 • K&K PNEU Aréna • Chance liga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    Neskutečná hrubice Havířovských, kteří nechali před brankou úplně volného Romana Pšurného. Když se k němu dostal volný kotouč, vypadalo, že je hotovo. Útočník Zubrů se však trochu nečekaně dostal do velkého úhlu, a rozhodl se tak kotouč ještě nahrát na rozjetého MILANA PROCHÁZKU. Ten už s ničím neotálel, okamžitě vypálil z první a pouhou vteřinu před koncem prodloužení umístil puk přesně k levé tyči branky Azetu, kde se Laco neměl šanci včas přesunout.
    Asistence: Roman Pšurný, Jakub Grof.
     
    53:22
    Přerov právě vstřelil branku!
    Opět se hostům daří bleskurychle srovnat! Domácí se ani pořádně nestihli radovat ze své branky, když je opět srovnáno. Souboj u mantinelu vyhrál TOMÁŠ SÝKORA, jenž se okamžitě rozhodl ujet směrem k brance a zadovkou poslal puk za brankáře Laca, který v ten moment ležel na brankovišti.
    Asistence: Marek Sikora, Petr Hořava.
     
    53:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    Domácí se po získání puku nastěhovali do pásma soupeře a ZDENĚK OKÁL s ničím neotálel, vybruslil si s pukem až před branku, a i když zdánlivě nebylo kde kotouč procedit za výstroj brankáře Šimbocha, stalo se. Puk zřejmě prošel mezi betony maskovaného muže Zubrů.
    Asistence: Petr Kanko, Jan Hudeček.
     
    35:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté ale bleskově odpovídají vyrovnávací brankou! Vzniklé zmatky před brankou Havířova dokonává pálící JIŘÍ GOIŠ, který prokázal rychlé reakce a na chvíli volný kotouč umístil do branky rychleji, než jej Laco stihl ukrýt.
    Asistence: Martin Novotný.
     
    35:28
    Havířov právě vstřelil branku!
    Přesilovkové komando AZetu zaúčinkovalo a Havířov jde opět do vedení! Nádhernou kombinaci domácích začal Daniel Štumpf, který dlouze naznačovanou střelu nakonec neuskutečnil, nahrál puk zpět na modrou na Jiřího Krisla, který měl před sebou plnou dálnici ke střele. Obránce Azetu toho využil a jeho tvrdý projektil ještě těsně před Šimbochem nechytatelným způsobem tečoval TOMÁŠ GŘEŠ.
    Asistence: Jiří Krisl, Daniel Štumpf.
     
    21:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nedáš dostaneš! Obrovskou šanci domácí využít nedokázali, snad tři gólové střely za sebou zůstaly trestuhodně nevyužity a z následného protiútoku se raduje soupeř z Přerova. Krásnou křižnou přihrávku přímo k tyčce získal VLASTIMIL DOSTÁLEK, který z velkého střeleckého úhlu našel skulinku mezi tyčkou a výstrojí brankáře Laca!
    Asistence: Jiří Goiš, Rostislav Šnajnar.
     
    19:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    PETR KANKO to nyní vzal na sebe, převzal volný kotouč, objel s ním branku a se svou dlouho rukou čekal tak dlouho, dokud neviděl o vzdálenější tyče volné okénko branky soupeře. Šimboch s Kankem bruslil dlouho, ale tento souboj nakonec prohrává. Nepomohli ani přítomní obránci Zubrů.
    Asistence: Zdeněk Okál.
    Marken.cz

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 20. Kanko (Okál), 36. Gřeš (Krisl, Štumpf), 54. Okál (Kanko, Hudeček) – 22. Dostálek (Goiš, Šnajnar), 36. Goiš (Novotný), 54. Sýkora (Sikora, Hořava), 65. Procházka (Pšurný, Grof)


    AZ Havířov: Laco (Matoušek) – Lenďák, Krisl, Mazanec, Bahounek, Punčochář, Graca – Štumpf, Pechanec, Gřeš – Kanko, Maliník, Okál – Kotala, Sedláček, Kalus – Sztefek, Hudeček, Matějek – Bednář
    HC ZUBR Přerov: Šimboch (Klimeš) – Chmelíř, Grof, Hořava, Šnajnar, Novotný, Ferenc, Pala, Vágner – Procházka, Pšurný, Dostálek – Sikora, Sýkora, Stoklasa – Goiš, Popelka, Kovařík – Kratochvíl, Král, Blinka

    Rozhodčí: Kubičík – Novák, Wesley

    Diváci: 1 989
    bahis siteleri