Carolina – Calgary 5:2 (kon.) | Chicago – St. Louis 2:0 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:3 (po pr.)
konec
Chicago Blackhawks
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
St. Louis Blues
Pondělí 25.01.2016, 01:00 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Alex Pietrangelo vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho střela směřovala přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Corey Crawford ale předvedl skvělý zákrok a pravým ramenem jeho střelu vyrazil mimo!
     
    58:00
    Brian Elliott vyjel na střídačku a na led naskakuje šestý hráč!
     
    54:04
    Patrick Kane mířil z levého kruhu pro vhazování do levého horního rohu brány, Brian Elliott ale předvedl skvělý zákrok a jeho střelu zápěstím pravým ramenem vyrazil!
     
    52:15
    Blues tvrdě vypálili od modré čáry a Corey Crawford měl co dělat, abych jejich střelu vyrazil, protože toho příliš neviděl!
     
    51:55
    Artěmij Panarin (CHI) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    50:25
    Joel Edmundson napřáhl na levém křídle ke tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem směřovala ke vzdálenější pravé tyči, Corey Crawford ji ale levým betonem vyrazil!
     
    46:26
    Andrew Shaw mohl rychle vstřelit druhý gól, když se před bránou dostal k odraženému puku a poté vypálil bekhendem, Brian Elliott byl ale připraven a po rychlém přesunu si připsal dobrý zákrok!
    44:56 Andrew SHAW - 2:0
     
    44:56
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ANDREW SHAW předvedl skvělou teč a využívá přesilovou hru!! Marián Hossa na pravém křídle tvrdě vypálil z vrcholu kruhu pro vhazování a jeho následná střela směřovala nad, jenže na úrovni horní tyče ji skvěle tečoval holí Andrew Shaw a kotouč od ní odrazil do sítě. Nádherný gól. Asistence: Marián Hossa, Trevor van Riemsdyk.
     
    44:49
    Patrick Kane nebezpečně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Brian Elliott nedokázal puk udržet. K dorážce se snažil dostat Artem Anisimov, brankář St. Louis ale puk přikryl lapačkou!
     
    44:14
    Dmitrij Jaškin (STL) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    39:00
    Jonathan Toews na pravém křídle nabral rychlost a z vrcholu kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, kterou připravený Brian Elliott zastavil hrudí a přerušil hru!
    35:26 Artěmij PANARIN - 1:0
     
    35:26
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ARTĚMIJ PANARIN střílí nádherný gól a prolamuje nudné bezbrankové skóre!! Patrick Kane na pravém křídle zavezl puk do útočného pásma, zvedl hlavu a poté skvělou přihrávku přes říčku ledové plochy našel v levém kruhu pro vhazování Artěmije Panarina, který bez přípravy napřáhl k nádherné střele a vymetl přesně vzdálenější pravý horní roh brány. Asistence: Patrick Kane, Martin Rozsíval.
     
    26:40
    Patrick Kane dobře vyhodnotil situaci a poté, co ho nedoplnil žádný ze spoluhráčů, v pravém kruhu pro vhazování předvedl pěknou stahovačku a z otočky vypálil bekhendem, jeho pokus ale skončil pouze na hrudi klečícího Briana Elliotta!
     
    18:46
    Hráči Chicaga Blackhawks se v blízkosti levé tyče dvakrát dostali v rychlém sledu ke střele, obě dvě ale skončily na pravém betonu připraveného brankáře Briana Elliotta!
     
    14:21
    Ty Rattie napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke krásné střele, která se od horní tyče odrazila do vzduchu a zpět do hry!
     
    13:11
    Jeden z hráčů St. Louis Blues se ocitl u levé tyče v obrovské šanci, Corey Crawford ale předvedl skvělý reflex a jeho střelu z velké blízkosti vyrazil!
     
    12:20
    Blackhawks se k ničemu nedostali a na opačné straně si z pravého křídla skvěle vybruslil před bránu Scottie Upshall, který se poté snažil zasunout puk mezi betony Coreyho Crawforda, ten se ale překonat nenechal a předvedl skvělý zákrok!
     
    06:37
    Vladimir Tarasenko nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho střela směřovala přesně do levého horního rohu, Corey Crawford ale předvedl skvělý zákrok a vyrážečkou či loktem dokázal jeho pokus vyrazit mimo!
     
    04:04
    Vladimir Tarasenko si zpoza brány vybruslil k pravé tyči a poté se snažil puk zamést do brány, Corey Crawford ale volný prostor skvěle ucpal svým levým betonem!
     
    02:50
    Marián Hossa se dostal mezi kruhy pro vhazování po neúspěšném útoku St. Louis ke střele, kterou Brian Elliott po rychlém zakleknutí ukryl ve své výstroji!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 36. Panarin (Kane, Rozsíval), 45. Shaw (Hossa, Riemsdyk)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Hjalmarsson, Keith (A), Gustafsson, Seabrook (A), van Riemsdyk, Rozsíval – Shaw, Toews (C), Hossa – Panarin, Anisimov, Kane – Desjardins, Danault, Teräväinen – Pánik, Rasmussen, Mashinter. Hlavní trenér: Joel Quenneville.
    St. Louis Blues: Elliott (Binnington) – Bouwmeester, Pietrangelo (A), Gunnarsson, Shattenkirk, Edmundson, Parayko – Steen (A), Stastny, Brouwer – Fabbri, Lehterä, Tarasenko – Berglund, Backes (C), Rattie – Upshall, Brodziak, Jaškin. Hlavní trenér: Ken Hitchcock.

    Rozhodčí: Mike Leggo, Eric Furlatt – Vaughan Rody, Brandon Gawryletz

    Diváci: 22138
    bahis siteleri