HC Plzeň – Mountfield HK 8:4 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
Zlín – Třinec 2:3 (po pr.)
konec
HC Plzeň 1929
8:4 (1:1, 4:2, 3:1)
Mountfield HK
Čtvrtek 28.01.2016, 17:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí špatně rozehráli a vznikla situace dva na nikoho, kterou rychlým ťukesem zakončili do prázdné Malík s JAKUBEM ORSÁGEM. Asistence: David Malík.
     
    53:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Na stadionu je cítit plzeňská desítka! Vavřička naservíroval ŠIMONU PETRÁŠOVI, který nedal z první Koubovi šanci. Asistence: Tomáš Vavřička, Milan Švarc.
     
    47:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A už je jich jako trpaslíků! Švarc si vyměnil kotouč s JAKUBEM VAVŘIČKOU a společně vyhnali Veselého, který nyní rozhodně nedostává svému jménu, z branky. Asistence: Milan Švarc.
     
    47:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla hrubice v hostující obraně! Přihrávka za bránu se od brány odrazila před ní, kde indiáni doráželi jako vosy a tím posledním byl PETR KODÝTEK. Asistence: Václav Krliš, Filip Suchý.
     
    38:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Opět skvělá domácí práce na brankovišti, kde se nyní prosadil ŠIMON PETRÁŠ. Asistence: Jakub Vavřička, Ondřej Polívka.
     
    36:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A domácí kapitán navíc odpovídá i bodově. Krásně předložil v přečíslení přes obránce na FILIPA SUCHÉHO,kterému stačilo trefil poloodkrytou klec. Asistence: Václav Krliš, Petr Kodýtek.
     
    33:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nyní si domácí vůbec nerozuměli. Kuchař vyrazil touš před sebe, kde jej domácí hráči nechali tak dlouho bez povšimnutí, až přilétl JAKUB ORSÁG a zavěsil z velké blízkosti pod břevno. Asistence: Kryštof Hroudný.
     
    27:14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to bylo rychlé jako pravá slovenská hnačka! Petráš se z první opřel do puku na levém kruhu, Veselý pouze vyrazil černý nesmysl před sebe, kde již číhal ONDŘEJ POLÍVKA a doručil balíček na místo určení. Asistence: Šimon Petráš, Milan Švarc.
     
    22:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    A začínáme opět od nuly, tedy dvou! Přečíslení hostí ještě proti NICOLASU BUREŠOVI zachránil Kuchař zákrokem á la Dominik Hašek, ovšem touš neudržel a hostující obránce jej dorazil do sítě. Asistence: Jan Michálek, Štěpán Matějček.
     
    22:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    No to jsem něco napsal. Mountfield udělal při napadání hrubici na středu, mezi beky se prohnal JAKUB VAVŘIČKA a zakončil mezi betony Veselého. Asistence: Šimon Petráš, Lukáš Kaňák.
     
    18:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    PATRIK MIŠKAŘ ale nakonec udeřil. Mezi kruhy dostal opět příliš prostoru a zamířil přesně nad beton k pravé tyči. Asistence: Jakub Orság, David Košar.
     
    02:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    FILIP SUCHÝ z pravého kruhu pouze nastřelil obránce před sebou. Za pár vteřin se situace opakovala a plzeňský útočník tentokráte protihráče před sebou obstřelil a Veselý v brance, který nic neviděl, zesmutněl. Asistence: Petr Kodýtek, Václav Krliš.

    Vojtěch Honzík

    Branky a nahrávky: 3. Suchý (Kodýtek, Krliš), 22. Vavřička (Petráš, Kaňák), 28. Polívka (Petráš, Švarc), 37. Suchý (Krliš, Kodýtek), 39. Petráš (Vavřička, Polívka), 48. Kodýtek (Krliš, Suchý), 48. Vavřička (Švarc), 54. Petráš (Vavřička, Švarc) – 19. Miškař (Orság, Košar), 23. Bureš (Michálek, Matějček), 34. Orság (Hroudný), 60. Malík (Orság)


    HC Plzeň 1929: Kuchař (Štekr) – Kvasnička, Polívka, Kaňák, Walter (A), Starý – Petráš, Švarc, Vlček, Vavřička, Polata, Krystl, Krliš (C), Hajšman, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Suchý (A), Stráský.
    Mountfield HK: Veselý (od 48. Kouba) – Hroudný, Lier, Košar, Bureš, Havránek, Šalda – Zahradník, Malík, Hnik, Miškař (A), Drašnar, Krátoška, Michálek, Matějček, Orság, Gančarčík (A), Pilař (C), Pavlík.

    Rozhodčí: Sýkora – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 50
    bahis siteleri