HC Plzeň – Mountfield HK 8:4 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 1:2 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
Zlín – Třinec 2:3 (po pr.)
konec
HC Litvínov
1:2 (0:1, 1:0, 0:1)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 28.01.2016, 17:30 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:31:20)
     
    58:16
    Hlavní rozhodčí se teď zřejmě nezachoval tak, jak by měl a pořádně to schytá od trenéra domácích Roberta Reichla. Hostující obránce zakopl a hůl Bárdoše a šel k ledu. Rozhodčí nejprve nevylučovali, po třech vteřinách a křiku chomutovského trenéra ale zvedl ruku a zrušil tak zřejmě všechny naděje domácích.
     
    52:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využívají svou šanci a jdou do vedení! Köver ještě Spěšného nepřekonal, volný kotouč v brankovišti si ale našel FILIP KRIVOŠÍK, který poslal kotouč do prázdné brány! Asistence: Jakub Köver, Jan Páleník.
     
    49:11
    Hosté v plném počtu.
    48:53 Kustodi se musí starat třeba i o nošení hokejek

    Lucky guy! #MadeOfHockey

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey (@ccmhockey),


     
    48:53
    Hosté hrají ve čtyřech.
     
    48:34
    Šimeček trefuje tyč!
     
    47:11
    Pěkná a zároveň komická situace na zimním stadionu Ivana Hlinky. Domácí ledař po dlouhé době vešel na ledovou plochu aby oškrábal krev z ledu. Asistoval mu při tom rozhodčí, který popadl lopatu a předvedl skvělou práci!
     
    47:11
    Oddechový čas pro domácí.
     
    47:11
    Domácí si zahrají dlouhou přesilovou hru pět na tři podobně jako Piráti ve druhé třetině. Jakub Köver zasáhl vysokou holí Šefla do obličeje a je tam krev! Chomutovský hráč tudíž pobude na trestné lavici rovnou čtyři minuty.
     
    46:53
    Martin Brejžek naznačil střelu a objel blokujícího Krivošíka. Ten se rozhodl ho poslat k zemi a bude pykat. Hostující útočník odjíždí na dvě minuty na trestnou lavici za podražení.
     
    43:37
    Krásná individuální akce Jakuba Březáka! Domácí obránce si udělal po vzoru extraligového litvínovského obránce Karla Kubáta útočný výlet, když v obrovské rychlosti proskočil dva hráče a dostal se až na kruhy. Odtamtud vypálil zápěstím mezi betony a Lukeš předvedl skvělý reflex.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:18
    První lajna domácích se rozhodla, že Lukeše před sirénou ještě pořádně prožene. Šimeček projel skrze brankoviště a Lukeš se mu vrhl pod nohy. Kotouč nezasáhl a domácí útočník stál sám před prázdnou bránou. Ještě ale zbytečně vylepšoval pozici pro Stříbrného, který kotouč do brány už dopravit neodkázal.
     
    35:49
    Litvínovští hrají velmi obětavě a přečkali další oslabení. V jednu chvíli leželi rovnou tři v brankovišti, tělem ale bránu ochránili a Martin Brejžek se po dvou minutách na lavici hanby vrací na ledovou plochu. Uvidíme, snad se polepší a už ho zde neuvidíme, jelikož další oslabení už by domácí nemuseli ustát.
     
    33:49
    To je neskutečné, zdá se, že hlavní rozhodčí má na domácí tým spadeno. Martin Brejžek sice kroutí hlavou, není mu to ovšem nic platné a odjíždí na trestnou lavici za podražení! Další přesilovka pro Chomutov, uvidíme, jak si s ní poradí teď.
     
    33:16
    Horké chvilky pro domácí tým jsou u konce. Chomutovští kombinovali velmi rychle a Spěšný měl co dělat, aby uchránil svou svatyni. Jednou mu dokonce pomohla i tyč brány, nakonec vše ale pro domácí dobře dopadlo a Sklenička s Březákem jsou již na ledové ploše.
     
    31:16
    Chomutovští Piráti budou hrát přesilovku pět na tři! Jakub Březák u mantinelu srazil svého protihráče a odjíždí na trestnou lavici za faul loktem. Nese to sice nelibě, jenže rozhodčí si za svým rozhodnutím stojí a Piráti budou mít obrovskou šanci na skórování.
     
    31:03
    Jakub Dimitrov projel v rychlosti středním pásmem a přečíslil domácí tým. V úniku dva na jednoho ho zezadu zahákoval Jindřich Sklenička, který míří na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    30:17
    Litvínovští po vstřelené brance hodně ožili a zavařují hostujícímu týmu. Druhá a naskakující třetí lajna domácích se usadila v útočném pásmu a ohrožovala Lukeše. Ten nakonec chytá kotouč do lapačky po střele Skleničky a bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    26:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru využívají a vyrovnávají stav utkání! Litvínovští kombinovali v útočném pásmu a po půl minutě vypálili. Březák nahodil kotouč před bránu, tam ho tečoval Brejžek a Lukeš vyrazil kotouč betonem pouze do strany. Tam stál připravený PETR UJFALUŠI, který s chladnou hlavou z první poslal kotouč do poloprázdné brány! Asistence: Martin Brejžek, Jakub Březák.
     
    26:05
    Chmelař byl faulován v samostatném úniku, jenže rozhodčí k udivení všech nepíská trestné střílení, ale pouze vylučuje. Meliško odjíždí na trestnou lavici za sekání a může být hodně rád, že to dopadlo tak, jak dopadlo.
     
    24:48
    Josef Stříbrný zadovkou na obranné modré čáře vysunul Šimečka, který projel středním pásmem, udělal kličku na střed a vypálil. Pod nohy mu ale skočil obětavý hráč Chomutova, který kotouč srazil do ochranné sítě!
     
    21:08
    Piráti mají obrovský tlak a Spěšný má plné ruce a betony práce. Puk lítá v jeho brankovišti ze strany na stranu a domácí tým má co dělat, aby podruhé v utkání neinkasoval.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    15:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Šťastná branka pro hosty, kteří jdou do jednobrankového vedení! Tupý vyhodil pouze do středního pásma, aby mohl jet vystřídat. Jediný, kdo si ale všímal kotouče, byl FRANTIŠEK WÁGNER, který jel z úhlu sám na Spěšného. Puk poslal po ledě mezi betony Spěšného do brány a ten se došoural za brankovou čáru. Asistence: Jiří Tupý, Filip Krivošík.
     
    14:22
    Litvínovští asi třikrát vypálili na bránu, ani jednou však gólový pokus a Blaha se vrací na ledové kluziště.
     
    12:22
    Bude se vylučovat po tvrdém hitu! Blaha si našel naskakujícího Schmidmayera ze střídačky a bez puku ho tvrdě poslal k zemi. Blaha míří na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    09:09
    Hosté se sice usadili v útočném pásmu, jenže ani jednou netrefili bránu a Schmidmayer se vrací na ledovou plochu.
     
    07:09
    Schmidmayer podrazil svého protihráče v brankovišti Spěšného a bude pykat. Domácí útočník odjíždí na dvě minuty na trestnou lavici za podražení.
     
    03:14
    Další obrovská šance, akorát na druhé straně. Stříbrný předjel obránce, najel si na střed a vypálil. Jeho rána se ale k smůle domácích zastavila pouze na horní tyči brány.
     
    02:42
    Blaha dostal přihrávku do brejku přímo z trestné lavici a jel sám na Spěšného. Domácí gólman vyrazil puk nad sebe, nakonec ho našel mezi svými betony.
     
    02:33
    Litvínovským se první přesilová hra ani trochu nepovedla, když se ani jednou nedostali před Lukeše a Blaha se vrací na led.
     
    00:33
    Schmidmayer vysunul Šimečka, který se natlačil před Lukeše a ten ho podrazil. Blaha odsedí dvě minuty na trestné lavici za svého gólmana a domácí mají k mání přesilovou hru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Z dnešního utkání vám budeme přinášet pouze důležité informace, které se odehrají.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Jonák, Franc, Březák, Brejžek, Šíp, Šefl – Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Schmidmayer, Ujfaluši, Chmelař, Jícha, Šimeček, Vébr.

    Piráti Chomutov: Lukeš (Danylec) – Meliško, Páleník, Blaha, Hierman, Hlaváček, Lidák – Wágner, Polák, Krivošík, Dimitrov, Tůma, Adámek, Tupý, Kellerstein, Rindoš, Köver, Strunz.

    Rozhodčí: Pavlovič – Ondráček.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Martin Stříbrný

    Branky a nahrávky: 27. Ujfaluši (Brejžek, Březák) – 16. Wágner (Tupý, Krivošík), 53. Krivošík (Köver, Páleník)


    HC Litvínov: Spěšný (Sklíba) – Jonák, Franc, Březák, Brejžek, Šíp, Šefl – Stříbrný, Bárdoš, Sklenička, Schmidmayer, Ujfaluši, Chmelař, Jícha, Šimeček, Vébr.
    Piráti Chomutov: Lukeš (Danylec) – Meliško, Páleník, Blaha, Hierman, Hlaváček, Lidák – Wágner, Polák, Krivošík, Dimitrov, Tůma, Adámek, Tupý, Kellerstein, Rindoš, Köver, Strunz.

    Rozhodčí: Pavlovič – Ondráček.
    bahis siteleri