Chievo – Juventus 0:4 (kon.) | Neapol – Empoli 5:1 (kon.) | Janov – Fiorentina 0:0 (kon.)
Turín – Hellas Verona 0:0 (kon.) | Udinese – Lazio 0:0 (kon.) | Bologna – Sampdoria 3:2 (kon.)
AC Milán – Inter 3:0 (kon.)
konec
AC Milán
3:0 (1:0)
Inter Milán
Neděle 31.01.2016, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Kejsuke Honda, přichází Kevin-Prince Boateng.
     
    87
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Adem Ljajić, přichází Alex Telles.
     
    85
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Carlos Bacca, přichází Andrea Bertolacci.
    81. Pěkný zákrok vytáhl Handanovič.
     
    81
    Teď si připsal úžasný zákrok Handanovič, který se musel mrštit na zem proti pohotovému zakončení Balotelliho a nakonec ho reflexivně poslal na roh!
     
    80
    Balotelli hned po svém příchodu dostává svoji klasickou a očekávatelnou žlutou kartu, když si podržel svého soupeře až příliš okatě.
     
    79
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází M´Baye Niang, přichází Mario Balotelli.
     
    77
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Ivan Perišič, přichází Felipe Melo.
    77. M´Baye NIANG - 3:0
     
    77
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné a šílené, co se na San Siru děje a zatímco domácí lavička je na nohou, Handanovič a jeho kolegové jen kroutí hlavami! Bonaventura táhl míč krásnou akcí do otevřené obrany soupeře, našel přesný pasem M'BAYEHO NIANGA, který sice napoprvé selhal na Handanovičovi, ale napodruhé už uspěl se střelou do prázdné brány!
    73. Carlos BACCA - 2:0
     
    73
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš! Je to sice otřepané, je to sice staré a možná už trochu trapné, ale je to pravda! Niang se dostal na pravém křídle k míči a počkal si na ten správný moment a pak do přišlo! Našel krásným centrem CARLOSE BACCU, který si přesně pohlídal ofsajdovou lajnu a po přesném náběhu poslal míč z první za záda bezmoceného Handanoviče!
    70. Icardi penaltu napálil do tyče!
     
    70
    A gól to k velké radosti domácích není, protože samotný faulovaný hráč napálil pouze tyč domácí svatyně!
    69. Penaltový zákrok Alexe.
     
    69
    Inter bude zahrávat penaltu! Nejprve sice Icardiho vychytal Donnarumma, následně ale byl podraže při dorážce Alexem a brankový sudí ukázal na značku!
     
    67
    Znovu domácí celkem důrazně chtěli pokutový kop, když se ve vápně poroučel na zem Juraj Kucka, ale zákrok to byl vážně hraniční. Myslím, že sudí neudělal chybu, když nezapískal.
     
    65
    Žlutou kartu viděl Juraj Kucka za svůj šlapák na nohu Mirandy, karta to byla celkem jasná, takže Slovák ani moc neprotestoval.
     
    64
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Stevan Jovetić, přichází Mauro Icardi.
     
    58
    Teď už si žlutou kartu za své počínání vysloužil Alex, který podrazil Ljajiće a vidí z ruky sudího Damata první žlutou večera pro hráče AC.
     
    56
    Nakonec tu byla velká šance pro domácí celek! Po přímém kopu a dobrém centru od Bonaventury se dostal ke střele hlavou Romagnoli, který ale zvládl míč pouze poslal do mely před bránou, odkud byl odkopnut! Následně pálil Bonaventura, ale napálil pouze klubko hráčů před sebou.
     
    51
    A opět musel ven z brány Donnarumma, který vyběhl na dlouhý míč na Jovetiće a nakonec ho tak tak odehrál pryč!
    50. Sporný zákrok Donnarummy na Édera.
     
    50
    Tak toto byla hodně sporná situace ve vápně AC, kde si na míč nabíhal Éder, ale k zemi ho celkem tvrdě poslal při snaze boxovat míč Donnarumma. Penalta se ale nepíská a je tu pouze odkop!
     
    45+1
    A následně ten samý hráč, tedy Jovetić, vidí žlutou, za to, že u postranní čáry zastavil rukou průnik Hondy.
     
    43
    S ohněm si teď hrál domácí gólman Donnarumma, který vyběhl pořádně z brány a míč odehrál jenom tak napůl, ovšem následný pokus o jeho přehození byl moc vysoký, tím neúspěšným byl Ljajić!
    35. ALEX - 1:0
     
    35
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak a je to tady! Přichází tolik kýžený první gól zápasu, který nakonec dávají ve vyrovnaném zápase domácí a na San Siru propuká neřízené veselí, které má svědomí hlavně lavička Rossoneri! Na krásný a přesný centr Japonce Keisukeho Hondy si naskočil ALEX a důraznou hlavičkou poslal AC do vedení – Handanovič bez šance!
     
    35
    Do velké šance se následně na druhé straně dostal po krásné Abateho akci Honda, ten ale ve skluzu v blízkosti brány sice míč trefil, ale obránci ho zablokovali na poslední chvíli na roh!
    17. Niang si nepohlídal ofsajd.
     
    17
    Tak toto byla velká šance domácích, která asi měla skončit gólem, ale Niang si nepohlídal ofsajd, čehož si povšiml i sudí! Nakonec tedy francouzský útočník nezužitkoval dobrý pas od Hondy a je mu pískáno postavení mimo hru!
     
    9
    A další dobrý zákrok v podání Donnarummy! Ten se musel položit na zem proti umístěné ráně Brozoviće ze střední vzdálenosti, nakonec ji nadvakrát zkrotil!
    7. Velká šance Édera!
     
    7
    Tak teď se pořádně zpotil Gianlugi Donnarumma, který může děkovat Ederovi, že spálil skoro nemožné a nedal tak první gól za svůj nový klub! Na křídle se totiž uvolnil Ljajić, poslal centr na hlavu Edera, ale jeho rána hlavou byla hodně nepřesná a špatně načasovaná, takže bránu vůbec neohrozila!

    Ondřej Hradecký

    Branky: 35. Alex (Honda), 73. Bacca (Niang), 77. Niang (Bonaventura)

    Karty:   58. Alex (ACM), 65. Kucka (ACM), 80. Balotelli (ACM) – 45+1. Jovetić (INM)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 7:7. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:15.
    AC Milán: G. Donnarumma – Abate, Alex, A. Romagnoli, Antonelli – Honda (89. K-P. Boateng), Kucka, Montolivo (C), Bonaventura – Niang (79. Balotelli), Bacca (85. Bertolacci).
    Náhradníci: Abbiati, Livieri – De Sciglio, J. Mauri, Ménez, A. Poli, C. Zapata, Simič, Balotelli, K-P. Boateng, Bertolacci, Calabria.

    Inter Milán: Handanovič – Santon, Miranda, Murillo, Jesus – Medel, Brozović – Perišič (77. Melo), Éder, Ljajić (87. Telles) – Jovetić (64. Icardi).
    Náhradníci: Carrizo, Berni – Kondogbia, Palacio, Icardi, Telles, Gnoukouri, D'Ambrosio, Nagatomo, Manaj, Melo.

    Rozhodčí: Damato – Liberatore, Dobosz
    bahis siteleri