Chievo – Juventus 0:4 (kon.) | Neapol – Empoli 5:1 (kon.) | Janov – Fiorentina 0:0 (kon.)
Turín – Hellas Verona 0:0 (kon.) | Udinese – Lazio 0:0 (kon.) | Bologna – Sampdoria 3:2 (kon.)
AC Milán – Inter 3:0 (kon.)
konec
Udinese Calcio
0:0 (0:0)
S. S. Lazio
Neděle 31.01.2016, 15:00 • Stadio Friuli, Udine • Italská Serie A • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S přáním úspěšného vstupu do nového týdne se s Vámi loučím, děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit na počtenou! (17:09:53)
     
    Je konec, utkání mezi Udinese a Laziem končí bezbrankovou remízou. Musíme si přiznat, že nikterak pohledný zápas jsme dnes rozhodně nesledovali, vážnějších šancí bylo jak šafránu, hráči se někdy více než fotbalu věnovali diskutováním s rozhodčím a vyřizování si účtů mezi sebou. Rozhodčí rozdal celkem osm žlutých a dvě červené karty. Jako první se ze hřiště musel pakovat domácí kapitán Danilo, z více jak čtyřicet minut trvající početní převahy ale Římané nevytěžili absolutně nic. V samotném závěru už arbitru Celimu došly nervy a díky svým neustálým připomínkám se do sprch dříve odebral Alessandro Matri.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Sergej Milinković-Savić (S. S. Lazio).
     
    90+3
    Z následné protiakce Lazio vybojovalo rohový kop, obrana Zeber ale Candrevův centr dokázal odklidit. Míč ovšem doskákal ke stoperu Hoedtovi, ten ale branku minul. Vypadá to, že gólu se dnes nedočkáme...
     
    90+2
    Rozehrání volného přímého kopu se nějaký čas čekalo, hráči se totiž v šestnáctce chovali ne zrovna ukázněně a sudí, který toho už musí mít opravdu dost, jim ještě musel domluvit. Obrana Římanů poté Lobiho centru v klidu odvrátila.
     
    90+1
    Fernandes, jenž je v posledních minutách hodně aktivní, si teď doslova došel pro faul od obránce Lazia Basty. Povede se Udinese z této standardní situace rozhodnout?
     
    90
    Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat čtyři minuty!
     
    89
    Piris získal balón a ihned jej vysokým nákopem poslal do běhu Fernandesovi, jenž dělal vše, co bylo v jeho silách, ale u míče nakonec byl o pár chvilek později než brankář Berisha.
     
    87
    Sudí nyní přerušil hru a odběhl k postranní čáře, kde po krátké diskuzi na tribunu vykázal hostujícího trenéra Pioliho. No, počkejme si, čeho všeho se v tomto utkání ještě dočkáme.
     
    86
    Pěknou individuální akcí se nyní prezentoval střídající Bruno Fernandes. Na jejím konci si domácí záložník přehodil míč na pravačku, svou ranou ale trefil pouze clonícího beka Hoedta.
     
    85
    Poměr sil na trávníku se vyrovná, po krátké diskuzi s rozhodčím červenou kartu z neznámých důvodů dostal Alessandro Matri, který si nejspíše neodpustil nějaké zbytečné slovní výlevy vůči arbitru Celimu.
     
    83
    No vida, Udinese se mohlo dostat do vedení! Po poziční chybě obránce Basty se kupředu mohl vydat Cyril Théréau, který měl před sebou spoustu volného prostoru, nakonec ale udělal jednu kličku navíc a vybojoval pouze rohový kop.
     
    82
    Obrana Zeber si teď vybrala slabší chvilku, když po Candrenově centru nechala balón skrze šestnáctku doskákat až ke Konkovi, který do něj jen tak nazdařbůh trkl hlavou, svá mířidla měl ale o kousek vychýlená.
     
    81
    Římanům už se krátí čas, pokud by z dnešního zápasu brali pouze bod, trenér Pioli by rozhodně nemohl býti spokojen.
     
    80
    Poprvé v tomto klání o sobě dal pořádně vědět Balde Diao Keita, který si hezky poradil s obráncem Waguem, přehodil si míč na pravačku, ovšem dal mu opačnou rotaci, než asi sám chtěl, a kulatý nesmysl tak zamířil pořádný kus vedle branky Udinese.
     
    79
    Aktivní Abdoulay Konko se protáhl až k šestnáctce, místo střely ale ještě nahrával Matrimu. Zkušený italský útočník už vypálil, trefil ale pouze blokujícího Pirise.
     
    78
    Lodi se pokusil Berishu překvapit a od rohového praporku kulatý nesmysl zakroutil do branky, albánský brankář ve službách Lazia s jeho pokusem měl problémy, nakonec míč ale nadvakrát dokázal zkrotit.
     
    77
    Lodi míč zakroutil na přední tyč, kde se k teči dral Ali Adnan, u balónu byl ale první dobře pracující obránce Hoedt, jenž jej odvrátil na rohový kop.

    Vojtěch Tůma

    Branky:

    Karty:   29. Théréau (UDI), 31. Danilo (UDI), 37. Wague (UDI) – 31. Đorđević (LAZ), 51. Parolo (LAZ), 66. Cataldi (LAZ), 90+4. Milinković-Savić (LAZ)   42. Danilo (UDI)   85. Matri (LAZ)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 7:9. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 8:19.
    Udinese Calcio: Karnezis – Wague, Danilo (C), Piris – Edenilson, Badu, Kuzmanović (69. Fernandes), Guilherme (60. Lodi), Adnan – Théréau, A. Zapata (54. Heurtaux).
    Náhradníci: Meret – Romo, Felipe, Coppolaro, Heurtaux, Fernandes, Lodi, Widmer, Kone, Di Natale, Perica, Armero.

    S. S. Lazio: Berisha – Basta, Biševac (8. Maurício), Hoedt, Konko – Milinković-Savić, Cataldi, Parolo (75. Klose) – Candreva (C), Đorđević (44. Matri), Keita.
    Náhradníci: Marchetti, Guerrieri – Patric, Gentiletti, Maurício, S. Mauri, Anderson, Onazi, Klose, Matri.

    Rozhodčí: Domenico Celi – Lorenzo Manganelli, Alberto Tegoni
    bahis siteleri