Chabarovsk – Záhřeb 3:6 (kon.) | Vladivostok – HC Slovan 1:3 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Úterý 02.02.2016, 10:30 • Fetisov hall, Vladivostok • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Michel MIKLÍK - 1:3
     
    50:17
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak jsem to nakonec zakřikl a Bratislava vede o dvě branky! Ke střele se totiž po nenápadné akci dostal ze strany Bartovič, jeho střelu pak mírně tečoval MICHEL MIKLÍK, který i díky nejistému zásahu Nalimova dává svoji druhou branku v dnešním zápase a dává hostům velkou šanci na plný bodový zisk! Asistence: Milan Bartovič, Ivan Švarný.
    Michel MIKLÍK - 1:2
     
    07:38
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, protože hosté během krátké chvíle otáčejí celý zápas dvěma slepenými góly! Ke střele od modré se totiž dostal Surový, Nalimov jeho ránu neudržel a toho využil dobře postavený MICHEL MIKLÍK, který puk jenom dorazil lehkou střelou do odkryté brány! Asistence: Tomáš Surový.
    Andrej ŠŤASTNÝ - 1:1
     
    07:12
    Slovan právě vstřelil branku!
    Krásná akce Bratislavy přináší hostům vyrovnávací branku a byla to vůbec první velká šance, kterou Slovan dnes měl! Na začátku i na konci celé pohledné akce byl ANDREJ ŠŤASTNÝ, který nejprve rozdal puk do strany a po dalším křížném pasu se mu vrátil před prázdnou bránu, kde už slovenský forvard nezaváhal! Asistence: Rok Tičar, Žiga Jeglič.
    Alexej UGAROV - 1:0
     
    02:42
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak a přichází zasloužený trest za hostující pasivitu! Úplně čisté svědomí pak nemůže mít ani Garnett, kterému propadla mezi betony celkem lehká střela domácího hráče! Oskar Bartulis totiž napřáhl ke střele od modré a ta zapadla s pomocí jemné teče ALEXEJE UGAROVA za záda ne moc jistého brankáře Slovanu! Asistence: Oskars Bartulis.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 3. Ugarov (Bartulis) – 8. Šťastný (Tičar, Jeglič), 8. Miklík (Surový), 51. Miklík (Bartovič, Švarný)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Kindrade, Bartulis (C), Zemčjonov, Lisov, Komsačjov, Mnacjan – Lugin, Fisenko (A), Alexandrov (A) – Makarov, Kuzněcov, Podšendjalov – Sajucov, Voronin, Booth – Mamin, Ugarov, Gorškov – Jakovlev
    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Barker, Kundrátek, Rosandič, Švarný, Mihálik, Sersen (A) – Nedorost (A), Viedenský, Kašpar – Šťastný, Tičar, Jeglič – Bartovič, Surový (C), Miklík – Šiška, Nagy, Skalický – Lušňák, Skokan

    Rozhodčí: Odins, Sidorenko – Goljak, Nesterov
    bahis siteleri