Česko – Švýcarsko 6:1 (kon.) | Německo – Rakousko 3:1 (kon.)
konec
Německo
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Rakousko
Neděle 14.02.2016, 12:45 • Zimní stadion Dvůr Králové nad Labem • Turnaj čtyř (ženy U15)
Partner:
     
    58:22
    Německo právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Relativně atraktivní závěr utkání nakonec okořenil gól LILLI WELCKEOVÉ, která si vyjela od pravého mantinelu a pak zblízka našla bekhendem místečko v postoji brankářky Adamitschové. Lilli tak dnešní pomyslný souboj dvojčat zřejmě vyhraje, byla u všech gólů – 3:1! Bez asistence.
     
    26:21
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak už se nám trefila obě dvojčata, která jsem tady na začátku zápasu vzýval. Nádhernou akci nám teď předvedla LILLI WELCKEOVÁ, která vzala puk ve středním pásmu, pak projela kolem zkoprnělé obránkyně až před gólmanku, které pověsila kotouč nádherně pod víko. Němky otáčejí vývoj zápasu
    – 2:1! Bez asistence.
     
    21:38
    Německo právě vstřelilo branku!
    Velký německý nápor končí rychlým vyrovnáním! Lugginová předváděla skvělé zákroky, ale pak si paradoxně vybrala slabší chvilku. Z pravé strany poslala kotouč po ledě LUISA WELCKEOVÁ a stojící brankářce prošel pod pravým betonem za záda – 1:1! Asistence: Lea-Marleen Bartellová, Lilli Welckeová.
     
    20:48
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    To jsou věci, to jsou věci. Rakušanky se bleskově po nástupu do druhé části ujímají nečekaného vedení! Výtečně bojovaly o puk v útočném pásmu, až z levé strany vystřelila LINA ZANDONELAOVÁ a prostřelila brankářku u první tyče – 0:1! Bez asistence.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 22. Luisa Welckeová (Bartellová, Lilli Welckeová), 27. Lilli Welckeová, 59. Lilli Welckeová – 21. Zandonelaová


    Německo: Dislová (Pfeiferová) – Heinzová, Idschoková, Fuchsová, Raschkeová, Glossmannová, Merkleová, Gawronová – Christofová, Klingerová "C", Harková – Bartellová, Lilli Welckeová, Luisa Welckeová – Schieferová, Nietzscheová, Jekelová – Miguezová, Fiedlerová, Levringhausová. Trenér: Robert Geml.
    Rakousko: Lugginová (41. Adamitschová) – Geifesová, Schneebergerová, Poschová, Heubergerová, Simonisová, Kattingová, Reinerová, Nergerová – Zandonelaová, Trummerová "C", Killiusová – Mörtlová, Steinerová, Hengelmülerová – Pfefferová, Schröflová, Schallová – Wurzerová, RUschová, Hoffbauerová. Trenér: Marcel Sakáč.

    Rozhodčí: Malá – Z. Svobodová, L. Svobodová.
    bahis siteleri