Bulldogs – Otrokovice 3:6 (kon.) | Pardubice – Sparta 3:9 (kon.) | Litvínov – Chodov 4:8 (kon.)
konec
Bulldogs Brno
3:6 (1:2, 0:2, 2:2)
PSG Panthers Otrokovice
Neděle 14.02.2016, 17:00 • MSH Vodova, Brno • Livesport Superliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    53:20
    Opět velká příležitost Koutného! Tomu střela nyní nesedla ideálně a skončila nad bránou.
     
    51:44
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Další křižný pas a už je to 3:6. Žižka si naváděl míček na střed a celou dobu naznačoval, že vystřelí. Nakonec ovšem vybídl ke skórování DAVIDA SLÁDEČKA, jenž se přízemní střelou nemýlil. Asistence: Josef Žižka.
     
    50:19
    Jiří Koutný mohl dovršit hattirck, když opět dobře pálil z pravého křídla. Tentokrát ale rozvlnil jen boční síť.
     
    48:11
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Že by ještě velký comeback? Buldoci nyní sehráli power-play skvěle a druhou branku domácích střílí opět JIŘÍ KOUTNÝ, který se prosadil střelou od mantinelu. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    46:31
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Tento risk se ovšem domácí trenérům nevyplácí. LUKÁŠ PETŘÍK totiž získal do balónek do své moci a přes celé hřiště ho poslal do odkryté klece. Bez asistence.
     
    46:01
    Domácí hráči získali míček a Kuhn okamžitě opouští svou branku! Brno v šesti.
     
    45:41
    Domácí trenér si bere oddechový čas a snaží se ještě něco na poslední minuty vymyslet.
     
    41:50
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle už bude pro domácí tým hodně složité! Otrokovice totiž podnikli další rychlý výpad, při kterém navíc měli kupu štěstí, když balónek tak tak doskákal za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    38:31
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Co víc, ani ne o minutu později se Panteři prosazují počtvrté. Opět velmi podobná situace a znovu velmi dobrá střela na zadní tyč, kterou se prosadil MARTIN NAGY. Asistence: Martin Krchňáček.
     
    37:53
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Otrokovičtí opět přečíslili domácí obranu, když nabíhali vpřed tři proti dvěma. Vše na sebe ovšem tentokrát vzal TOMÁŠ SOVJÁK a trefil se přesně k tyči. Asistence: Michal Nagy.
     
    19:46
    Těsně před koncem první části mohl srovnat v přečíslení dvou na jednoho Krajcigr, jenže měl balónek trochu pod nohama a nezakončil tak, jak by chtěl.
     
    16:24
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    A také domácí hráči dokázali výhodu jednoho muže v poli zužitkovat. Juhaňákovu střelu na zadní tyč sice ještě Malina vyrazil, ale na okamžitou dorážku JIŘÍHO KOUTNÉHO už neměl nárok. Asistence: Jiří Juhaňák.
     
    15:08
    Přesilová hra také pro Brno. Za špatné střídání je potrstána hráčská lavice Otrokovic.
     
    14:54
    Brněnským publikem to jenom zahučelo, když si Kuhn srazil Vaňkovu střelu do břevna.
     
    07:50
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Početní výhoda využita a Panteři vedou už o dvě branky! Do samostatného úniku se totiž dostal MATĚJ KOSTKA, který naznačil střelu, ovšem nakonec udělal bekhendový blafák a poté už snadno zakončil. Asistence: Martin Nagy.
     
    06:48
    Je tu první vyloučení zápasu a s tím spojená první přesilová hra. Na dvě minuty si jde posedět na trestnou lavici Jiří Bauer.
     
    04:28
    První velká příležitost i pro Brno. Ze středu střílel zcela osamocený Koutný, jenže jeho ráno lapil dobře vyjetý Malina.
     
    02:58
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Panthers byli od začátku aktivnějším týmem a za to jsou také odměněni. Ťopek nahazoval míček na bránu a ten se trochu šťastně odrazil přesně na florbalku MARKU ZAPLETALOVI, jenž zamířil přesně pod břevno. Asistence Karel Ťopek.

    Daniel Havel

    Branky a nahrávky: 17. Koutný (Juhaňák), 49. Koutný (Jakůbek), 52. Sládeček (Žižka) – 3. Zapletal (Ťopek), 8. Kostka (Martin Nagy), 38. Sovják (Michal Nagy), 39. Martin Nagy (M. Krchňáček), 42. M. Krchňáček, 47. Petřík


    Bulldogs Brno: Kuhn (Kejík) – Hauser, Brom, Kadlec, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Jeski, Koutný, Černoch, Ondráček, Mendrek, Sládeček, Bauer, Kladivo, Krajcigr, Žižka, Jakůbek (C), Hronek

    Trenéři: Jan Kadlec, Rostislav Kohút

    PSG Panthers Otrokovice: Malina (Michajlovič) – Vaněk, Uhrinovský, P. Krchňáček, Zatloukal, Ťopek (C), Večeřa, Jurčík, Kostka, Martin Nagy, Kováč, Michal Nagy, Graclík, Sovják, M. Krchňáček, Petřík, Zapletal

    Trenér: Pavel Gofroň

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek

    Diváci: 518
    bahis siteleri