Židenice – Tatran 3:5 (kon.) | Vítkovice – Liberec 9:0 (kon.) | Ne – ELITE PRAHA 6:3 (kon.)
Královské Vinohrady – Olomouc 2:1 (1:0 po s.n.) | Bohemians - NE – Chodov 2:14 (kon.) | Jičín – Bonusia Ostrava 3:8 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
3:5 (1:3, 0:1, 2:1)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Neděle 14.02.2016, 15:00 • MSH Vodova Brno - stará hala • ČEZ Extraliga žen • 20. kolo
     
    59:12
    Tatran právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto. BARBORA ZABAVSKÁ vystřelila z necelých dvou metrů od brankové čáry a míček se zatřepotal v opuštěné domácí síti. Asistence: Hana Sedmíková.
     
    57:28
    Obrovskou příležitost při přečíslení měla Ludmila Sejáková. Ta však míček do odkryté brány nedopravila a vyrovnání se minimálně pro nejbližší chvíle odkládá.
     
    54:25
    Židenice právě vstřelily branku!
    Následující minuty budou pro Tatran hodně perné. Židenice se dostávají do kontaktu, poté co JITKA DRÁPALOVÁ v běhu překonala brankářku ranou do horní poloviny pražské svatyně. Asistence: Martina Indrová.
     
    52:43
    Samotná před Drbalovou neuspěla Simona Némethová! Hráčka se chtěla obtočit kolem své osy a vystřelit, ale místo toho při otočení upadla a míček už nevypálila.
     
    46:53
    Židenice právě vstřelily branku!
    Milimetrově přesná střela LINDY HYKSOVÉ zaplula pod horní tyč. Základem celé akce byl bleskový běh Valehrachové, která předložila Hyksové míček do ideální pozice. Asistence: Martina Valehrachová.
     
    45:16
    Regina Obrovská samostatný únik zakončila jedovkou do těla Drbalové. Následně se střelkyně s brankářkou srazila a dochází k přerušení hry.
     
    40:27
    Dnešní utkání sleduje 312 diváků. Jedná se o dosavadní nejvyšší návštěvu na ženském florbale v Brně.
     
    39:32
    Tatran právě vstřelil branku!
    Trestuhodná chyba Dundelové při vedení míčku přináší čtvrtý zářez v domácí síti. Tváří v tvář Příleské najednou stály dvě volné florbalistky Tatranu, jež s nabídnutým místem naložily úspěšně. BARBORA ZABAVSKÁ přijala nahrávku a bez obtíží proměnila. Asistence: Daniela Reindlová.
     
    33:15
    Úplně odkrytá síť stála před Zlámalovou, ta ale svoji šanci promarnila, když minula nahrávku z osy hřiště.
     
    24:04
    Rozruch před Příleskou alespoň částečně zmírňuje Pravcová, která vybojovala míček uvnitř brankoviště.
     
    15:46
    Židenice právě vstřelily branku!
    Snížení domácího celku zajišťuje ANDREA DERNEROVÁ. Střílející hráčka těžila z volného prostoru u pravého mantinelu, odkud vyslala nechytatelnou střelu. Asistence: Kristýna Pospíšilová.
     
    13:50
    Tatran právě vstřelil branku!
    DANIELA REINDLOVÁ proměňuje přesilovou hru a dostává střešovický celek do tříbrankové výhody. Sokolu chyběl důraz v obranné fázi a hostující toho do puntíku využily. Asistence: Andrea Nemravová.
     
    12:32
    Vyloučení v týmu Sokol Židenice Florbal.com (Linda Hyksová – 2 minuty, Hrubost).
     
    11:28
    Tatran právě vstřelil branku!
    ŽANETA REKOVÁ zvolila rychlý postup vstříc židenické svatyni, který zakončila bezchybnou dělovkou nad pravou ruku Příleské. Zatím vcelku překvapivý vývoj skóre.
     
    11:28
    Brejkovou situaci Tatranu musela pokrýt gólmanka Příleská, která stačila zachytit skákavý míček. Dle všeho však došlo k nedovolenému zákroku a pojede se trestné střílení. Míček si bere Žaneta Reková.
     
    09:30
    Razantní rána židenické útočnice jen těsně přeletěla břevno svatyně hostů! Rozehrání provede defenzivní dvojice Pražanek.
     
    06:54
    Nadějný náběh ze strany předvedla střílející útočnice Brna, jenže Drbalová skvělou reakcí kazí radost protivnic.
     
    03:00
    Tatran právě vstřelil branku!
    Špatně provedená rozehrávka zpoza branky přinesla šanci Střešovicím, které si s ní uměly poradit. Hostující celek vytvořil silný tlak uvnitř brankoviště a míček doskákal po odrazu od domácí Kristýny Pospíšilové za čáru.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 16. Dernerová (Pospíšilová), 47. Hyksová (Valehrachová), 55. Drápalová (Indrová) – 3. Pospíšilová (vla.), 12. Reková (TS), 14. Reindlová (Nemravová), 40. Zabavská (Reindlová), 60. Zabavská (Sedmíková)


    K1 Florbal Židenice: Příleská (Marková) – Rozenbergová, Svobodová, Hyksová, Babáčková, Veletová, Dundelová, Kovaříčková, Sejáková, Pravcová, Indrová, Drápalová, Zlámalová, Valehrachová, Dernerová, Pospíšilová, Obrovská, Némethová
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Drbalová (Chlanová) – Reková, Reindlová, Semíková, Lálová, Zehrerová, Nemravová, Válková, Prokšanová, Machková, Zabavská, Matěvosová, Chaloupková, Červová, Rybínová, Brotánková, Kramperová

    Rozhodčí: Zdeněk Cholek, Jana Cholková

    Diváci: 312
    bahis siteleri