HC Plzeň – Chomutov 5:4 (nedohr.) | Vítkovice – Liberec 4:3 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Sparta 5:2 (kon.)
Třinec – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:2 (2:0, 3:2, 0:0)
HC Sparta Praha
Pátek 19.02.2016, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    36:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nejprve Vala nenašel před brankou Koloucha, poté zaútočila Sparta a Hozákovu přihrávku před branku na Lojku srazil obránce. Z následného útoku již zapršelo. Kolouch krásně našel na pravém kruhu zcela volného RICHARDA PESCHOUTA, jenž nedal přesouvajícímu se Chourovi žádnou šanci. Asistence: Daniel Kolouch, Lukáš Vala.
     
    35:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hodně šťastný gól Jihlavy, který však platí. DOMINIK HOHL si jakožto správný ofenzívní bek sjel mezi kruhy k odraženému puku. Zřejmě zavřel oči, vystřelil a Chour si nešťastným zákrokem srazil kotouč kousek za čáru. Asistence: Aleš Dufek.
     
    26:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že domácí uhasí začínající nebezpečí, když jeden z domácích hokejistů tvrdě odzbrojil Procházku. Poté se ale dostal mezi kruhy k puku ALBERT MICHNÁČ, vystřelil a puk se těsně doklouzal za čáru Kořenáře. Asistence: Ondřej Procházka, Vojtěch Kulda.
     
    23:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Také Pražané využívají přesilovou hru. Hozákovu střelu z pravé strany ještě stačil Kořenář vyrazit, stejně jako pohotovou dorážku Györiho z levého kruhu, ovšem na dorážku LUKÁŠE LOJKY z bezprostřední blízkosti již byl krátký. Asistence: Marek Györi, Jiří Hozák.
     
    20:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Sotva jsem stihl zahájit třetí třetinu a Jihlava již vede o tři góly. A že tohle tedy byla paráda. Najman po přihrávce Pospíchala našel ve středním pásmu rozjetého LUKÁŠE ANDĚLA, který snad musel o přestávce vypít litr energetického nápoje, jaké předvedl zrychlení. Najednou byl až před Chourem, a svůj výpad zakončil forhendovým zakončením kolem pravého betonu k pravé tyčce. Pěkný to gól. Asistence: Ondřej Najman, Ladislav Pospíchal.
     
    14:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava přidává druhý přesný zářez. Z levého kruhu vystřelil Anděl a jeho pokus tečoval LUKÁŠ VALA zblízka za bezmocného Choura. Asistence: Lukáš Anděl, Daniel Kolouch.
     
    11:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Když nedáš, tak obvykle platí, že dostaneš. Nyní to tak skutečně je. Klindera dostal dobrou přihrávku mezi kruhy, kde měl spoustu času na střelu. Jenže vypálil pouze těsně vedle levé tyčky. Krátce poté předvedli domácí protiútok, ve kterém poslal Srnský dlouhý pas na LUKÁŠE ANDĚLA, jenž si na modré zpracoval puk, sjel si před branku a tváří v tvář překonal gólmana trefou k levé tyčce. Asistence: Vladimír Srnský.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 12. Anděl (Srnský), 14. Vala (Anděl, Kolouch), 21. Anděl (Najman, Pospíchal), 36. Hohl (Dufek), 37. Peschout (Kolouch, Vala) – 24. Lojka (Györi, Hozák), 27. Michnáč (Procházka, Kulda)


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Brož) – Váňa, Pospíchal, Srnský, Půža, Kadlec, Hohl – Kousal, Najman, Anděl – Bambula, Dvořák, Dufek – Kolouch, Vala, Peschout – Ondráček. Trenér: Patrik Augusta
    HC Sparta Praha: Chour (Pírs) – Kadeřávek, Knobloch, Jandus, Bednárik, Zeleňák, Duben – Michnáč, Procházka, Pulkrab – Hozák, Lojka, Györi – Kulda, Sladkovský, Schwamberger – Krátký, Klindera. Trenér: Darek Stránský

    Rozhodčí: Homola – Kotlík, Zídek
    bahis siteleri