HC Plzeň – Chomutov 5:4 (nedohr.) | Vítkovice – Liberec 4:3 (2:1 po s.n.) | Jihlava – Sparta 5:2 (kon.)
Třinec – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:2 (2:0, 3:2, 0:0)
HC Sparta Praha
Pátek 19.02.2016, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:38
    Zřejmě poslední šance Pražanů. Lukáš Vala dostává dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 5-3.
    Využití: 1-1.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    57:37
    Ani v tomto útoku se Sparta neprosadila. Marek Györi možná už trošku kroutí hlavou, když si najel z levé strany ze svého pohledu k levé tyči a zblízka Kořenáře znovu nepřekonal.
     
    53:27
    Ve středním pásmu vznikla maličká rozmíška mezi Markem Pulkrabem (SPA) a Ondřejem Najmanem (JIH), oba dva hráči jdou proto ven za hrubost.

    Na vyloučení: 4-3.
    Využití: 1-1.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    51:21
    Hned o Klinderově vyhraném buly zamířil z pravého kruhu na branku Vojtěch Kulda a jeho, přes několik hráčů, skrytý pokus zacinkal na tyčku Kořenářovy branky.
     
    47:32
    Ondřej Najman se po levé straně řítil sám na Choura, sjel si před branku a zkusil vystřelit, leč mezi betony gólmana Sparty nebylo dostatek prostoru k přesnému zakončení.
     
    43:28
    Gólman Dukly musel likvidovat střelu Martina Janduse ze středu pásma i nebezpečnou dorážku Hozáka, poté již Jihlavští upálili kotouč na druhou stranu.
     
    43:02
    Ondřej Najman je třetím vyloučeným Duklákem zápasu, když u obranné modré ve středním pásmu sevřel kotouč rukou.

    Na vyloučení: 3-2.
    Využití: 1-1.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    41:36
    Hozák zavezl kotouč po levé straně před branku, u druhé tyčky našel Marka Györiho, který lehkou tečí posunul puk vedle pravé tyče Kořenáře.
     
    36:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nejprve Vala nenašel před brankou Koloucha, poté zaútočila Sparta a Hozákovu přihrávku před branku na Lojku srazil obránce. Z následného útoku již zapršelo. Kolouch krásně našel na pravém kruhu zcela volného RICHARDA PESCHOUTA, jenž nedal přesouvajícímu se Chourovi žádnou šanci. Asistence: Daniel Kolouch, Lukáš Vala.
     
    35:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hodně šťastný gól Jihlavy, který však platí. DOMINIK HOHL si jakožto správný ofenzívní bek sjel mezi kruhy k odraženému puku. Zřejmě zavřel oči, vystřelil a Chour si nešťastným zákrokem srazil kotouč kousek za čáru. Asistence: Aleš Dufek.
     
    34:59
    Co nyní Marek Pulkrab udělal nebo řekl, to je mi záhadou. Faktem je, že si odsedí deset minut za nesportovní chování.

    Na vyloučení: 2-2.
    Využití: 1-1.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    33:58
    Martin Jandus našel přihrávkou z levé strany před brankou zcela volného Lukáše Lojku. Po vskutku milimetrově přesném pasu se vyznamenal Kořenář, jenž bleskově vyráží kotouč.
     
    30:14
    Anděl střílel z levého kruhu. Jeho tvrdou ránu gólman Sparty vyrazil před sebe, kde se k dorážce dostal Pavel Kousal a Martin Chour předvedl proti jeho zakončení neskutečný zákrok. Že by rozklek, po kterém levým betonem vyrazil kotouč směřující do branky?
     
    29:45
    První přesilovou hru Dukla využila, co nyní? Václav Klindera ve středním pásmu u časoměřičů podrazil protihráče a jde ven.

    Na vyloučení: 2-2.
    Využití: 1-1.
     
    29:32
    Sparta znovu ohrozila branku Kořenáře z prostoru mezi kruhy, odkud pálil Tomáš Krátký a pokud jsem dobře viděl a slyšel, tak kotouč lehce lízl levou tyčku.
     
    26:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že domácí uhasí začínající nebezpečí, když jeden z domácích hokejistů tvrdě odzbrojil Procházku. Poté se ale dostal mezi kruhy k puku ALBERT MICHNÁČ, vystřelil a puk se těsně doklouzal za čáru Kořenáře. Asistence: Ondřej Procházka, Vojtěch Kulda.
     
    23:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Také Pražané využívají přesilovou hru. Hozákovu střelu z pravé strany ještě stačil Kořenář vyrazit, stejně jako pohotovou dorážku Györiho z levého kruhu, ovšem na dorážku LUKÁŠE LOJKY z bezprostřední blízkosti již byl krátký. Asistence: Marek Györi, Jiří Hozák.
     
    22:21
    Druhá přesilová hra pro Spartu. David Váňa na útočné modré nedovoleně bránil soupeře a jde poslušně ven.

    Na vyloučení: 2-1.
    Využití: 1-0.
     
    20:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Sotva jsem stihl zahájit třetí třetinu a Jihlava již vede o tři góly. A že tohle tedy byla paráda. Najman po přihrávce Pospíchala našel ve středním pásmu rozjetého LUKÁŠE ANDĚLA, který snad musel o přestávce vypít litr energetického nápoje, jaké předvedl zrychlení. Najednou byl až před Chourem, a svůj výpad zakončil forhendovým zakončením kolem pravého betonu k pravé tyčce. Pěkný to gól. Asistence: Ondřej Najman, Ladislav Pospíchal.
     
    19:50
    Další ránu Anděla vyrazil gólman Sparty na pravý kruh, kde dorážel do poloviny volné branky Pospíchal, avšak vysoko přestřelil svatyni hostí.
     
    19:08
    Také Sparta se bude bránit, a pokud Dukla nevyužije svojí přesilovku, tak i zkraje druhé třetiny. Daniel Schwambeger dostává dvě minuty za podražení.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    15:11
    Jihlava se nyní bude muset bránit, neboť se Vladimír Srnský provinil vysokou holí.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    14:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava přidává druhý přesný zářez. Z levého kruhu vystřelil Anděl a jeho pokus tečoval LUKÁŠ VALA zblízka za bezmocného Choura. Asistence: Lukáš Anděl, Daniel Kolouch.
     
    11:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Když nedáš, tak obvykle platí, že dostaneš. Nyní to tak skutečně je. Klindera dostal dobrou přihrávku mezi kruhy, kde měl spoustu času na střelu. Jenže vypálil pouze těsně vedle levé tyčky. Krátce poté předvedli domácí protiútok, ve kterém poslal Srnský dlouhý pas na LUKÁŠE ANDĚLA, jenž si na modré zpracoval puk, sjel si před branku a tváří v tvář překonal gólmana trefou k levé tyčce. Asistence: Vladimír Srnský.
     
    08:31
    Nebezpečně to zkoušel z vrcholu levého kruhu Vladimír Srnský. Chour viděl tak akorát val těl před sebou, ovšem stačil puk vyrazit před sebe, kde byli jeho obránci.
     
    06:16
    Tohle byla neuvěritelná pumelice, kterou vyslal z prostoru mezi kruhy Marek Pulkrab. Jenže útočník první sparťanské lajny nemířil přesně, těsně minul pravou tyčku.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 12. Anděl (Srnský), 14. Vala (Anděl, Kolouch), 21. Anděl (Najman, Pospíchal), 36. Hohl (Dufek), 37. Peschout (Kolouch, Vala) – 24. Lojka (Györi, Hozák), 27. Michnáč (Procházka, Kulda)


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Brož) – Váňa, Pospíchal, Srnský, Půža, Kadlec, Hohl – Kousal, Najman, Anděl – Bambula, Dvořák, Dufek – Kolouch, Vala, Peschout – Ondráček. Trenér: Patrik Augusta
    HC Sparta Praha: Chour (Pírs) – Kadeřávek, Knobloch, Jandus, Bednárik, Zeleňák, Duben – Michnáč, Procházka, Pulkrab – Hozák, Lojka, Györi – Kulda, Sladkovský, Schwamberger – Krátký, Klindera. Trenér: Darek Stránský

    Rozhodčí: Homola – Kotlík, Zídek
    bahis siteleri