Pittsburgh – Detroit 6:3 (kon.) | NY Islanders – Washington 2:3 (po pr.) | Toronto – NY Rangers 2:4 (kon.)
Ottawa – Carolina 4:2 (kon.) | Tampa – Winnipeg 6:5 (2:1 po s.n.) | Florida – San Jose 1:2 (1:2 po s.n.)
Nashville – Boston 2:0 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Edmonton – Minnesota 2:5 (kon.)
Arizona – Dallas 6:3 (kon.) | Vancouver – Anaheim 2:5 (kon.)
po prodl.
New York Islanders
2:3 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:1)
Washington Capitals
Pátek 19.02.2016, 01:07 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:16 Justin WILLIAMS - 2:3p
     
    64:16
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals ale zabrali v pravý čas a bonusový bod jde na jejich konto! Carlson na modré nabil JUSTINU WILLIAMSOVI, který tvrdě vypálil z první a propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: John Carlson, Matt Niskanen.
    58:16 Frans NIELSEN - 2:2
     
    58:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    No a necelé dvě minuty před třetí sirénou máme vyrovnáno! Hamonicova střela od modré nadělala Holtbymu pořádné problémy a na dorážku FRANSE NIELSENA z rohu kluziště už washingtonský brankář jednoduše nestačil! Asistence: Kyle Okposo, Travis Hamonic.
    22:52 Alexandr OVEČKIN - 1:2
     
    22:52
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to byla velká paráda, svěřenci Barryho Trotze během necelých dvou minut otáčí skóre ve svůj prospěch! Náramnou kombinaci na jeden dotek ozdobil parádním pasem na Bäckströma Oshie a švédský útočník poté přenechal kotouč ALEXANDRU OVEČKINOVI, jenž tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Nicklas Bäckström, T.J. Oshie.
    21:25 Alexandr OVEČKIN - 1:1
     
    21:25
    Washington právě vstřelil branku!
    No a tato iniciativa se hostům vyplatila, máme vyrovnáno! Skvěle to provedl Jevgenij Kuzněcov, který za svými zády nechal Tavarese a náramným pasem poslepu předložil puk před poloprázdnou branku ALEXANDRU OVEČKINOVI, jenž už měl úlohu snadnou. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Justin Williams.
    15:41 John TAVARES - 1:0
     
    15:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    No a domácí se zničehonic ujímají vedení! Leddy v útočném pásmu přenechal kotouč kapitánovi JOHNU TAVARESOVI, který si udělal prostor ke střele, přehodil si touš na forhend a bleskurychlým švihem zápěstím nedal Holtbymu šanci! Asistence: Nick Leddy.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 16. Tavares (Leddy), 59. Nielsen (Okposo, Hamonic) – 22. Ovečkin (Kuzněcov, Williams), 23. Ovečkin (Bäckström, Oshie), 65. Williams (Carlson, Niskanen)


    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Boychuk, Strait, Hamonic, Hickey, Židlický – Grabovskij, Tavares, Strome – Kuljomin, Nielsen, Okposo – Lee, Nelson, Bailey – Martin, Cizikas, Clutterbuck.
    Washington Capitals: Holtby (Grübauer) – Niskanen, Alzner, Schmidt, Carlson, Orpik, Orlov – Ovečkin, Bäckström, Oshie – Burakovsky, Kuzněcov, Williams – Chimera, Johansson, Wilson – Laich, Richards, Latta.

    Rozhodčí: Leggo, Hanson – Miller, Nansen
    bahis siteleri