Pittsburgh – Detroit 6:3 (kon.) | NY Islanders – Washington 2:3 (po pr.) | Toronto – NY Rangers 2:4 (kon.)
Ottawa – Carolina 4:2 (kon.) | Tampa – Winnipeg 6:5 (2:1 po s.n.) | Florida – San Jose 1:2 (1:2 po s.n.)
Nashville – Boston 2:0 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 2:1 (po pr.) | Edmonton – Minnesota 2:5 (kon.)
Arizona – Dallas 6:3 (kon.) | Vancouver – Anaheim 2:5 (kon.)
po prodl.
New York Islanders
2:3 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:1)
Washington Capitals
Pátek 19.02.2016, 01:07 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
    Staňte se fanoušky stránky NHL.cz.

    Máte rádi NHL? Tak pak nesmíte chybět na této stránce! (y) :-)

    Zveřejnil(a) Hokej dne 17. únor 2016
     
    Hezké brzké ráno přeji všem příznivcům kanadskoamerické NHL! Srdečně vás vítám u sledování atraktivního duelu, v němž New York Islanders poměří síly s nejlepším celkem celé ligy – Washingtonem Capitals! Úvodní buly bude vhozeno krátce po jedné hodině ranní, buďte u toho s námi!
     
    NEW YORK ISLANDERS

    Ostrované drží v Metropolitní divizi postupovou třetí příčku, jejich náskok na pásmo nepostupu je ale jen dvoubodový. Isles doma zvítězili čtyřikrát v řadě a v této sérii určitě budou chtít pokračovat, nebudou to ale mít vůbec lehké. Proti Capitals se dost možná budou muset obejít bez zadáka Calvina de Haana, což by mohlo znamenat více prostoru na ledě pro dalšího ofenzivně laděného beka Marka Židlického. Domácí lodivod Jack Capuano neprozradil, kdo dnes bude chytat.
     
    WASHINGTON CAPITALS

    Svěřenci Barryho Trotze suverénně vévodí celé soutěži a na druhý tým ve své divizi (newyorské Rangers) drží neskutečný šestnáctibodový náskok! Prakticky jistý účastník play-off od tohoto týdne může počítat i s uzdraveným veteránem Brooksem Orpikem, velezkušený zadák se v úterý vrátil do sestavy Caps po čtyřicetizápasové pauze. Po krátkém odpočinku by se měl do svatyně hostujícího celku vrátit Braden Holtby, asi hlavní aspirant na Vezinovu trofej.
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Marek Židlický (NYI) 44 zápasů, 15 bodů (4+11)
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY:

    Obě dosavadní měření sil v sezóně ovládli Caps. Naposledy se dnešní soupeři střetli před necelými dvěma týdny, Washingtonu vystřelil necelé tři minuty před koncem výhru Alexandr Ovečkin.
     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Boychuk, Strait, Hamonic, Hickey, Židlický – Grabovskij, Tavares, Strome – Kuljomin, Nielsen, Okposo – Lee, Nelson, Bailey – Martin, Cizikas, Clutterbuck.

    Washington Capitals: Holtby (Grübauer) – Niskanen, Alzner, Schmidt, Carlson, Orpik, Orlov – Ovečkin, Bäckström, Oshie – Burakovsky, Kuzněcov, Williams – Chimera, Johansson, Wilson – Laich, Richards, Latta.

    Rozhodčí: Leggo, Hanson – Miller, Nansen.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Rozehrávka Isles byla příliš prudká a kotouč skončil na zakázaném uvolnění, vhazovat se tak bude po levici Thomase Greisse.
     
    00:48
    Domácí ale ovládli buly ve vlastním pásmu a Anders Lee poté umožnil hráčům v modrých dresech vystřídat. Kotouč je momentálně u Oshieho.
     
    01:31
    Frans Nielsen šikovnou žabičkou uvolnil Kuljomina, který nic nevymýšlel a z levé strany nahodil kotouč na Holtbyho, jenž pro jistotu přerušil hru.
     
    01:45
    Hamonic vypálil od modré a Kyle Okposo se pokusil jeho projektil tečovat, dezorientovaný Braden Holtby však doslova za minutu dvanáct našel kotouč poblíž svého levého betonu!
     
    02:16
    Ofsajd a v něm Cal Clutterbuck. Následná strkanice už byla bezpředmětná, vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    02:58
    Jason Chimera ve sprinterském souboji o puk přebruslil Židlického, ten ale využil své bohaté zkušenosti a dobrou poziční hrou nedovolil bývalému forvardovi Chomutova zakončit.
     
    03:27
    Svůj pověstný kanon od modré vyslal na hostující svatyni Johny Boychuk, Holtby ale bez větších problémů přerušil hru.
     
    04:19
    Hra se stěhuje ze strany na stranu. Ani jeden tým se nikam nežene, úvodní minuty jsou spíše oťukávací.
     
    04:28
    Braden Holtby signalizoval icing domácích a sudí mu dali za pravdu, hra se tak přesune před jeho protějška Thomase Greisse.
     
    04:55
    Dmitrij Orlov dostal dostatek prostoru ke střele, ale hostujícímu zadákovi zakončení nevyšlo podle představ a Greiss mohl zůstat v klidu.
     
    05:49
    Židlického pokus od modré byl zblokován a český zadák to o chvilku později zkusil znovu, jenže zlomil hůl.
     
    06:04
    Z rychlého protiútoku Trotzovy party rovněž nic nebezpečného nevzniklo. Hra je přerušena a před námi je první komerční přestávka.
     
    06:46
    Kotouč se zajímavě odrazil na Ovečkinovu hůl, "Alex Veliký" ale nedokázal zakončit a na druhou stranu už míří John Tavares.
     
    07:41
    Chimera s Johanssonem společnými silami dostali puk do rohu kluziště, tam byl ale jako první zadák Ostrovanů Johnny Boychuk.
     
    08:25
    Unikající Casey Cizikas byl hraničním způsobem zastaven Brooksem Orpikem, švédský talent Burakovsky už zakládá další protiakci Caps.
     
    09:19
    Právě Andre Burakovsky (WSH) si půjde odsedět dvě minuty za držení, Isles si tak zahrají svou první přesilovku.
     
    09:52
    Svěřenci Barryho Trotze se podruhé v krátkém časovém sledu osvobozují, domácím se v této přesilovce zatím příliš nedaří.
     
    10:38
    To už neplatí. Okposo parádní nabídkou na teč oslovil Franse Nielsena, nikým nehlídaný dánský šikula ale z mezikruží těsně přestřelil!
     
    11:12
    Anders Lee nepřesnou přihrávkou vyhnal svůj tým z pásma, tohle už Washingtonští zvládnou.
     
    11:19
    Skutečně tomu tak je, Andre Burakovsky se právě nyní zapojuje zpět do hry.
     
    12:18
    Kotouč se ocitl až na tribuně, po další komerční přestávce se tak bude vhazovat v neutrální zóně.
     
    12:37
    Tak tohle udělal Jevgenij Kuzněcov parádně! Nejproduktivnější hráč Capitals nabral závratnou rychlost a po pravém křídle jako nůž máslem projel až ke Greissovi, na nějž ale nevyzrál!
     
    13:25
    Niskanenovo nahození od modré bylo ztečováno mimo dosah domácího gólmana, Caps ale pokračují v kombinaci v útočném pásmu.
     
    14:11
    Ruský zadák Dmitrij Orlov bodyčekem jako ze staré školy srovnal se zemí Anderse Leeho, puk ale zůstává na holích domácích hokejistů.
     
    15:06
    Prudké nahození adresované Michaelovi Lattovi bylo prudké až příliš, touš totiž doletěl na zakázané uvolnění.
     
    15:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    No a domácí se zničehonic ujímají vedení! Leddy v útočném pásmu přenechal kotouč kapitánovi JOHNU TAVARESOVI, který si udělal prostor ke střele, přehodil si touš na forhend a bleskurychlým švihem zápěstím nedal Holtbymu šanci! Asistence: Nick Leddy.
    15:41 John TAVARES - 1:0
     
    16:23
    Nikolaj Kuljomin (NYI) si v souboji s Orlovem počínal nedovoleně a po komerční přestávce usedne na trestnou lavici za držení.
     
    16:56
    Nicklas Bäckström našel v mezikruží volného Oshieho, s jehož projektilem bez přípravy si ale Greiss bez problémů poradil a domácí se poté osvobodili.
     
    17:38
    Hickey vybojoval touš pro Cala Clutterbucka, který nic nevymýšlel a poslal černou pryž přes všechny čáry. Hosté zakládají další přesilovkovou akci až od Holtbyho.
     
    18:23
    Svěřenci Jacka Capuana už hrají v plném počtu a Karl Alzner měl co dělat, aby za svými zády udržel jednoho z pronásledovatelů v modrém dresu.
     
    19:21
    Brock Nelson se nezalekl ani trojnásobné přesily a málem se mu podařilo vybojovat puk, rozehrávající hráči Caps to ale s odřenýma ušima nakonec zvládli.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní dvacetiminutovka je minulostí. K vidění byl vyrovnaný hokej s pár šancemi na obou stranách, z nichž jedinou proměnil domácí kapitán John Tavares. Oba celky si vyzkoušely i hru v početní výhodě, v nichž se ale spíše trápily, což je poněkud překvapivý jev. Druhá třetina začne ve 2:03.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Isles ovládli úvodní buly druhé třetiny, ale Anders Lee prakticky ihned poté uvízl v ofsajdu. Následovat bude buly ve středním pásmu.
     
    20:43
    T.J. Oshie to zkusil z prakticky nulového úhlu a Thomas Greiss se nenechal nachytat v nedbalkách. Caps začínají přebírat iniciativu.
     
    21:25
    Washington právě vstřelil branku!
    No a tato iniciativa se hostům vyplatila, máme vyrovnáno! Skvěle to provedl Jevgenij Kuzněcov, který za svými zády nechal Tavarese a náramným pasem poslepu předložil puk před poloprázdnou branku ALEXANDRU OVEČKINOVI, jenž už měl úlohu snadnou. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Justin Williams.
    21:25 Alexandr OVEČKIN - 1:1
     
    22:03
    Ovečkin se tedy prosadil ve všech ze tří dosavadních vzájemných zápasů v sezóně a nyní pálil znovu, tentokrát ale na Greisse nevyzrál.
     
    22:18
    Rozjetí Caps si navíc zahrají proti oslabenému soupeři, Cal Clutterbuck (NYI) půjde pykat na dvě minuty za vražení.
     
    22:52
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to byla velká paráda, svěřenci Barryho Trotze během necelých dvou minut otáčí skóre ve svůj prospěch! Náramnou kombinaci na jeden dotek ozdobil parádním pasem na Bäckströma Oshie a švédský útočník poté přenechal kotouč ALEXANDRU OVEČKINOVI, jenž tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Nicklas Bäckström, T.J. Oshie.
    22:52 Alexandr OVEČKIN - 1:2
     
    23:36
    Hickey (NYI) se dostal do strkanice s Wilsonem (WSH), domácí jsou z dění ve druhé periodě očividně hodně frustrovaní. Oba kohouti za to vyfasovali dvouminutové tresty.
     
    24:35
    John Carlson přenechal kotouč Alznerovi a odjel střídat, po Ovečkinově druhé trefě se hra uklidnila a ani jeden tým se nikam nežene.
     
    25:27
    Ovečkin se znovu dostal ke své obávané střele, kterou ale Johnny Boychuk obětavě zblokoval, a Greiss tak měl úlohu notně usnadněnou.
     
    25:36
    Oba týmy už hrají v plném počtu, hra ve čtyřech na obou stranách nikomu vyloženě nesedla.
     
    26:31
    Newyorští se začínají zase nadechovat. Teď to zkusil Brock Nelson, ale Holtby proti jeho nenápadnému pokusu nakonec nemusel zasahovat.
     
    27:18
    Hra je opět přerušena a před námi je komerční přestávka, do Barclays Center se společně vrátíme za pár okamžiků.
     
    27:18
    Důvodem přerušení hry byl nakonec faul Brooka Laiche (WSH), jenž si půjde odsedět dvě minuty za sekání.
     
    27:41
    Kyle Okposo to zkusil od modré, ale jeho střela, ani dorážka Tavarese se neujaly. Domácí však nadále kombinují v útočném pásmu.
     
    27:57
    Nick Leddy se provinil přihrávkou rukou, hra je tedy přerušena a Holtby si může alespoň na chvíli vydechnout.
     
    28:29
    Nikým nehlídaný Marek Židlický dostal touš přímo na střelu z voleje, přesouvající se Holtby si však s tvrdým projektilem českého veterána poradil!
     
    28:48
    Síly na ledě se vyrovnají, Ryan Strome (NYI) se totiž provinil faulem loktem.
     
    29:30
    Jevgenij Kuzněcov naznačil přihrávku, poté si ale nabruslil do mezikruží a tvrdě vypálil, Thomas Greiss však bez větších problémů zasáhl.
     
    29:42
    Hra je přerušena, Brian Strait totiž omylem napálil puk přímo do krku čárového sudího Millera, který se skácel k zemi. To nevidíme rádi...
     
    29:42
    Hra bude pokračovat vhazováním ve středovém kruhu, Steve Miller už je alespoň na nohou.
     
    29:51
    No a pozor! Thomas Greiss (NYI) vypálil kotouč na tribunu, a poslal tak svůj tým na necelou minutu do tří!
     
    30:14
    Dvakrát v krátkém časovém sledu vyslal Alex Ovečkin svůj pověstný projektil jako z kulometu, Thomas Greiss zatím odolává!
     
    30:48
    Ryan Strome je na ledě, domácí hrají ve čtyřech a sbírají cenné vteřinky v útočném pásmu.
     
    31:33
    Ostrované opět vyhodili kotouč do bezpečí, tentokrát se o to zasloužil Travis Hamonic. Greissův trest je už téměř u konce.
     
    31:51
    Washingtonští nevyužili minutovou přesilovku pět na tři ani minutovou přesilovku pět na čtyři, i Greissův trest už je totiž u konce.
     
    32:42
    Andre Burakovsky zavezl touš do útočného pásma a tvrdě vypálil, strážce domácí svatyně se ale nenechal nachytat na hruškách a přerušil hru. Před námi je komerční přestávka.
     
    33:14
    Tom Wilson nenápadně vypálil od mantinelu a Greissovi puk vypadl z výstroje, německý brankář ale na druhý pokus vleže konečně dostal touš pod kontrolu.
     
    34:02
    Niskaken nepřesnou rozehrávkou nabídl kotouč Johnu Tavaresovi, kapitán Isles ale neměl síly na založení protiútoku, a tak vrátil touš hostům.
     
    35:01
    Sledujeme hlušší pasáž hry, hosté se teď provinili úmyslným ofsajdem, a tak se bude vhazovat po levé ruce Bradena Holtbyho.
     
    35:16
    Martin s Wilsonem se znovu dostali do šarvátky, rukavice ale neshodili a sudí se tentokrát rozhodli nevylučovat.
     
    35:58
    Napadající Johansson obral o puk Thomase Hickeyho a poté oslovil pořízka Wilsona, který ale neměl seřízená mířidla a Greissovu svatyni přestřelil.
     
    36:41
    Newyorčané mají v posledních minutách problémy s rozehrávkou, nyní vyrobili další zbytečné zakázané uvolnění, které vrátí hru před Greisse.
     
    37:28
    Hra se s blížícím se koncem druhé třetiny stěhuje ze strany na stranu bez většího efektu, k vidění je nepříliš atraktivní pasáž tohoto duelu.
     
    37:37
    Hamonic (NYI) s Williamsem (WSH) si půjdou odsedět dvouminutové tresty za vzájemné osekávání.
     
    38:41
    I při hře ve čtyřech na obou stranách jsou dnešní soupeři hlavně obezřetní, zdá se, že ve druhé třetině se už nic převratného nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také prostřední část hry je již za námi. Svěřenci Barryho Trotze do ní vstoupili skvěle a dvěma slepenými góly Alexandra Ovečkina převážili misky vah na svou stranu. Změní na tom něco třetí třetina? Moudřejší budeme ve 3:03.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:11
    Tvrdá bomba z hole Dmitrije Orlova pořádně prověřila Greissovu pozornost, německý strážce domácí svatyně si ale nakonec poradil a nepustil Ovečkina k dorážce.
     
    42:04
    Travis Hamonic se poté dostal na opačnou stranu kluziště, jenže na útočné modré ztratil kontrolu nad pukem a hosté už zakládají další protiakci.
     
    42:56
    Orlov je ve třetí třetině při chuti a nyní si náramnou kličkovanou udělal prostor ke střele, která ale postrádala gólové parametry.
     
    43:32
    Ve třetí třetině se zatím hraje nahoru – dolů. Clutterbuck s Martinem se vydali do rychlé protiakce, ale vůbec se jim nepodařilo zakončit.
     
    43:54
    Wilson čistým způsobem uzemnil Baileyho, který s možností pádu vůbec nepočítal a doklouzal se až do Holtbyho, do nějž vleže vrazil. Hra je přerušena.
     
    44:21
    Bekhendové nahození Franse Nielsena nebylo pro Holtbyho vůbec nebezpečné, hlavní kandidát na Vezinovu trofej máchl lapačkou a bez problémů zasáhl.
     
    45:20
    Napadající Brooks Laich dostal Hamonica do problémů a nakonec jej i obral o kotouč, Caps poté uklidnili hru a nyní drží puk na svých hokejkách ve středním pásmu.
     
    46:18
    Alznerovi pokus o vyhození puku nevyšel a využít toho mohl Brock Nelson, jehož projektil z levé strany ale nesměřoval mezi tři tyče.
     
    47:22
    Svěřenci Jacka Capuana zase na chvilku převzali iniciativu a pokusy Grabovského a Leddyho prověřili Holtbyho připravenost. Strážce washingtonské svatyně byl v obou případech úspěšný a po střele bývalého zadáka Chicaga přerušil hru. Následovat bude komerční brejk.
     
    47:57
    Tavaresův pokus švihem z mezikruží byl přizvednut do ochranné sítě, defenzíva Caps funguje jako švýcarské hodinky.
     
    48:30
    Sudí zničehonic přerušili hru, jelikož si všimli posunuté Holtbyho svatyně. Následovat bude buly v útočném pásmu Islanders.
     
    49:23
    Michael Latta nic nevymýšlel a z první poslal kotouč do předbrankového prostoru, tam ale nebyl nikdo v červenobílém.
     
    50:15
    Ostrovanům se čas na vyrovnání začíná krátit, před námi je už jen necelých deset minut třetí třetiny.
     
    50:42
    Napadající Jason Chimera obral o černou pryž nedůrazného Hickeyho, ale ten to nakonec zvládl a ošemetnou situaci vyřešil.
     
    51:01
    Po komerční přestávce nás čeká další přesilovka Caps, za hákování půjde pykat Brock Nelson (NYI).
     
    51:13
    Johnny Boychuk vyhazuje touš přes všechny čáry, Alex Ovečkin zakládá další útok Caps z hloubi vlastní obranné třetiny.
     
    52:07
    To samé se nyní povedlo Calu Clutterbuckovi, to už je polovina Nelsonova trestu minulostí.
     
    52:41
    Dalekonosný Kuljominův projektil se od Matta Niskanena odrazil mimo hrací plochu, rozkouskovaná hra je tak opět přerušená.
     
    53:02
    v momentě, kdy se Nelson vrátil na led tvrdě vypálil Justin Williams, ale Thomas Greiss jeho projektil bravurně eliminoval a udržel tím akcie Isles vysoko!
     
    53:38
    Pozornost domácího gólmana teď od modré ozkoušel Brooks Orpik, strážce svatyně brooklynského celku ale s ledovým klidem opět zasáhl.
     
    54:02
    Niskanenův nepřesný pas na Oshieho letěl přes všechmy čáry, sudí Leggo s Hansonem ale zakázané uvolnění pískat nebudou.
     
    54:53
    Hostující zadák Nate Schmidt zaváhal v konfrontaci s napadajícím Baileym, jemuž se však po zisku kotouče nepodařilo vůbec vystřelit.
     
    55:39
    Hamonicova bomba od modré několikrát změnila směr, ale kotouč nakonec proletěl o nějaký ten metr vedle levé tyče.
     
    56:30
    Čas letí jako voda a hraje v neprospěch Ostrovanů, ti teď vyčkávají ve vlastním pásmu a jejich další pokus o vyrovnání zakládá Marek Židlický.
     
    57:08
    Devětatřicetiletému bekovi se ale nepodařilo rozehrát podle představ, aktivní Burakovsky ukořistil kotouč zpět pro Capitals.
     
    58:16
    Islanders právě vstřelili branku!
    No a necelé dvě minuty před třetí sirénou máme vyrovnáno! Hamonicova střela od modré nadělala Holtbymu pořádné problémy a na dorážku FRANSE NIELSENA z rohu kluziště už washingtonský brankář jednoduše nestačil! Asistence: Kyle Okposo, Travis Hamonic.
    58:16 Frans NIELSEN - 2:2
     
    59:04
    Svěřenci Jacka Capuana se nadále snaží být aktivnější a tvořit hru, Kuljominovi teď ale utekl kotouč až do vlastní obranné třetiny.
     
    59:33
    Kyle Okposo vyslal na zteč Brocka Nelsona, jehož pokus nebyl vůbec marný, ale Braden Holtby znovu prokázal své kvality a bez problémů zasáhl.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Šedesát minut o vítězi námi sledovaného duelu nerozhodlo, necelé dvě minuty před koncem poslal zápas do prodloužení Frans Nielsen. Diváci v Barclays Center se tak mohou těšit na až pětiminutovou porci ve ře tří proti třem.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:32
    Rychlík Kuzněcov obkroužil celé útočné pásmo, poté z něj ale sám sebe vyhnal. Na první šanci prodloužení zatím čekáme.
     
    61:07
    To už neplatí! Alex Ovečkin měl zaděláno na hattrick, ale jeho bomba orazítkovala tyč Greissovy svatyně!
     
    61:58
    Marcus Johansson to vzal na sebe a do zakončení se sice neprokousal, přesto se mu podařilo udržet puk na hokejce.
     
    62:46
    Rozjetého Hamonica zastavil v rozletu Burakovsky, ale Travis Hamonic se o pár sekund později ke střele přeci jen dostal. Braden Holtby však byl ve správný čas na správném místě.
     
    63:39
    Chimerovu střelu zblokoval Nick Leddy, příliš času na vstřelení rozhodujícího gólu už ani jednomu týmu nezbývá.
     
    64:16
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals ale zabrali v pravý čas a bonusový bod jde na jejich konto! Carlson na modré nabil JUSTINU WILLIAMSOVI, který tvrdě vypálil z první a propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: John Carlson, Matt Niskanen.
    64:16 Justin WILLIAMS - 2:3p
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Domácí sice gólem necelé dvě minuty před koncem vykřesali naději na vítězství a pojistili si alespoň jednobodový zisk, ten druhý putuje na konto Capitals, o jejichž výhře rozhodl v poslední minutě prodloužení Justin Williams.
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

    1. Alexandr Ovečkin (WSH) 2+0
    2. Justin Williams (WSH) 1+1
    3. Frans Nielsen (NYI) 1+0
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Marek Židlický (NYI) 0+0, +0, 1 střela, čas na ledě 16:31.
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, příště na počtenou! (03:57:03)

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 16. Tavares (Leddy), 59. Nielsen (Okposo, Hamonic) – 22. Ovečkin (Kuzněcov, Williams), 23. Ovečkin (Bäckström, Oshie), 65. Williams (Carlson, Niskanen)


    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Boychuk, Strait, Hamonic, Hickey, Židlický – Grabovskij, Tavares, Strome – Kuljomin, Nielsen, Okposo – Lee, Nelson, Bailey – Martin, Cizikas, Clutterbuck.
    Washington Capitals: Holtby (Grübauer) – Niskanen, Alzner, Schmidt, Carlson, Orpik, Orlov – Ovečkin, Bäckström, Oshie – Burakovsky, Kuzněcov, Williams – Chimera, Johansson, Wilson – Laich, Richards, Latta.

    Rozhodčí: Leggo, Hanson – Miller, Nansen
    bahis siteleri