Česko – Švýcarsko 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
5:1 (3:0, 2:1, 0:0) Stav série: 1:0
Sportovní klub Kadaň
Pátek 19.02.2016, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Play-off Chance ligy • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Vaněk před bránou nebezpečně tečoval střelu jednoho ze svých spoluhráčů. Puk proletěl jen těsně kolem levé tyče domácí svatyně.
     
    56:49
    Kadaňští málem využili zaváhání domácích, kteří odešli ve všech pěti hráčích najednou střídat. Naštěstí pro domácí nezachytil jeden z hostujících útočníků puk na útočné modré čáře.
     
    52:54
    Vyloučení v týmu Sportovní klub Kadaň (Jakub Trefný – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:11
    V hlavní roli opět Soukup! Vaněk stál u pravé tyče, kde měl zcela odkrytou celou bránu a lehkovážně pouze posouval puk za brankovou čáru. Jenže Soukup se bleskovým přesunutím dokázal dostat od jedné tyče ke druhé tak rychle, že zabránil puku v cestě do brány.
     
    47:54
    Soukup vytáhl v početní nevýhodě svého celku vynikající zákrok. Puk našel ve své lapačce. Za tento zákrok mu přijeli poděkovat i všichni hráči domácích, kteří v tu chvíli byli na ledě.
     
    47:10
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (David Tůma – 2 min., sekání).
     
    37:28
    Merta se prodral s pukem až před brankáře. Dvořáka kličkou do forhendu nikterak nerozhodil. Dvořák chladnokrevně zasahuje proti střele domácího útočníka.
     
    35:41
    Vrána stál tvrdě na svém místě před bránou Soukupa, aby mohl zakončovat po obdržení přihrávku svého spoluhráče. Ústecký gólman nekapituloval a puk uschoval do výstroje.
     
    32:45
    Vyloučení v týmu Sportovní klub Kadaň (Jakub Trefný – 2 min., držení protihráče).
     
    32:44
    Tenkrát předvedl krásnou individuální akci, kdy obkroužil celé útočné pásmo. Poté se probojoval bez větších potíží před branku, kde zakončoval z bekhendové strany. Dvořák byl dostatečně bystrý a jeho zakončení zachytil.
     
    28:17
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústečtí velmi rychle odpovídají. JAN KLOZ obral soupeře na půlící čáře o puk a ujel s pukem do útočné třetiny. V ni předvedl další individuální akci, při které donutil Dvořáka lehnout na zem a následné zakončení už mu nedělalo sebemenší potíže. Bez asistence.
     
    27:26
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tentokrát už to ale hostům vyšlo. Holomek, který byl dříve u puku, nedokázal černou gumu odpálit a upadl. Toho využil MARTIN SLOBODA, který poslal touš pod horní tyč domácí brány. Soukup byl bez šance. Asistence: Martin Kadlec a Jaromír Kverka.
     
    26:57
    Vaněk už měl takřka poodkytou bránu a snažil se zasunout puk do brány. Jenže kde se vzal, tu se vzal Soukup, který dokázal puk ještě vyrazit.
     
    21:44
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí sehráli krásnou akci, kterou "okořenil" JIŘÍ KUCHLER přesným zakončením. Puk se od modré dostal křížnou přihrávkou na hůl Merty, který posunul puk před branku, kde už stál zmiňovaný Kuchler, kterému stačilo pouze plácnout do puku, aby zaplul do sítě Kadaně. Asistence: David Merta a Petr Tenkrát.
     
    21:13
    Roubík obkroužil branku s pukem na holi a snažil se posunout touš na Tůmu. Ne druhého jmenovaného ale puk již nedoputoval.
     
    17:40
    Vyloučení v týmu Sportovní klub Kadaň (Jaromír Kverka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:36
    Kverka vjel neohroženě do útočného pásma nikým nehlídán a dovolil si i kličku do bekhendu. Víc mu už ale domácí obrana nepovolila a přimáčkla ho na mantinel.
     
    11:06
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Petr Tenkrát – 2 min., sekání).
     
    10:33
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Neuběhla ani minuta z dvojnásobného oslabení Kadaně a Ústí se dostává již do tříbrankového vedení. JAROSLAV ROUBÍK doklepl pokus Jana Kloze, které Dvořák ještě stačil vyrazit. Na Roubíkovu dorážku už ale padající Dvořák nedosáhl. Asistence: Jan Kloz a Petr Tenkrát.
     
    09:49
    Vyloučení v týmu Sportovní klub Kadaň (Martin Weinhold – 2 min., sekání).
     
    08:33
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Lukáš Chalupa – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu Sportovní klub Kadaň (Jakub – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
     
    08:33
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    První šance Chalupy už nadělala Dvořákovi velké problémy, jenže puk brankovou čáru nepřešel. Puku se tak ujal opět Chlaupa, který tentokrát našel zpoza brány JANA KLOZE u pravé tyče, který zakončoval do odkryté sítě. Asistence: Lukáš Chalupa a Jaroslav Roubík.
     
    07:34
    Hosté si vytvořili dobrou šanci na skórování. Bohužel pro Kadaň ale nedokázal Kverka překonat z předbrankového prostoru domácího brankáře.
     
    04:56
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústečtí se přesto dostali do útoku. Gengel si pohrával s pukem za bránou, dokud nenašel před bránou ideálně najízdějícího DAVIDA TŮMU, který našel škvírku mezi výstrojí Dvořáka a tyčí hostujícího brankáře. Asistence: Ladislav Gengel a Daniel Sobotka.

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 5. Tůma (Gengel, Sobotka), 9. Kloz (Chalupa, Roubík), 11. Roubík (Kloz, Tenkrát), 22. Kuchler (Merta, Tenkrát), 29. Kloz – 28. Sloboda (Kadlec, Kverka)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Chalupa, Sobotka, Brož, Vágner, Hes, Holomek, Skočovský – Tůma, Roubík, Kloz – Tenkrát, Kuchler, Merta – Křivohlávek, Gengel, Navarra – Kopta, Macek.
    Sportovní klub Kadaň: Dvořák (Dlouhý) – Černý, Trefný, Novák, Drobný, Weinhold, Blaha, Kolářík, Deveri – Kadlec, Kverka, Sloboda – Chrpa, Hejcman, Hlava – Vaněk, Vrána, Veselý – Macháček, Šťovíček, Wágner.

    Rozhodčí: Zubzanda, Petružálek – Rozlílek, Kokrment

    Diváci: 1323
    Ústí n/L 3 1 Kadaň
    #1 Pátek 19.02.2016 • 18:00
    Ústí n/L - Kadaň 5:1
    #2 Sobota 20.02.2016 • 17:00
    Ústí n/L - Kadaň 3:4 po prodl.
    #3 Úterý 23.02.2016 • 18:00
    Kadaň - Ústí n/L 1:2
    #4 Středa 24.02.2016 • 18:00
    Kadaň - Ústí n/L 3:4
    bahis siteleri