New Jersey – NY Islanders 0:1 (kon.) | Carolina – San Jose 5:2 (kon.) | Columbus – Buffalo 0:4 (kon.)
Montreal – Philadelphia 3:2 (2:1 po s.n.) | Calgary – Vancouver 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 2:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
2:4 (0:2, 2:2, 0:0)
Tampa Bay Lightning
Sobota 20.02.2016, 18:30 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:01 Scott WILSON - 2:4
     
    36:01
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ale nakonec je přeci jen sníženo, protože se Rust dostal dopředu a dokázal po kličce do strany vypálit na Bishopa, který ale jeho ránu vyrazil pouze křížem k volnému SCOTTU WILSONOVI, jenž se s ničím nepáral a poslal puk tvrdou ránou do odkryté části brány! Asistence: Bryan Rust, Kris Letang.
    31:53 Tyler JOHNSON - 1:4
     
    31:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    Přesně to, o čem jsem psal! Tampa opět dává gól z ničeho. U mantinelu vybojoval puk Audy-Marchessault, který ho posunul do strany na Paláta , jehož pas před prázdnou bránu nemohl nezužitkovat TYLER JOHNSON! Ten jenom doklepl puk do prázdné brány a zakončil tak krásnou akci hostujícího celku! Asistence: Ondřej Palát, Jonathan Audy-Marchessault.
    25:35 Tom KÜHNHACKL - 1:3
     
    25:35
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ale ve snaze jít za brankou se dostali hosté do nevýhodné situace, protože zcela sám jel po jejich chybě ze strany na Bishopa TOM KUHNHACKL, který udělal brankáři Tampy krásnou kličku a zkušeně puk zasunul pod břevno! Bez asistence.
    23:14 Matthew CARLE - 0:3
     
    23:14
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak toto už je pro Penguins velice vážně a nevypadá to, že by mělo dojít k nějakému zvratu! Ke střele se po dobré práci Johnsona dostal o modré MATTHEW CARLE, který trefil přesně tu skrumáž před bránou, kterou chtěl a od nohy jednoho z domácích se puk odrazil mezi nohy zcela zaskočeného Zatkoffa! Bez asistence.
    11:20 Steven STAMKOS - 0:2
     
    11:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je velká rána pro domácí celek, protože Lightning dávají další branku v rychlém sledu a srážejí tak Penguins vaz! Ke střele od modré se totiž dostal Carle, jehož ránu sice dokázal s velkými obtížemi Zatkoff vyrazit, ale bylo to s pomocí tyče pouze ke STEVENU STAMKOSOVI, který prázdnou bránou pohrdnout nemohl! Asistence: Alex Killorn, Matthew Carle.
    09:08 Anton STRALMAN - 0:1
     
    09:08
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak po velké šanci Penguins se nakonec prosazuje jejich soupeř, který z ničeho nic dává gól a jde tak v Consol Energy Center do vedení! Puk se pro domácí celkem nešťastně dostal po dobré akci k nikým nehlídanému ANTONU STRALMANOVI, který se s ničím nepáral a poslal puk za bezmocného Zatkoffa! Asistence: Vladislav Namestnikov, Jonathan Audy-Marchessault.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 26. Kuhnhackl, 37. Wilson (Rust, Letang) – 10. Stralman (Namestnikov, Audy-Marchessault), 12. Stamkos (Killorn, Carle), 24. Carle, 32. Johnson (Palát, Audy-Marchessault)


    Pittsburgh Penguins: Zatkoff (Fleury) – Maatta, Letang, Dumoulin, Daley, Pouliot, Lovejoy – Kunitz (A), Crosby (C), Hornqvist – Hagelin, Cullen (A), Kessel – Kuhnhackl, Sundqvist, Rust – Wilson, Porter, Sheary
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Šustr, Stralman, Carle, Coburn, Nesterov – Killorn, Stamkos (C), Callahan (A) – Palát (A), Johnson, Kučerov – Paquette, Filppula, Brown – Condra, Boyle, Audy-Marchessault
    bahis siteleri