Minnesota – Chicago 6:1 (kon.) | NY Rangers – Detroit 1:0 (po pr.) | Carolina – Tampa 2:4 (kon.)
Anaheim – Calgary 5:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 5:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
5:1 (2:0, 1:0, 2:1)
Colorado Avalanche
Pondělí 22.02.2016, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 John MITCHELL - 5:1
     
    59:12
    Colorado právě vstřelilo branku!
    JOHN MITCHELL skóruje a připravuje Ryana Millera o čisté konto, vyvěste prapory!! Před bránou Ryana Millera vznikl obrovský závar a brankář Vancouveru první dvě dorážky vleže zastavil, proti třetí v blízkosti levé tyče v podání Johna Mitchella už byl ale bezmocný. Aby to nebylo tak jednoduché, tak si ještě hlavní trenér Canucks Willie Desjardins vyžádal Coach Challenge, která nebyla úspěšná. Asistence: Jarome Iginla, Michajl Grigorenko.
    51:39 Christopher TANEV - 5:0
     
    51:39
    Vancouver právě vstřelil branku!
    CHRISTOPHER TANEV se zapisuje mezi střelce dnešního zápasu a střelou do prázdné brány zvyšuje na 5:0! Christopher Tanev se s tím nemazlil a ze středního pásma puk napálil do odkryté brány. Asistence: Henrik Sedin, Daniel Sedin.
     
    50:05
    Colorado prostě chce vstřelit alespoň ten jeden gól a sympaticky to zkouší necelých deset minut před koncem při hře bez brankáře! Tohle se jen tak nevidí a velice cení.
    49:09 Jannik HANSEN - 4:0
     
    49:09
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JANNIK HANSEN zakončuje nádhernou akci Vancouveru a posílá svůj tým do čtyřbrankového vedení!! Henrik Sedin přihrál do jízdy Danielovi Sedinovi, a ten z pravého křídla našel na levé straně krásnou žabičkou najíždějícího Jannika Hansena, který do jeho přihrávky pouze vložil hůl a bekhendem poslal puk k levé tyči. Asistence: Daniel Sedin, Henrik Sedin.
     
    48:31
    Bo Horvat na pravém křídle předvedl nádhernou stahovačku mezi bruslemi a poté na vzdálenější levé tyči našel zpětnou přihrávkou Jakea Virtanena, který mířil k levé tyči, Semjon Varlamov ale vytáhl skvělý zákrok a puk zastavil!
     
    44:27
    Emerson Etem sebral zbytky sil a na levém křídle šlápl do nohu, poté následovala střela, která mířila do bližšího horního rohu brány, Semjon Varlamov ji ale pravým ramenem vyrazil do ochranné sítě!
     
    42:40
    Alex Tanguya se ocitl u pravé tyče ve velké šanci, puk ale nad levé rameno Ryana Millera poslat nedokázal!
     
    41:43
    Blake Comeau mohl vstřelit alespoň čestný gól, když už nic, ale jeho střela z levého kruhu pro vhazování se od tyče odrazila zpět do hry!
    39:55 Radim VRBATA - 3:0
     
    39:55
    Vancouver právě vstřelil branku!
    RADIM VRBATA střílí gól v samotném závěru druhé třetiny a nyní skóre 3:0 pro Vancouver opravdu platí!! Radim Vrbata předvedl před bránou dobrý důraz a poslal puk pod horní tyč. Asistence: Henrik Sedin, Ben Hutton.
     
    39:02
    Semjon Varlamov (COL) dostal menší trest, 2 minuty opuštění prostoru vymezeného za bránou pro rozehrávku brankáře.
     
    38:20
    Chris Bigras z levého křídla pálil pod horní tyč a puk se od pravého ramene Ryana Millera odrazil mimo!
     
    36:24
    Colorado rozjelo nádhernou kombinační akci, po které Erik Johnson mohl uklízet puk z prostoru mezi kruhy pro vhazování do prázdné brány, jenže našel pouze pravý beton Ryana Millera, který předvedl zákrok dnešního zápasu! Fantazie.
     
    34:57
    Jarome Iginla se vzápětí dostal do zakončení u levé tyče, opět si ale na skvěle chytajícího brankáře Ryana Millera nepřinesl a brankář Vancouveru jeho pokus pravým ramenem vyrazil mimo!
     
    32:17
    Vancouver právě vstřelil branku, která nebyla uznána!
    Adam Cracknell u levé tyče dopravil kotouč do brány, jenže atakoval Semjona Varlamova a jeho gól nebyl zřejmě kvůli nedovolenému bránění brankáře uznán.
     
    31:03
    Iginla nabral dobrou rychlost a u levé tyče se snažil bekhendem zamířit pod horní tyč, Ryan Miller ale jeho pokus ramenem vyrazil!
     
    28:28
    Francois Beauchemin napřáhl na pravém křídle z vrcholu pravého kruhu pro vhazování k jedovaté střele, která se od horní tyče odrazila do ochranné sítě! Canucks přečkali další horkou chvíli.
     
    27:26
    Jarome Iginla dostal přihrávku do levého kruhu pro vhazování a bez přípravy se snažil střelou bez přípravy zamířit do vzdálenějšího pravého horního rohu, jenže Ryan Miller proti jeho střele vytáhl fantastický semafor a ukryl puk v lapačce!
     
    26:14
    Derek Dorsett (VAN) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    24:59
    Carl Soderberg na levém křídle zachytil rozehrávku Vancouveru a po nabrání rychlosti se dostal do samostatného úniku, který se snažil u pravé tyče zakončit bekhendem, jenže nedokázal puk dostatečně zvednout a Ryan Miller si připsal fantastický zákrok!
     
    23:29
    Tým Colorada dostal menší trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    20:28
    Gabriel Landeskog na pravém křídle od modré čáry napřáhl ke tvrdé střele, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Ryan Miller ji ale levým betonem vyrazil! Další dobrý zákrok brankáře Vancouveru.
     
    19:58
    Colorado se dostalo na levém křídle ke střele, kterou Ryan Miller maskou vyrazil do ochranné sítě! To byla pěkná hlavička.
    18:46 Jannik HANSEN - 2:0
     
    18:46
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JANNIK HANSEN se prosazuje střelou bez přípravy a posílá Vancouver do dvoubrankového vedení!! Daniel Sedin zamíchal za bránou Semjona Varlamova s pukem a poté krásnou přihrávkou našel mezi kruhy pro vhazování najíždějícího Jannika Hansena, který bez přípravy zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Daniel Sedin.
     
    17:59
    John Mitchell se ocitl u levé tyče v obrovské šanci a snažil se puk poslat z blízkosti pod horní tyč, jenže Ryan Miller vytáhl z rukávu další skvělý zákrok a puk vyrazil mimo tři tyče!
     
    14:53
    Avalanche rozjeli krásnou kombinační akci, po které mohli u levé tyče uklízet puk do prázdné brány, jenže Ryan Miller předvedl spektakulární zákrok a po bleskovém přesunu puk pravým betonem vyrazil mimo!
     
    13:07
    Daniel Sedin (VAN) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    12:48
    Nathan MacKinnon se ocitl u pravé tyče ve velké šanci, puk ale za záda Ryana Millera propasírovat nedokázal!
     
    10:45
    Vancouver se mohl rychle ujmout dvoubrankového vedení, střela jednoho z domácích hokejistů z pravého kruhu pro vhazování ale skončila na pravé tyči, od které se puk odrazil zpět do hry!
     
    08:31
    Derek Dorsett (VAN) dostal dvojnásobný trest, 2 minuty krosček + 2 hrubost.
     
    08:31
    Francois Beauchemin (COL) dostal dvojnásobný trest, 2 minuty krosček + 2 minuty hrubost.
    08:31 Adam CRACKNELL - 1:0
     
    08:31
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ADAM CRACKNELL střílí gól a posílá Canucks do vedení 1:0!! Emerson Etem přihrál z rohu kluziště před bránu Adamovi Cracknellovi, který potáhl puk k levé tyči, počkal si až Semjon Varlamov půjde k ledu a poté ho poslal bekhendem pod horní tyč. Asistence: Emerson Etem, Derek Dorsett.
     
    03:40
    Daniel Sedin se u levé tyče dostal k několika dorážkám, Semjon Varlamov u ní ale skvěle ucpal prostor a nenechal se překonat!
     
    03:05
    Matt Duchene se z ničeho nic ocitl sám před bránou Ryana Millera a snažil se zamířit k pravé tyči, brankář Vancouveru ale v úvodu zápasu předvedl druhý skvělý zákrok a jeho pokus vyrazil!
     
    01:24
    Alex Tanguay z pravého křídla přenesl hru krásnou přihrávkou doleva na Nicka Holdena, který od mantinelu napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, a jeho pokus mířil ke vzdálenější pravé tyči, Ryan Miller se ale překonat nenechal a předvedl úžasný semafor!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Cracknell (Etem, Dorsett), 19. Hansen (D. Sedin, H. Sedin), 40. Vrbata (H. Sedin, Hutton), 50. Hansen (D. Sedin, Sedin), 52. Tanev (H. Sedin, D. Sedin) – 60. Mitchell (Iginla, Grigorenko)


    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Hutton, Tanev, Hamhuis (A), Bartkowski, Sbisa, Biega – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Hansen – Baertschi, Horvat, Virtanen – Burrows, McCann, Vrbata – Dorsett, Cracknell, Etem. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Bigras, Bodnarchuk – Grigorenko, Duchene, Iginla (A) – Tanguay, MacKinnon, Landeskog (C) – McLeod (A), Soderberg, Comeau – Wagner, Mitchell, Skille. Hlavní trenér: Patrick Roy.

    Rozhodčí: Brad Watson, Tom Chmielewski – Vaughan Rody, Jay Sharrers

    Diváci: 18431
    bahis siteleri