Shrewsbury – Manchester Utd. 0:3 (kon.)
konec
Shrewsbury Town
0:3 (0:2)
Manchester United
Pondělí 22.02.2016, 20:45 • Greenhous Meadow, Shwesbury • FA Cup • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Shrewsbury Town nepřekvapilo v pohárovém zápase s Manchesterem United, a s anglickým velkoklubem prohrálo 0:3!

    Manchester United vstoupil do dnešního utkání aktivně, nicméně kombinaci hostujícího celku chyběla finální myšlenka. Do vedení se tak svěřenci Louise van Gaala dostali až ve 37. minutě, kdy se trefil Chris Smalling. United úvodní branka nakopla, a v samotném závěru poločase se ještě trefil Juan Mata z přímého volného kopu!

    Manchester ve druhém poločase pokračoval v aktivním výkonu, a v 61. minutě přidal třetí branku Jesse Lingard. Lingard měl následně další velkou šanci, avšak minul, a Joe Riley trefil pouze tyč! V závěru měl velkou šanci domácí Mangan, nicméně branku také minul!

    Manchester United tak bez velkých problémů porazit třetiligového soupeře, a ve čtvrtfinále FA Cupu se může těšit na souboj s West Hamem!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (22:41:43)
     
    Držení míče: 25 % : 75 %.
    Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 3:11. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:9.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Larnell Cole v United krátce působil, a nyní se dostal ke střele ze středu hřiště. Proti svému bývalému klubu se však neprosadil, neboť jeho střela skončila těsně nad brankou!
    90+1. Aktivní Memphis Depay se ani z této šance neprosadil
     
    90+1
    V první nastavené minutě se dostal do velké šance Memphis Depay, který prošel do pokutového území středem hřiště, nicméně jeho střelu dokázal pěkným zákrokem vyrazit brankář Leuwtiler!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Chris Smalling hledal dlouhým útočným nákopem Jesse Lingarda, který však nedokázal míč zpracovat, a ten mu utekl ke stoperovi Whitbreadovi.
     
    89
    Andreas Pereira si chtěl ve středu hřiště narazit míč s Morganem Schneiderlinem, což se také brazilskému záložníkovi povedlo. Následně se mu však nepodařilo zpracování míče, a ten skončil u brankáře Leutwilera.
     
    88
    Manchester se momentálně usadil na útočné polovině, a v klidu dohrává dnešní zápas. Domácí celek se ještě snaží napadat, nicméně se nemůže dostat k míči.
    87. První velká šance domácích gólem neskončila
     
    87
    A domácí celek měl první velkou šance, nicméně ani tak gólem neskončila! Na pravé straně se dostal k míči Grandison, který si připravil míč, a následným krásným centrem našel ve vápně zcela volného Andy Mangana, jehož hlavička však mířila mimo!
     
    85
    Joe Riley není příliš aktivní po svém příchodu na hřiště. Teď se mladý hráč dostal k míči na levé straně, naběhl si do středu, a pokusil se překvapit brankáře Leutwilera. Jeho následná střela však mířila nad branku!
    84. Závar před brankou United
     
    84
    V samotném závěru dnešního utkání zahrozil také domácí celek. Na levé straně se dokázal uvolnit Brown, který následně poslal míč před branku. Morgan Schneiderlin však dokázal míč odkopnout do bezpečí!
     
    83
    Andreas Pereira dokázal zvládnou souboj na levé straně s Grandisonem, a postupoval do hodně slibné šance. Jeho následný přízemní centr však žádného ze svých spoluhráčů nenašel.
     
    82
    Hostující celek opět nebezpečně kombinoval před pokutovým územím. Memphis Depay dostal do středu ideální přihrávku od Andrease Pereiry, nicméně nizozemskému záložníkovi se střela vůbec nepovedla, a míč se dokutálel do zámezí.
    Manchester United zranění v letošní sezóně opravdu pronásledují .. Posledním zraněným je mladý Will Keane!

     
    81
    Střídání v týmu Shrewsbury Town: ze hřiště odchází Jean-Louis Akpa-Akpro, přichází Jordan Clark.

    Jan Havlovic

    Branky: 37. Smalling, 45+2. Mata, 61. Lingard

    Karty:   45+1. Whitbread (SHR), 64. Grimmer (SHR)


    Držení míče: 25 % : 75 %.
    Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 3:11. Rohy: 0:8. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:9.
    Shrewsbury Town: Leutwiler – Grandison, Whitbread, Knight-Percival (46. Cole) – Grimmer, Whalley, Ogogo, Black, Brown – Mangan, Akpa Akpro (81. Clark)
    Náhradníci: Clark, Cole, Grandin, Sadler, Smith, Vernon, Halstead

    Manchester United: Romero – Varela, Smalling, Blind, Borthwick-Jackson (46. Riley) – Schneiderlin, Ander Herrera – Depay, Mata (65. Andreas Pereira), Lingard – Martial (71. Keane)
    Náhradníci: Keane, Andreas Pereira, McNair, Henderson, Carrick, Riley, Poole

    Rozhodčí: Robert Madley – Holmes, Burt (vš. Anglie)

    Diváci: 9370
    bahis siteleri