Poruba – Prostějov 8:2 (kon.) | Přerov – Havířov 5:6 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba
8:2 (1:0, 4:2, 3:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 24.02.2016, 18:00 • RT TORAX ARENA, malá hala, Ostrava-Poruba • Silesia Bisset Cup
Partner:
     
    57:58
    Poruba právě vstřelila branku! Ještě v téže minutě nedokázali jestřábí obránci pohlídat ROBINA GOLU, který k hattricku svého mladšího bratra také zakusil pocit autorství gólu. Asistence: Antonín Kurnik.
     
    57:27
    Poruba právě vstřelila branku! Už se zdálo, že se Prostějov nenechá překonat a z otočky, kterou vykouzlil před brankou MATOUŠ STUPKA, všechny vyvedl z omylu. Asistence: Jonáš Mládek a Patrik Gola.
     
    50:38
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Jonáš Mládek – 2 min., napadení).
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Daniel Konečný – 2 min., vysoká hůl).
     
    49:53
    Poruba právě vstřelila branku! Právě z mezikruží vypálil DOMINIK MORAVČÍK a klečícího brankáře překonal podruhé. Asistence: Adam Kropka a Marek Pěnčík.
     
    49:40
    Křesala zachránil tým od inkasování šestého gólu, když pohotově zaskočil za ležícího gólmana a puk rukavicí odhodil. Ale jen mezi kruhy.
     
    46:26
    Moravčík dobře forčekoval a donutil Zapletala přerušit hru, když se pokoušel přejít i přes Štěrbu.
     
    44:03
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Marek Pěnčík – 2 min., hákování). Pěnčík zatáhl za záchrannou brzdu a i s Medkem skončil sedět za porubskou brankou.
     
    37:14
    Poruba právě vstřelila branku! Porubští se po krátkém obranném bloku vrátili do útočného pásma, kde kombinovali okolo branky, jenže obránci v červených dresech jejich nahrávky dokázali blokovat nebo zastavovat. Až na ledě sedící DOMINIK MORAVČÍK poslal špičkou hole puk nad klečícího Zapletala a zvýšil vedení RT TORTAXu na rozdíl tří branek. Asistence: Marek Pěnčík.
     
    33:05
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Souboj za Zapletalem vyhráli a okamžitě založili úspěšný útok. ROBIN MEDEK z levého křídla vystřelil, a i když Šrámek z brány vyjel, puk se za jeho záda dostal. I hosté využívají přesilovku. Asistence: Tomáš Štěrba a Luděk Kuncek.
     
    31:44
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Adam Kropka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    28:15
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    DANIEL KONEČNÝ byl na pravém místě při střele Nevřela, když těsně před Šrámkem puk protečoval a odčaroval nulu ze světelné tabule. Asistence: Radek Nevřela a Luděk Kuncek.
     
    26:49
    Poruba právě vstřelila branku! PATRIK GOLA zkompletoval hattrick a využil i přesilovku a posílá RT TORAX do čtyřbrankového vedení. Asistence: Michael Hranoš a Matouš Stupka.
     
    25:59
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Tomáš Štěrba – 2 min., podražení).
     
    24:28
    Poruba právě vstřelila branku! Nebyla to ani rychlá ani důrazná akce. Mládek nahrál skrz pásmo osamocenému PATRIKU GOLOVI, kterému sice Zapletal zmenšil úhel vyjetím z branky, ale Gola střelou zápěstím poslal kotouč nad jeho rameno a trefil se těsně pod horní tyč. Asistence: Jonáš Mládek a Matouš Stupka.
     
    21:42
    Poruba právě vstřelila branku! Rychlý přesun hry a razantní střela kapitána a obránce v jednom MATĚJE ŠTĚPÁNA vede k navýšení porubského vedení. Asistence: Matouš Stupka.
     
    16:42
    Šrámek si našel skákací puk, který rozpohyboval David Krampol. Bude se vhazovat po gólmanově pravici.
     
    16:07
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Radim Šustala – 2 min., držení protihráče).
     
    11:47
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba (Dominik Moravčík – 2 min., sekání).
     
    09:28
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Tomáš Hofman – 2 min., sekání).
     
    07:46
    Poruba právě vstřelila branku! Domácí udrželi třetinu a střela Štěpána od modré se odrazila od zadního mantinelu na druhou stranu brány, kde si sjížděl PATRIK GOLA a postrčil kotouč mezi pravou tyč a brusli gólmana Zapletala.
     
    06:49
    Buly vyhrál Smrčka a gólman vyrazil střelu do středu hřiště. Pokus Moravčíka zachytil obránce Jestřábů a zachránil tým od inkasování do odkryté brány.
     
    03:34
    Smrčka neudržel pásmo a musel se jako útočník rychle vracet a zachraňovat situaci před Šrámkem. David Krampol neměl dost času na zakončení a ani dorážka Vystavěla neskončila v porubské bráně.

    Gabriela Juříková

    René Chyla

    Branky a nahrávky: 8. Gola (Hranoš), 22. Štěpán (Stupka), 25. Gola (Mládek, Stupka), 27. Gola (Hranoš, Stupka), 38. Moravčík (Pěnčík), 50. Moravčík (Kropka, Pěnčík), 58. Stupka (Mládek, Gola), 58. Gola (Kurnik) – 29. Konečný (Nevřela, Kuncek), 34. Medek (Štěrba, Kuncek)


    HC RT TORAX Poruba: Šrámek (Zavadil) – Štěpán, Jendruš, Široký, Kropka, Hranoš, Boháč – Gola P., Gola R., Moravčík, Vilček, Šustala, Stupka, Pěnčík, Mládek, Smrčka, Csabala, Kurnik
    LHK Jestřábi Prostějov: Zapletal (Gottwald) – Křesala, Štěrba, Krampol J., Hofman – Kuncek, Vystavěl, Konečný, Hejduk, Krampol D., Nevřela, Hanáček, Medek

    Rozhodčí: Klapetek – Janda L., Moravec
    bahis siteleri