Olomouc – Mountfield HK 4:6 (kon.) | Č. Budějovice – Letňany 6:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Chomutov 4:3 (po pr.) | K. Vary – Vsetín 6:0 (kon.) | Kladno – Pardubice 2:6 (kon.)
Vítkovice – Slavia 2:9 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Opava 13:2 (kon.)
HC Litvínov – Havířov 7:3 (kon.) | Třinec – Sparta 4:3 (kon.) | Jihlava – Poruba 3:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
13:2 (3:2, 5:0, 5:0)
HK Opava
Pátek 26.02.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    59:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Opava si odveze pořádný ranec, Havlíčkův Brod už se raduje potřinácté! Opava si nepohlídala znovu prostor před svým brankovištěm, domácí se slétli na brankáře FIchnu jako vosy a kotouč nakonec se štěstím dotlačil až za brankovou čáru DANIEL KRÁLÍČEK! Asistence: Jiří Přibyl, Jiří Kopic.
     
    58:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, že ještě před první přestávkou byl stav jen 3:2 pro Bruslaře, od té doby totiž domácí skórovali hned devětkrát za sebou! Jiří Benák namazal puk na hůl PATRIKA HRABANĚ, který už si v prostoru mezi kruhy věděl rady a tvrdou ranou skóroval nad Fichnovo rameno! Asistence: Jiří Benák.
     
    52:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Do konce zbývá ještě takřka 8 minut a obrovský příděl hostů narůstá dál a dál! Bruslaři sehráli přesilovku parádně, když Daniel Polák nabil mezi kruhy MICHALU TEPLÉMU, opora mladšího dorostu si srovnala puk na hůl a krásnou zápěstní střelou nedali brankáři Fichnovi šanci! Asistence: Daniel Polák.
     
    49:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak a je to tady, v Kotlině padla magická desítka! Kotouč putoval po ose Jiří Benák – David Michálek – LUKÁŠ BERAN, přičemž posledně jmenovaný prostřelil brankáře Fichnu přesnou ranou z levého kruhu k tyči! Asistence: David Michálek, Jiří Benák.
     
    47:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle už je na pováženou, desítka teď už hodně reálně visí ve vzduchu! Domácí aktivně napadali soupeřovu rozehrávku, puk získal VOJTĚCH VEVERKA, vybruslil si až před brankoviště a nekompromisně napasoval hrací předmět za Fichnova záda! Bez asistence.
     
    34:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle už zavání obrovskou ostudou, domácí se znovu radují! Havlíčkův Brod předvedl učebnicový důraz před brankovištěm, k puku se po Davidu Michálkovi dostal po JIŘÍ KOPIC a z bezprostřední blízkosti propálil dezorientovaného gólmana FIchnu! Asistence: David Michálek.
     
    32:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelná kanonáda domácích, kteří už vstřelili svou čtvrtou branku ve druhé třetině! Od modré čáry tvrdě vypálil Patrik Hrabaň a jeho dělovku vyrazil brankář Fichna před sebe. Tam číhal osamocený DAVID MICHÁLEK, jenž jemně tečoval puk do sítě a prosadil se už počtvrté! Asistence: Patrik Hrabaň.
     
    28:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod hraje v neuvěřitelné pohodě a dál navyšuje svůj už tak komfortní náskok! Z prostoru mezi kruhy vypálil jeden z Bruslařů a brankář Lamla vyrazil puk vedle sebe. O hezkou kličku se těsně před brankovištěm se pokusil Lukáš Beran, a i když mu puk utekl z hole, do odkryté brány ho rychle uklidil DAVID MICHÁLEK, jenž zkompletoval hattrick! Asistence: Lukáš Beran.
     
    27:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle už budou mít hosté asi hodně těžké, Bruslaři vedou už o tři góly! Po vhazování vypálil od modré čáry Patrik Hrabaň a DAVID DONDA stál ve správný čas na správném místě, po čemž tečoval puk mimo dosah gólmana Lamly! Asistence: Patrik Hrabaň.
     
    25:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle byla hokejová paráda, po níž jdou mladí Bruslaři znovu do trháku o dva góly! Pavel Hendrych zatáhl puk do útočného pásma po levé straně a věděl, že mu před bránu najíždí VOJTĚCH HOLENDA. Vzrůstem malý, ale šikovný útočník jemnou tečí usměrnil puk přesně do protipohybu brankáře Lamly! Asistence: Pavel Hendrych.
     
    18:17
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan se zabydlel v útočném pásmu, a i když několik slibných šancí nedotáhl do konce, nakonec opět snižuje na nejtěsnější rozdíl! Radek Řečinský předal puk MARCELU FEDOROVI, který se probil až na osu hřiště a povedenou střelou zápěstím prostřelil z mezikruží gólmana Folvarského! Asistence: Radek Řečinský.
     
    11:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    O branky rozhodně není nouze, domácí si berou rychle zpět ztracené dvoubrankové vedení! Patrik Hrabaň přihrál puk na hůl Lukáše Berana, který znovu potvrdil svou pozici dvorního nahrávače DAVIDU MICHÁLKOVI. Nejproduktivnější hráč a kapitán Bruslařů se dostal do úniku a z mírného úhlu na levé straně obstřelil brankáře Lamlu! Asistence: Lukáš Beran, Patrik Hrabaň.
     
    09:18
    Opava právě vstřelila branku!
    A pozor, hosté z dalekého Slezska snížili na nejtěsnější rozdíl! Marcel Fedor zavezl puk do prostoru pravého kruhu a vystřelil, přičemž letící puk ještě jemně tečoval EMIL ADAMCZYK a kotouč usměrnil nechytatelně odrazem o pravého Folvarského tyčku do sítě! Asistence: Marcel Fedor.
     
    03:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    I když Opava měla už několik slibných příležitostí, zatím neuspěla. Naopak domácí jí udílejí lekci z produktivity! Nejúdernější útočný tandem Bruslařů Lukáš Beran – DAVID MICHÁLEK hezky vyšachoval soupeřovu defenzivu, když po přesné nahrávce pálil druhý jmenovaný brodský kapitán zblízka a našel mezírku mezi Lamlovými betony! Asistence: Lukáš Beran.
     
    01:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři nastoupili do utkání pěkně zostra a rychle otevřeli gólový účet zápasu! Domácí se usadili v útočném pásmu a puk získal Vojtěch Veverka, který narýsoval napříč předbrankovým prostorem krásný pas PAVLU HENDRYCHOVI, jenž rychlou ranou z první uklidil puk za přesouvajícího se gólmana Lamlu, který neměl šanci! Asistence: Vojtěch Veverka.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Hendrych (Veverka), 4. Michálek (Beran), 12. Michálek (Beran, Hrabaň), 26. Holenda (Hendrych), 28. Donda (Hrabaň), 29. Michálek (Beran), 33. Michálek (Hrabaň), 35. Kopic (Michálek), 48. Veverka, 50. Beran (Michálek, Benák), 53. Teplý (Polák), 59. Hrabaň (Benák), 60. Králíček (Přibyl, Kopic) – 10. Adamczyk (Fedor), 19. Fedor (Řečinský)


    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (Kulich) – Kopic, Polák, Hrabaň, Rubner, Benák, Lachman, Němec – Piskač, Michálek "C", Donda, Vlach, Beran, Holenda, Králíček, Přibyl, Veverka, Teplý, Hendrych
    HK Opava: Lamla (29. Fichna) – Kupka, Lelek, Fedor, Pělucha, Blecha, Langer, Hladoník, Döhner, Řečinský, Konečný, Adamczyk, Bitomský

    Rozhodčí: Luděk Pilný – Jaroslav Kuřítko, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri