Olomouc – Mountfield HK 4:6 (kon.) | Č. Budějovice – Letňany 6:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Chomutov 4:3 (po pr.) | K. Vary – Vsetín 6:0 (kon.) | Kladno – Pardubice 2:6 (kon.)
Vítkovice – Slavia 2:9 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Opava 13:2 (kon.)
HC Litvínov – Havířov 7:3 (kon.) | Třinec – Sparta 4:3 (kon.) | Jihlava – Poruba 3:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
13:2 (3:2, 5:0, 5:0)
HK Opava
Pátek 26.02.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Extraliga staršího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    Ve třetí periodě se prosadili Vojtěch Veverka, Lukáš Beran, Michal Teplý, Patrik Hrabaň a Daniel Králíček. Havlíčkův Brod rozstřílel Opavu naprosto suverénně 13:2 a připsal si už 11. výhru za tři body v řadě! Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Na shledanou! (19:01:17)
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Ještě se vylučuje, bude se hrát 4 na 4. Daniel Kupka (OPA) je vyloučen na 2 minuty sekání, což platí i pro Jiřího Vlacha (HBR).
     
    59:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Opava si odveze pořádný ranec, Havlíčkův Brod už se raduje potřinácté! Opava si nepohlídala znovu prostor před svým brankovištěm, domácí se slétli na brankáře FIchnu jako vosy a kotouč nakonec se štěstím dotlačil až za brankovou čáru DANIEL KRÁLÍČEK! Asistence: Jiří Přibyl, Jiří Kopic.
     
    58:56
    Domácí soubor znovu odrazil útok svého soupeře a rozehrává od své brány.
     
    58:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, že ještě před první přestávkou byl stav jen 3:2 pro Bruslaře, od té doby totiž domácí skórovali hned devětkrát za sebou! Jiří Benák namazal puk na hůl PATRIKA HRABANĚ, který už si v prostoru mezi kruhy věděl rady a tvrdou ranou skóroval nad Fichnovo rameno! Asistence: Jiří Benák.
     
    57:56
    Jiří Benák tvrdě vypálil od modré čáry a brankář Fichna v podstatě vůbec nic neviděl, ale reflexivně zasáhl betone, a vyrazil puk do bezpečí.
     
    57:36
    Brankář Fichna se musí mít neustále na pozoru, ale Bruslaři zatím mají hodně vychýlenou mušku.
     
    57:04
    Hosté znovu nezaložili dobrou útočnou akci, protože o puk brzy přišli. Rychle se tak musejí vracet před hrozícím kontrem zpět ke své bráně.
     
    56:44
    Parta z Kotliny znovu zakončila, rána z levé strany byla hosty vytlačena do ochranné sítě. Bude se vhazovat po pravé ruce brankáře FIchny.
     
    56:21
    Slezanu to chvíli trvalo a dalo mu to dost práce, ale nakonec přeci jen získal puk do své moci a vyjel s ním alespoň do blízkosti středového kruhu, kde mu Bruslaři zatarasili cestu.
     
    56:00
    Mladí bojovníci z Kotliny vyvezli puk do útočného pásma a daří se jim tam kombinovat.
     
    55:42
    Marcel Fedor využil toho, že měl kolem sebe dost místa, vybruslil si zpoza brány a zkusil zasunout puk k bližší tyčce. Tam měl ale brankář Folvarský své betony.
     
    55:32
    Bruslaři znovu ztratili puk ve středním pásmu a Opava je drží u jejich brány.
     
    55:16
    Domácím se nepovedla přesilovka, kterou hokejisté v červených dresech zachytili a zakončili. Postaral se o to Ondřej Konečný, jehož rána z pravé strany byla vytlačena do ochranné sítě.
     
    55:00
    Havlíčkův Brod se snaží rozehrát, zatímco hosté aktivně napadají.
     
    54:38
    Slezané jsou teď hodně střelecky aktivní, ale brankář Folvarský většinu puků velmi dobře vidí a nemá problém s tím, aby je schovával ve své výstroji.
     
    54:28
    Emil Adamczyk tvrdě vypálil z levého kruhu, kde měl dostatek času i prostoru k zakončení, Jeho štiplavou ránu vytěsnil okrajem lapačky do bezpečí brankář Folvarský!
     
    54:02
    Opava sevřela svého soupeře z Vysočiny pod tlak a kombinuje u brankáře Folvarského.
     
    53:45
    Slezan bojuje, co mu síly stačí, ale dnes je kvalita jednoznačně na havlíčkobrodské straně. Hraje se v pásmu mladých Bruslařů.
     
    53:12
    Utkání je dál naprosto jednoznačnou záležitostí. Dá se říct, že Bruslaři si se svým soupeřem dělají takřka cokoliv, co si zamanou.
     
    52:51
    Opava nechala alespoň na chvíli vydechnout svého brankáře Fichnu a vyvezla puk do útočného pásma.
     
    52:29
    Domácí se opět usadili na dostřel gólmana Fichny, tentokrát si však hosté poradili.
     
    52:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Do konce zbývá ještě takřka 8 minut a obrovský příděl hostů narůstá dál a dál! Bruslaři sehráli přesilovku parádně, když Daniel Polák nabil mezi kruhy MICHALU TEPLÉMU, opora mladšího dorostu si srovnala puk na hůl a krásnou zápěstní střelou nedali brankáři Fichnovi šanci! Asistence: Daniel Polák.
     
    51:47
    Havlíčkův Brod vyhrál důležité vhazování a kombinuje v útočném pásmu.
     
    51:33
    Bruslaři mají k dipozici výhodnou přesilovku 5 na 3. Šimon Pělucha (OPA) je vyloučen na 2 minuty za krosček.
     
    51:06
    Hosté uzmuli soupeři kus černé gumy a vyvezli ho dopředu. Nakonec z toho bylo nebezpečí, když z okraje pravého kruhu vypálil Jakub Döhner, ale vedle.
     
    50:46
    Vojtěch Veverka (HBR) a Emil Adamczyk (OPA) jsou vyloučeni za hrubost.
     
    50:46
    Vojtěch Holenda naservíroval krásný pas před brankoviště Pavlu Hendrychovi, jenž vypálil z první, ale trefil jen beton gólmana Fichny!
     
    50:15
    Havlíčkův Brod bojoval o puk za bránou, ale nakonec bez úspěšného výsledku. Hosté ale nedokázali hrací předmět vyvézt ven ze svého pásma.
     
    49:57
    Hosté získali puk a osvobodili se z tlaku, ale jen na chvilku. Ve středním pásmu je znovu v souboji o kus černé gumy Broďáci přetlačili.
     
    49:37
    A domácí dál buší do rozhozené obrany Slezanu, která dostává pořádně zabrat.
     
    49:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak a je to tady, v Kotlině padla magická desítka! Kotouč putoval po ose Jiří Benák – David Michálek – LUKÁŠ BERAN, přičemž posledně jmenovaný prostřelil brankáře Fichnu přesnou ranou z levého kruhu k tyči! Asistence: David Michálek, Jiří Benák.
     
    48:59
    Potrestaným hráčem se stal za napadení Ondřej Konečný (OPA).
     
    48:59
    Na ledě to teď pořádně vře, protože hosté předvedli hodně ostrý zákrok a Bruslařům se to vůbec nelíbí. Rozhodčí ale celou situaci rychle vyřešili. Bude se vylučovat.
     
    48:28
    Hra je přerušena, buly proběhne před gólmanem Fichnou.
     
    48:06
    Kus černé gumy už znovu drží domácí a vyměňují si ho kolem brankáře Fichny.
     
    47:37
    Slezan vybojoval u své brány puk a postupným útokem se probil až k útočné modré čáře, ale tam jeho ofenzivní pouť skončila na důrazných brodských obráncích.
     
    47:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle už je na pováženou, desítka teď už hodně reálně visí ve vzduchu! Domácí aktivně napadali soupeřovu rozehrávku, puk získal VOJTĚCH VEVERKA, vybruslil si až před brankoviště a nekompromisně napasoval hrací předmět za Fichnova záda! Bez asistence.
     
    46:46
    Oba týmy se několikrát vystřídaly s pukem v útočném pásmu, ale ani jeden z gólmanů, havlíčkobrodský Folvarský a opavský Fichna, nemuseli zasahovat.
     
    46:15
    Bruslaři založilo rychlý útok po levé straně, ale nakonec z toho nic nebylo, protože se píská ofsajd.
     
    45:42
    Soubor z Kotliny přesvědčivě hlídá svůj vysoký náskok a dál pokračuje v dobývání opavské brány. Brankář Fichna se zatím činí.
     
    45:12
    Teď byli na tahu znovu mladí Bruslaři, kteří se usídlili na dostřel gólmana Fichny. Marná sláva, hosté teď dobře splnili své obranné úkoly a nebylo z toho nic.
     
    45:00
    Kotouč teď hodně nebezpečně poskakoval před brankovištěm Miroslava Folvarského, ale Havlíčkův Brod počínající požár rychle uhasil.
     
    44:39
    Sledujeme hodně svižný hokej, oba týmy se střídají v útočné aktivitě.
     
    44:13
    Havlíčkův Brod se znovu hodně důrazně tlačil do předbrankového prostoru a brankář Fichna měl co dělat, aby puk vytěsnil výstrojí do bezpečí.
     
    43:58
    Hosté rychle přesunuli hru k brankáři Folvarskému a vytvořili si dobrou pozici ke střele, ale jeden z nich před odkrytou bránou promáchl!
     
    43:34
    A teď měli hosté na své straně i pořádný kus štěstí, protože tvrdá rána z levé strany nahlas celou Kotlinou zazvonila na tyčku brankáře Fichny!
     
    43:15
    David Donda si sjel do prostoru mezi kruhy, srovnal si ideálně puk na hůl a zblízka vystřelil, ale jen do Fichnových betonů! Havlíčkův Brod dále svírá Slezan v jeho území.
     
    42:59
    Opava neuhlídala svou modrou čáru a znovu musí svého soupeře, který hýří pohybem, v blízkosti sv´ho gólmana Fichny.
     
    42:40
    Sledujeme teď v Kotlině hodně rychlý hokej, při němž se hra přelévá ze strany na stranu. Navrch ale mají stále rozjetí domácí.
     
    42:10
    Opava je znovu pod tlakem, nedaří se jí vyhodit a Bruslaři kombinují u její brány. Brankář Fichna však zatím nezasahoval.
     
    41:57
    Domácí družina zvládla znovu situaci lépe než Slezan, získala puk a vyvezla ho až na druhou stranu hrací plochy.
     
    41:35
    Opava prošla přes obranný blok Bruslařů ve středním pásmu a už kombinuje na dostřel gólmana Folvarského.
     
    41:15
    Už to vypadalo, že Bruslaři přijdou o postavení v útočném pásmu, ale i v leže dokázal udržet puk před modrou čarou obránce Jiří Kopic.
     
    40:54
    Kotouč už je zpět na havlíčkobrodských holích a domácí uhánějí směrem kupředu.
     
    40:36
    Hosté zavezli puk do útočného pásma a snažili se probít ke střele, ale to se jim nepovedlo, protože domácí byli před svým gólmanem Folvarským aktivnější.
     
    40:09
    Havlíčkův Brod získal puk a hned se s ním nahrnul do útočného pásma. Chce pokračovat v takovém stylu, v jakém končil předešlou dvacetiminutovku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Havlíčkův Brod naskočil do prostřední části mnohem aktivněji, než jak si počínal v první periodě. A dá se říct, že o vítězi už je rozhodnuto, protože mladí Bruslaři nasázeli svému soupeři pět gólů! Dvakrát zamířil přesně David Michálek a po jedné brance přidali Vojtěch Holenda, David Donda a Jiří Kopic. Třetí dějství začne přibližně v 18:28, domácí vedou přesvědčivě 8:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:39
    Daniel Králíček nabral rychlost v neutrální zóně a prosmýkl se až mezi kruhy, kde byla ale jeho zápěstní střela zblokována vysoko nad bránu.
     
    39:25
    A další obrovská šance Brodu! David Donda založil rychlý protiútok a našel před brankovištěm Vojtěcha Veverku, jenž si dovolil hezký blafák, ale vylámal si zuby na betonu brankáře Fichny! Zklamaně se teď dívá ke stropu Kotliny!
     
    38:41
    Havlíčkobrodská parta dál obléhá opavskou svatyni, v níž se musí brankář Fichna dál ohánět.
     
    38:12
    Michal Teplý obdržel nahrávku na pravou stranu a rychle vypálil, ale jeho projektil stihl brankář Fichan vyrazit betony do rohu pásma.
     
    37:47
    Havlíčkův Brod hraje neuvěřitelně uvolněně, Opava má stále obrovské starosti ve svém pásmu.
     
    37:28
    Znovu byla po tlaku Bruslařů před brankovištěm na chvíli zcela odkrytá opavská brána, ale nikdo z domácích nedotlačil puk do sítě!
     
    37:06
    Kotouč už se znovu zdržuje v pásmu hostů, kteří budou rádi, když si domů neodvezou potupnou desítku. Pokud se nezlepší, reálně jim to hrozí.
     
    36:36
    Hosté získali puk, vyvezli ho dopředu a probili se do koncovky. Rána z mezikruží ale neměla dobrou razanci, brankář Folvarský ji v pohodě vykopl pryč.
     
    36:06
    Havlíčkův Brod i nadále svírá Slezany v hloubi jejich obranného pásma, jen díky brankáři Fichnovi ztráta Opavy nenarůstá dál.
     
    35:50
    To byla dokonalá akce! Jiří Kopic nahrál před brankoviště Vojtěchu Holendovi, jenž nádhernou zadovkou našel Michala Teplého, Ten rychle pálil z úhlu k první tyčce, ale gólman Fichna se parádně přesunul a zabránil lapačkou jistému gólu!
     
    35:15
    Opava vůbec neví, kde jí hlava stojí. Bruslaři dál drží soupeře pod pevným zámkem.
     
    34:51
    Slezané vybojovali puk a alespoň ho posunuli do neutrální zóny. Hrát mohou ale dál Bruslaři.
     
    34:28
    Uspokojení? To u havlíčkobrodské družiny rozhodně nečekejte! Domácí mladí jedou stále na krev a opavská obrana už toho má plné zuby.
     
    34:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle už zavání obrovskou ostudou, domácí se znovu radují! Havlíčkův Brod předvedl učebnicový důraz před brankovištěm, k puku se po Davidu Michálkovi dostal po JIŘÍ KOPIC a z bezprostřední blízkosti propálil dezorientovaného gólmana FIchnu! Asistence: David Michálek.
     
    33:37
    Vypadá to, jako kdyby na ledě existovalo jen jedno mužstvo, Slezan totálně vypadl z role. I nadále se musí bránit rozjetým Bruslařům.
     
    33:14
    David Michálek se pokoušel najít před brankovištěm Lukáše Berana, ale puk k němu neprošel přes pozorného opavského zadáka.
     
    33:00
    Bruslaři mají znovu puk a jejich velký nápor pokračuje.
     
    32:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelná kanonáda domácích, kteří už vstřelili svou čtvrtou branku ve druhé třetině! Od modré čáry tvrdě vypálil Patrik Hrabaň a jeho dělovku vyrazil brankář Fichna před sebe. Tam číhal osamocený DAVID MICHÁLEK, jenž jemně tečoval puk do sítě a prosadil se už počtvrté! Asistence: Patrik Hrabaň.
     
    32:06
    David Michálek je znovu aktivní, opět nebezpečně zahrozil z levé strany. Jeho tvrdá rána prosvištěla kolem tyčky brankáře Fichny.
     
    31:40
    Bruslaří dál drží puk v útočném pásmu, přitom stihli vystřídat. Na ledě už tak sledujeme počínání čerstvých sil z havlíčkobrodského tábora.
     
    31:12
    Soubor z Kotliny kombinuje v útočném pásmu a pokouší se rozhýbat obranu svého soupeře, jež je teď hodně přetížená.
     
    30:51
    Hosté založili brejk a zasahovat musel i gólman Folvarský, který si poradil s přízemní ranou, jež na něj vyletěla z levého kruhu. Hrát mohou domácí.
     
    30:21
    A znovu ho zasypala sprška střel, tentokrát hlavně z okraje kruhů a z blízkosti modré čáry. Opět si poradil na jedničku podtrženou.
     
    30:00
    Domácí soubor má na své straně obrovský tlak a na brankáře Fichnu létá jedna tvrdá rána za druhou. Maskovaná opora Slezanu zatím odolává.
     
    29:34
    Havlíčkobrodská družina dál tahá za delší konec pomyslného provazu a hosté mají v defenzivě obrovské problémy.
     
    29:15
    A nový muž v opavském brankovišti musel okamžitě zasahovat proti střele od modré čáry, kterou ale dobře viděl a tak ji schoval pod betony.
     
    28:49
    Hosté střídají gólmany. Kryštofa Lamlu nahradil Denis Fichna.
     
    28:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Havlíčkův Brod hraje v neuvěřitelné pohodě a dál navyšuje svůj už tak komfortní náskok! Z prostoru mezi kruhy vypálil jeden z Bruslařů a brankář Lamla vyrazil puk vedle sebe. O hezkou kličku se těsně před brankovištěm se pokusil Lukáš Beran, a i když mu puk utekl z hole, do odkryté brány ho rychle uklidil DAVID MICHÁLEK, jenž zkompletoval hattrick! Asistence: Lukáš Beran.
     
    27:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle už budou mít hosté asi hodně těžké, Bruslaři vedou už o tři góly! Po vhazování vypálil od modré čáry Patrik Hrabaň a DAVID DONDA stál ve správný čas na správném místě, po čemž tečoval puk mimo dosah gólmana Lamly! Asistence: Patrik Hrabaň.
     
    27:47
    Kotouč se odrazil nečekaným směrem a v šanci se rázem ocitl Václav Piskač, který zblízka neprocedil betony gólmana Lamly, kterého ještě po odpískání trochu sekl do betonu Pavel Hendrych. Nevylučuje se.
     
    27:36
    Vojtěch Holenda zavezl puk do rohu útočného pásma, kde o něj bojuje. Spoluhráči mu rychle přispěchali na pomoc.
     
    27:11
    Puk už je znovu na holích domácích, kteří rozvážně rozehrávají ze zákrytu svého gólmana Folvarského.
     
    26:56
    Slezané teď vybojovali hrací předmět do své moci a kombinují ve středním pásmu. Jejich soupeř z Kotliny je zatím do svého pásma nepustil.
     
    26:38
    Lukáš Beran napřáhl na okraji pravého kruhu, ale jeho tvrdá rána golfákem trefila jen protihráče před ním do hokejky. Puk je ve středním pásmu.
     
    26:30
    Hra je znovu přerušena po dalším úspěšném zákroku gólmana Lamly, který raději neriskoval rozehrávku a ukryl kus černé gumy pod lapačkou do přerušení hry.
     
    26:06
    Hosté získali po vhazování puk a hledají si cestu do blízkosti gólmana Folvarského, který je ve druhé třetině takřka úplně bez práce.
     
    25:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle byla hokejová paráda, po níž jdou mladí Bruslaři znovu do trháku o dva góly! Pavel Hendrych zatáhl puk do útočného pásma po levé straně a věděl, že mu před bránu najíždí VOJTĚCH HOLENDA. Vzrůstem malý, ale šikovný útočník jemnou tečí usměrnil puk přesně do protipohybu brankáře Lamly! Asistence: Pavel Hendrych.
     
    25:28
    Havlíčkobrodská družina už znovu buší do opavského obranného bloku, který dostává hodně zabrat.
     
    25:05
    Hosté po chvilce snažení získali puk a posunuli ho alespoň do blízkosti středového kruhu.
     
    24:38
    Havlíčkův Brod nepolevuje ze svého nasazeného tempa, které je hodně vysoké. Hosté jsou dál pod velkým tlakem.
     
    24:17
    David Michálek předvedl hezkou kličku blízko brány a ocitl se na chvíli sám před brankovištěm. Byl už ale moc blízko a ve velké rychlosti jen orazítkoval Lamlův plastron.
     
    23:48
    Jiří Vlach se protáhl až do střelecké pozice, když nabral rychlost a švihem vystřelil z mezikruží. Zasáhl ale jen klín gólmana Lamly.
     
    23:28
    Havlíčkův Brod dál okupuje útočnou zónu a často střílí, ale zatím nemá moc dobrou mušku.
     
    23:08
    David Michálek přispěl se svou troškou do mlýna, když se uvolnil na levém křídle a zkoušel brankáře Lamlu překonat ranou na první tyč. Neúspěšně.
     
    22:57
    Daniel Králíček se rozjel volným prostorem a vystřelil z pravého kruhu, ale jeho zápěstní projektil byl nepřesný a proletěl nad horní tyčí.
     
    22:36
    Bruslaři mají puk na svých holích a hledají si cestu do útočného pásma.
     
    22:12
    David Donda se snažil probít k odraženému puku před brankovištěm, ale byl dobře pokrytý svým strážcem a nakonec se mu to nepovedlo.
     
    21:50
    Havlíčkův Brod je dál aktivnější a svírá soupeře v jeho obranném pásmu.
     
    21:28
    Pavel Hendrych nabral rychlost na pravém křídle, sjel si blíže k bráně a z úhlu vypálil. Mířil dobře k protější tyčce, ale těsně ji minul.
     
    21:06
    David Michálek hledal ze strany před brankovištěm najíždějícího Lukáše Berana, ale Slezan jeho úmysl přečetl a pas zachytil.
     
    20:36
    Domácí začali prostřední část aktivně a dál se drží v útočném pásmu.
     
    20:12
    Bruslaři rychle nahodili puk do útočného pásma a vytvořili si šanci. Z úhlu vypálil Lukáš Beran a brankář Lamla vyrazil puk před sebe. Dorážel ještě Jiří Vlach, ale jen do betonů!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je u konce a rozhodně nenudila. Přinesla hned pět branek! Havlíčkův Brod hned dvakrát vedl o dva góly, když se dvakrát trefil kapitán David Michálek a jednou se prosadil Pavel Hendrych, ale za hosty odpověděli Emil Adamczyk a Marcel Fedor. Prostřední část začne zhruba v 17:44, Havlíčkův Brod vede nad Opavou 3:2.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Hosté si vynutili tlak před brankovištěm a mohlo být zle pro brodské barvy! Radek Řečinský vypálil z kruhu a brankář Folvarský puk vyrazil. Potom ho nedokázal přikrýt pod lapačkou a k dorážce se probil Denis Blecha, ale přes Folvarského beton puk do sítě nedotlačil!
     
    19:06
    Slezané získali puk a zavezli ho do útočného pásma, ale tam ho nemají pod kontrolou a musejí o něj hodně bojovat v blízkosti hrazení.
     
    18:35
    Domácí se snaží ještě před první sirénou, která se rychlým krokem blíží, získat zpět dvoubrankový náskok. Bojuje se v rohu opavského pásma.
     
    18:17
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan se zabydlel v útočném pásmu, a i když několik slibných šancí nedotáhl do konce, nakonec opět snižuje na nejtěsnější rozdíl! Radek Řečinský předal puk MARCELU FEDOROVI, který se probil až na osu hřiště a povedenou střelou zápěstím prostřelil z mezikruží gólmana Folvarského! Asistence: Radek Řečinský.
     
    17:37
    David Michálek dostal nabito a ocitl se v dobré palebné pozici. Neodkázal však zamířit přesně a po přerušení hry jsou současně vyloučeni za hrubost Tomáš Lelek (OPA) a Patrik Hrabaň (HBR).
     
    17:04
    Slezan vytlačil svého soupeře z obranného pásma, hraje se teď v neutrální zóně.
     
    16:45
    Domácí dál splňují roli papírového favorita a kombinují v útočném pásmu.
     
    16:12
    Soubor z Kotliny odrazil soupeřův útok a už znovu kombinuje v blízkosti gólmana Lamly.
     
    15:54
    A pozor, Opava si vytvořila další slibnou příležitosti, ke gólu jí moc nechybělo! Radek Řečinský pálil z mírného úhlu na pravé straně, ale bekhendem minul protější tyč!
     
    15:26
    Hosté první oslabení zvládli a jsou v plném počtu.
     
    15:10
    Domácí ztratili puk a hosté vyhodili. Brankář Folvarský se vydal pro puk za bránu a chtěl pomoci s rozehrávkou, ale moc nechybělo, aby se k puku dostal napadající Denis Blecha.
     
    14:52
    Slezan je dál pod tlakem, Havlíčkův Brod kombinuje v přesilovkovém vzorci.
     
    14:21
    Teď už musel brankář Lamla zasahovat proti střele, jež na něj vyletěla z pravého kruhu. Pokud se nepletu, jejím autorem byl Vojtěch Holenda.
     
    14:04
    Havlíčkův Brod několikrát zakončil, ale jeho střely se nevešly mezi tři tyče. Brankář Lamla jen kontroloval puky svým pohledem. Domácí dál drží pásmo.
     
    13:46
    Mladí Bruslaři už získali puk a zabydleli se s ním v pásmu svého soupeře.
     
    13:26
    Hosté získali chvíli po vhazování puk a rychle vyhodili.
     
    13:04
    Emil Adamczyk (OPA) se stal prvním vyloučeným hráčem zápasu, pomohl si držením protihráče. Nemohl ale dělat nic jiného, vyloženě zatáhl za záchrannou brzdu.
     
    12:45
    Svěřenci trenérského tandemu Václav Adam – Jaroslav Benc opět ukořistili kotouč a zabydleli se s ním na dostřel opavské brány.
     
    12:14
    Hosté se probili do útočného pásma, gólman Folvarský má se svými obránci práci.
     
    11:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    O branky rozhodně není nouze, domácí si berou rychle zpět ztracené dvoubrankové vedení! Patrik Hrabaň přihrál puk na hůl Lukáše Berana, který znovu potvrdil svou pozici dvorního nahrávače DAVIDU MICHÁLKOVI. Nejproduktivnější hráč a kapitán Bruslařů se dostal do úniku a z mírného úhlu na levé straně obstřelil brankáře Lamlu! Asistence: Lukáš Beran, Patrik Hrabaň.
     
    11:34
    Bruslaři mají puk teď pod kontrolou a hledají si s ním cestu do útočného území.
     
    11:04
    Opava se sice v útočném území ke střele neprotlačila, ale zůstane alespoň v nejbližších sekundách u gólmana Folvarského. Zakázané uvolnění.
     
    10:51
    Havlíčkův Brod pokazil přechod do útočného pásma a musí se rychle vracet zpět.
     
    10:30
    Kotouč teď rychle střídá svého majitele a stěhuje se od jedné branky ke druhé. Slezané zápas zdramatizovali velmi rychle, domácí nečeká lehký zápas.
     
    10:02
    Domácí už se trochu zmátořili a kombinují v neutrální zóně. Slezané teď dobře střeží svou obrannou modrou čáru, přes níž nikoho nepouštějí.
     
    09:40
    Domácí jsou nečekanou brankou trochu zaskočení a jsou teď Opavou zatlačeni do úzkých. Brankář Folvarský má teď hodně práce.
     
    09:18
    Opava právě vstřelila branku!
    A pozor, hosté z dalekého Slezska snížili na nejtěsnější rozdíl! Marcel Fedor zavezl puk do prostoru pravého kruhu a vystřelil, přičemž letící puk ještě jemně tečoval EMIL ADAMCZYK a kotouč usměrnil nechytatelně odrazem o pravého Folvarského tyčku do sítě! Asistence: Marcel Fedor.
     
    09:03
    Slezan se zabydlel v útočném pásmu a kombinací se snaží rozhýbat obranný blok svého soupeře.
     
    08:38
    Hostům se ale přechod do ofenzivní fáze vůbec nepovedl. Domácí mladíci dobře zahustili prostor ve středním pásmu a ukořistili kus černé gumy.
     
    08:06
    Hosté získali puk a mohou zpoza své brány rychle rozehrát.
     
    07:40
    Daniel Králíček se tlačil před brankoviště a moc mu nechybělo k tomu, aby na prudkou nahrávku dosáhl a překonal potřetí brankáře Lamlu.
     
    07:13
    Slezané jsou dál zavřeni u svého gólmana Lamly, který sice moc práce nemá, ale musí se mít neustále na pozoru před rozjetými Bruslaři.
     
    06:50
    Hra má hodně plynulý spád, rozhodčí musí přerušovat jen sporadicky. Havlíčkobrodská družina má zatím jednoznačně navrch.
     
    06:28
    Kotouč se stále zdržuje v blízkosti opavské brány, ale domácím se teď nedaří probít se do palebné pozice.
     
    06:10
    Slezané jsou dál pod tlakem, Havlíčkův Brod velmi dobře bruslí a daří se mu i v kombinaci. Hosté neví, kam dřív skočit, a dvě obdržené branky jim určitě také nepomohly.
     
    05:49
    Dopředu se vydali i hosté, ale jejich akce brzy skončila. Vše způsobila nepřesná nahrávka z levé strany, jíž domácí hned zachytili.
     
    05:18
    Soubor z kotliny rozjel v útočném pásmu znovu svůj kombinační kolotoč, ale nebylo z toho tentokrát nic nebezpečného. Slezan se ubránil.
     
    05:00
    Domácí přišli o útočné pásmo, ale dál drží puk na svých holích a kombinují.
     
    04:36
    Opava si teď dobře hlídá předbrankový prostor, odkud její soupeř už dvakrát udeřil. Brankář Lamla sleduje dění před sebou aniž by musel zasahovat do hry.
     
    04:12
    A Havlíčkův Brod stále nemá dost, Opava čelí mohutnému tlaku, který dál sílí. Brankář Lamla si nemůže ve svém území ani na chvíli vydechnout.
     
    03:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    I když Opava měla už několik slibných příležitostí, zatím neuspěla. Naopak domácí jí udílejí lekci z produktivity! Nejúdernější útočný tandem Bruslařů Lukáš Beran – DAVID MICHÁLEK hezky vyšachoval soupeřovu defenzivu, když po přesné nahrávce pálil druhý jmenovaný brodský kapitán zblízka a našel mezírku mezi Lamlovými betony! Asistence: Lukáš Beran.
     
    03:11
    Mladí Bruslaři už znovu drží útočné pásmo a buší do obranného bloku Slezanu.
     
    02:59
    Na hostech není vůbec znát přehnaný respekt ze silného soupeře, vytvořili si teď další velkou šanci! Zblízka pálil v tísni Jakub Bitomský, ale bekhendem minul bránu!
     
    02:32
    Havlíčkův Brod rychle přesunul děj hry na druhou stranu hřiště a už se snaží něco nebezpečného vymyslet v blízkosti gólmana Lamly.
     
    02:15
    Domácí teď trochu zaspali v defenzivě a hned se jim to mohlo stát osudným! Do samostatného úniku pláchl Radek Řečinský, ale ranou zblízka trefil jen dobře postaveného brankáře Folvarského!
     
    01:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři nastoupili do utkání pěkně zostra a rychle otevřeli gólový účet zápasu! Domácí se usadili v útočném pásmu a puk získal Vojtěch Veverka, který narýsoval napříč předbrankovým prostorem krásný pas PAVLU HENDRYCHOVI, jenž rychlou ranou z první uklidil puk za přesouvajícího se gólmana Lamlu, který neměl šanci! Asistence: Vojtěch Veverka.
     
    01:11
    Marcel Fedor vypálil z prostoru mezi kruhy, ale vyprášil jen Folvarského betony. Vzápětí pálil ještě z velkého úhlu Denis Blecha, ale u první tyčky místo nebylo.
     
    00:53
    Domácí hokejisté dál drží soupeře pod tlakem, ale zatím nedokázali ohrozit brankáře Lamlu. Jeho spoluhráči odvádějí dobrou práci.
     
    00:25
    Havlíčkův Brod získal po vhazování puk a založil rychlý útok, díky kterému se usadil v útočném pásmu, kde si teď vyměňují hráči mezi sebou puk.
     
    00:13
    Opava se snažila uvolnit v předbrankovém prostoru, ale domácí měli situaci velmi dobře pohlídanou. Brankář Folvarský přikryl puk pod rukavicí.
     
    00:05
    Přetlačovanou ve středovém kruhu vyhráli hosté a hned se natlačili do útočného pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vše je připraveno na začátek zápasu, hráči už se řadí na úvodní vhazování ve středovém kruhu.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (Kulich) – Kopic, Polák, Hrabaň, Rubner, Benák, Lachman, Němec – Piskač, Michálek "C", Donda, Vlach, Beran, Holenda, Králíček, Přibyl, Veverka, Teplý, Hendrych

    HC Slezan Opava: Lamla (Fichna) – Kupka, Lelek, Fedor, Pělucha, Blecha, Langer, Hladoník, Döhner, Řečinský, Konečný, Adamczyk, Bitomský

    Rozhodčí: Luděk Pilný – Jaroslav Kuřítko, Tomáš Krejčí.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Hendrych (Veverka), 4. Michálek (Beran), 12. Michálek (Beran, Hrabaň), 26. Holenda (Hendrych), 28. Donda (Hrabaň), 29. Michálek (Beran), 33. Michálek (Hrabaň), 35. Kopic (Michálek), 48. Veverka, 50. Beran (Michálek, Benák), 53. Teplý (Polák), 59. Hrabaň (Benák), 60. Králíček (Přibyl, Kopic) – 10. Adamczyk (Fedor), 19. Fedor (Řečinský)


    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (Kulich) – Kopic, Polák, Hrabaň, Rubner, Benák, Lachman, Němec – Piskač, Michálek "C", Donda, Vlach, Beran, Holenda, Králíček, Přibyl, Veverka, Teplý, Hendrych
    HK Opava: Lamla (29. Fichna) – Kupka, Lelek, Fedor, Pělucha, Blecha, Langer, Hladoník, Döhner, Řečinský, Konečný, Adamczyk, Bitomský

    Rozhodčí: Luděk Pilný – Jaroslav Kuřítko, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri