Trenčín – Nitra 1:2 (kon.) | Košice – Poprad 7:1 (kon.) | Zvolen – Žilina 4:2 (kon.)
Martin – Piešťany 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
HK DUKLA Trenčín
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
HK Nitra
sk Neděle 28.02.2016, 15:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Stumpel získal puk, nahodený puk od Drtinu, pred bránou to horelo, ale nakoniec Trenčania puk do brány nedostali.
     
    59:47
    Dukla buly vyhrala, po nastrelení od modrej tečoval Stumpel pred bránkou puk, nohou ho ešte posielal na bránu, ale Valent dokázal udržať.
     
    58:28
    Trenčania si berú oddychový čas, vhadzuje sa pred nitrianskou bránou, Kutej zamieril na striedačku. Uvidíme hru bez brankára!
     
    54:33
    Bajtek, Nitra, 2 min – seknutie
     
    54:30
    Faul hostí, ešte výhoda ponechaná pre Duklu.Trenčania v šestici v pásme, puk napálil na bránu Drtina, ale Valent ustál aj dorážky.
     
    44:11
    Mezei, Nitra, 2 min – nedovolené bránenie
     
    43:59
    Beneho pokus z otočky takmer zapadol za Kuteja, v poslednej chvíli obranca odstrelil z bránkoviska.
     
    41:43
    H.Ručkay, Nitra, 2 min – podrazenie
     
    38:16
    P.Konig, Nitra, 2 min – hrubosť
     
    37:16
    Prvý útok Nitry narobil problémy Trenčanom, po následnej bitke o puk pri zadnom mantineli ho získal Blackwater, obtočil sa okolo brány, tesne minul druhú žrdku.
    32:56
     
    32:56
    Kutej momentálne čaruje. Po prihrávke Blackwatera krížom cez pásmo zakončil Milam z pravého kruhu, puk smeroval do odkrytej časti brány, ale trenčiansky brankár sa vrhol a lapačkou dokázal puk zachytiť. Vynikajúci zákrok!
     
    32:27
    Macík získal puk v útočnom pásme, spoza brány ideálne našiel Stloukala, ktorý z prvej pohotovo zakončil, Kutej výborným zákrokom podržal svoj tím.
     
    31:51
    Dukle vyšiel postupný útok od vlastnej modrej, spoza brány nakoniec dostali puk medzi kruhy, kde bol osamotený M.Novák, jeho strelu dokázal Valent udržať vo výstroji.
    29:47 HUDEC - 1:2
     
    29:47
    Trenčín dal gól!
    Nakoniec to Trenčanom v závere presilovky predsa len vyšlo. Drgoň dostal do dobrej pozície, ale neulakomil sa, a ešte vylepšil pozíciu pre DENISA HUDECA na pravé krídlo, ktorý pohodlne prekonal vybehnutého brankára.
    Asistencie: Adam Drgoň
     
    26:02
    Podhradský, Nitra, 2 +2 min – nebezp.hra so zdvih.hokejkou
     
    26:00
    Stumpel mal pred sebou odkrytú bránu, puk letel vo vzduchu, Jozef ho zrazil hokejkou smerom na bránu, ale Valent dokázal zakročiť. Následne obranca Nitry zasiahol Stumpela vysokou hokejkou.
     
    19:48
    V samotnom závere presilovky sa do ideálnej streleckej pozície na pravom kruhu dostal Sojčík, prudký švih skončil tesne mimo brány.
     
    17:51
    Milam, Nitra, 2 min – podrazenie
     
    12:55
    Ďaľšia tutovka pre Duklu, tentoraz po hrubke v nitrianskej obrane, kedy obranca namazal medzi kruhy Šišovskému, ten sa snažil prekonať Valenta prízemnou strelou, ale neuspel.
    11:23
     
    11:23
    ŠIkovná kombinácia Trenčanov mohla skončiť kontaktným gólom, Ryzák ideálne našiel na ľavom kruhu osamoteného Stumpela, ten trafil žrdku nitrianskej brány.
    07:42 STLOUKAL - 0:2
     
    07:42
    Nitra dala gól!
    Ani druhá presilovka hostí netrvala dlho. Okamžite sa Nitrania usadili v pásme, rozohrali si, z pravého kruhu vypálil PETR STLOUKAL a trafil presne.
    Asistencie: Peter Konig, Radoslav Macík
     
    07:22
    Rehák, Dukla, 2 min – podrazenie
    05:36 BAKER - 0:1
     
    05:36
    Nitra dala gól!
    Hostia vyhrali buly, prvú strelu od modrej Kutej vyrazil pred seba, v dorážke uspel JUSTIN BAKER a tak presilovka bleskovo využitá.
    Asistencie: Juraj Štefanka, Petr Stloukal
     
    05:27
    Hatala, Dukla, 2 min – nedovolené bránenie
     
    04:28
    Opäť Valent v permanencii, Stumpelovo nahodenie od mantinelu šikovne tečoval Sojčík, nitriansky brankár úspešne zakročil.
    00:56
     
    00:56
    Sojčík ideálne našiel rozbehnutého Gašparoviča na útočnej modrej, ten spracoval puk a zakončil z ľavého kruhu, Valent si s jeho pokusom poradil.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 30. Hudec (Drgoň) – 6. Baker (J.Štefanka, Stloukal), 8. Stloukal (P.Konig, Macík)


    HK DUKLA Trenčín: Kutej – Drtina, Hatala, M.Novák, Drgoň, Rehák, Ryzák, Holenda – Šišovský, Nemec, Dlouhý – Sojčík, Stümpel, Gašparovič – Melichárek, Troliga, Hudec – Špankovič, Švec, Pataky – Zaremba
    HK Nitra: Valent – Ordzovenský, Milam, Milo, Baker, Mezei, Podhradský, Kuzma, P.König – Blackwater, Slovák, Laliberte – Stloukal, J.Štefanka, Macík – Kutálek, Beca, H.Ručkay – Bajtek, Bene, Pupák

    Rozhodčí: Mullner – Junek, Holienka
    bahis siteleri