Vsetín – Opava 13:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – V.Popovice 3:6 (kon.) | Litoměřice – Letňany 1:5 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:6 (1:1, 0:2, 2:3)
HC Slavoj Velké Popovice
Neděle 28.02.2016, 15:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů • 34. kolo
Partner:
     
    59:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí ještě alespoň kosmeticky upravují skóre utkání. V útočném pásmu vybojoval kotouč JAN JELÍNEK a dostal se až ke střele, která zapadla za záda Radka Součka! Bez asistence.
     
    55:02
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    A hosté Havlíčkovu Brodu odskakují znovu na rozdíl 4 branek. Michal Honc vypálil z vrcholku levého kruhu. Tuto střelu Miroslav Hanák vyrazil jen před sebe a RADAN KRCH mohl pohodlně dorážet do odkryté klece! Asistence: Michal Honc.
     
    52:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    David Hubert objel bránu a vystřelil z pravého kruhu, Radek Sovák tento pokus ale zastavil lapačkou. Puk se ovšem odrazil zpátky do hry a mezi kruhy se ho ujal MICHAL PŘIBYL, který pohotovou ranou vymetl pavučinky v levém horním rohu nad Sovákovou lapačkou! Asistence: David Hubert, Martin Polák.
     
    47:06
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Hosté navyšují svůj náskok a prosadili se popáté v řadě. JAN KOLÁŘ vybojoval kotoouč v levém kruhu útočného pásma, sjel si blíže k ose hřiště a vypálil zápěstím. Puk zapadl nad lapačku Miroslava Hanáka! Bez asistence.
     
    41:43
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Hosté se dostali do několika palebných pozic, všechny rány ale havlíčkobrodští obránci dokázali zablokovat. Nakonec ovšem Radan Krch nabil JAKUBU TERŠÍPOVI a ten dovršil svůj hattrick! Asistence: Radan Krch.
     
    37:38
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Naopak na druhé straně v signalizované výhodě rozehrál Michal Honc na pravou stranu, kam si sjížděl JAKUB TERŠÍP, který svižnou ranou zápěstím rozvlnil síť za zády Miroslava Hanáka! Asistence: Michal Honc.
     
    32:02
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    Hosté ve vlastním oslabení vypíchli domácím kotouč na modré čáře a řítili se sami na gólmana! JAN KOLÁŘ před Miroslavem Hanákem mírně zpomalil a puk se trefil mezi jeho betony! Bez asistence.
     
    19:14
    Velké Popovice právě vstřelily branku!
    S návratem Daniela Černého na led se pustili hosté do útočné akce, na jejíž konci se mohou radovat. Puk se od Jakuba Tabaška dostal k JAKUBU TERŠÍPOVI, jenž puk střelou o brankovou konstrukci dostal až do sítě! Asistence: Jakub Tabašek, Daniel Černý.
     
    15:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Martin Polák přihrál Michalu Přibylovi a Bruslaři vyrazili do rychlého protiútoku. První střelu Radek Sovák ještě pokryl, puk se ale odrazil na pravou stranu k úplně volnému DOMINIKU SUCHÉMU, který se trefil nad ležícího gólmana a posílá svůj celek do vedení! Asistence: Michal Přibyl, Martin Polák.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 16. Suchý (Přibyl, Polák), 53. Přibyl (Hubert, Polák), 60. Jelínek – 20. Teršíp (Tabašek, Černý), 33. Kolář, 38. Teršíp (Honc), 42. Teršíp (Krch), 48. Kolář, 56. Krch (Honc)


    BK Havlíčkův Brod: Hanák (Adam) – Lacina, Lobo, Mendl, Suchý, Kopic, Benák – Hubert, Jelínek, Kraučuk, Křížek, Motl, Polák, Přibyl, Hendrych
    HC Slavoj Velké Popovice: Sovák – Klička, Bartl, Krch, Černý, Havelka, Teršíp, Honc, Morava, Tabašek, Zelený, Vít, Sup, Kolář, Mušo

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Jaroslav Kuřítko, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri