Buffalo – NY Rangers 2:4 (kon.) | Carolina – Ottawa 4:3 (2:1 po s.n.) | Columbus – Detroit 5:3 (kon.)
NY Islanders – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Montreal – Dallas 4:3 (po pr.) | Tampa – Boston 0:1 (po pr.)
Winnipeg – Nashville 2:4 (kon.) | Edmonton – San Jose 0:3 (kon.)
po prodl.
Montreal Canadiens
4:3 (1:1, 2:2, 0:0 - 1:0)
Dallas Stars
Středa 09.03.2016, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:59 Alex GALCHENYUK - 4:3
     
    61:59
    Montreal právě vstřelil branku!
    ALEX GALCHENYUK rozhoduje prodloužení a ukončuje sérii čtyř porážek Montrealu v řadě!! Andrej Markov z levého křídla našel v pravém kruhu pro vhazování krásnou přihrávkou Alexe Galchenyuka, který napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem a o levý beton Kariho Lehtonena puk dopravil přesně k pravé tyči. Asistence: Andrej Markov, Sven Adrighetto.
    39:00 Aleš HEMSKÝ - 3:3
     
    39:00
    Dallas právě vstřelil branku!
    ALEŠ HEMSKÝ prokázal šikovné ruce a krásným gólem v závěru druhé třetiny vyrovnává na 3:3!! Patrick Eakin na pravé straně nabral rychlost, a když už věděl, že se mezi dvěma protihráči ke střele nedostane, tak puk bruslí přikopl do jízdy Alešovi Hemskému, který po nádherném objetí brány u levé tyče zasunul puk za záda bezmocného Bena Scrivense, jenž se marně snažil přesunout. Asistence: Patrick Eakin.
    23:38 Phillip DANAULT - 3:2
     
    23:38
    Montreal právě vstřelil branku!
    PHILLIP DANAULT skóruje a otáčí vývoj zápasu na stranu Montrealu, který vede 3:2!! Greg Pateryn na pravém křídle tvrdě vypálil v blízkosti modré čáry a jeho následná střela se od ochranného skla odrazila před bránu, kde ji u pravé tyče bekhendem dorazil do prázdné brány Phillip Danault. Asistence: Greg Pateryn, Lucas Lessio.
    20:53 Alex GALCHENYUK - 2:2
     
    20:53
    Montreal právě vstřelil branku!
    ALEX GALCHENYUK po pouhých 36 sekundách odpovídá na gól Dallasu a vyrovnává rychle na 2:2!! Sven Adrighetto za bránou vybojoval puk a poté ho zpoza brány vleže dokázal posunout holí na Alexe Galchenyuka, který bez přípravy zamířil přesně mezi betony Kariho Lehtonena. Asistence: Sven Andrighetto.
    20:17 Jason SPEZZA - 1:2
     
    20:17
    Dallas právě vstřelil branku!
    JASON SPEZZA využívá přesilovou hru a posílá Dallas zpět do vedení!! Jason Spezza napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem a vymetl přesně přední horní roh brány. Asistence: Antoine Roussel, Jamie Benn.
    14:20 Max PACIORETTY - 1:1
     
    14:20
    Montreal právě vstřelil branku!
    MAX PACIORETTY střílí gól a vyrovnává stav utkání necelých šest minut před koncem první třetiny na 1:1!! Andrej Markov po přihrávce Alexe Galchenyuka po vyhraném vhazování z pravého křídla napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, která se před bránou odrazila od brusle Maxe Paciorettyho k ledu a ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Andrej Markov, Alex Galchenyuk.
    02:58 Cody EAKIN - 0:1
     
    02:58
    Dallas právě vstřelil branku!
    CODY EAKIN střílí gól a Dallas se ujímá z ničeho nic vedení 1:0!! Jason Demers z pravého rohu útočného pásma nahodil puk před bránu, kde ho z blízkosti propasíroval pod Benem Scrivensem ke vzdálenější levé tyči Cody Eakin. Stars se ujímají vedení z první střely. Asistence: Jason Demers, Aleš Hemský.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 15. Pacioretty (Markov, Galchenyuk), 21. Galchenyuk (Andrighetto), 24. Danault (Pateryn, Lessio), 62. Galchenyuk (Markov, Andrighetto) – 3. Eakin (Demers, Hemský), 21. Spezza (Roussel, Jamie Benn), 39. Hemský (Eakin)


    Montreal Canadiens: Scrivens (Condon) – Markov, Subban (A), Jemelin, Pateryn, Bartley, Barberio – Pacioretty (C), Galchenyuk, Andrighetto – Lessio, Plekanec (A), Mitchell – Matteau, McCarron, Byron – De La Rose, Danault, Brown. Hlavní trenér: Michel Therrien.
    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Russel, Goligoski (A), Oduya, Demers, Nemeth, Oleksiak – Jamie Benn (C), Seguin, Eaves – Janmark, Spezza, Ničuškin – Roussel, Eakin, Hemský – Faksa, Fiddler (A), Sceviour. Hlavní trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodčí: Kyle Rehman, Chris Rooney – Derek Nansen, Mark Wheler

    Diváci: 21288
    bahis siteleri