Buffalo – NY Rangers 2:4 (kon.) | Carolina – Ottawa 4:3 (2:1 po s.n.) | Columbus – Detroit 5:3 (kon.)
NY Islanders – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Montreal – Dallas 4:3 (po pr.) | Tampa – Boston 0:1 (po pr.)
Winnipeg – Nashville 2:4 (kon.) | Edmonton – San Jose 0:3 (kon.)
po prodl.
Tampa Bay Lightning
0:1 (0:0, 0:0, 0:0 - 0:1)
Boston Bruins
Středa 09.03.2016, 01:40 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:10 MARCHAND - 0:1
     
    60:10
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak to byla ale rychlovka! Nečekaně rychlé rozuzlení prodloužení přináší hned první útočná akce prodloužení, během které se do úniku dostal po přihrávce Kruga Bergeron, který přihrál před brankou Tampy na BRADA MARCHANDA, jenž měl před sebou odkrytou klec, kam zaklidil kotouč! Asistence: Patrice Bergeron, Torey Krug.
     
    57:07
    Krejčí poslal puk od mantinelu před branku na Erikssona, který z bezprostřední blízkosti nedokázal propálit Bishopa! Obrovská šance Bostonu kýžený gól nepřináší!
     
    50:29
    Hodně nepříjemný okamžik pro Boston. David Pastrňák v obraně vyhazuje puk přes plexisklo a za zadržování hry posílá svůj tým do čtyř. Přesilovka začne po komerční přestávce.
     
    46:51
    Tlak Tampy graduje! Callahan si nabruslil mezi kruhy a zápěstím trefuje tyč!
     
    45:49
    Záhy po vhazování musel Gustavsson vytáhnout hodně těžký zákrok lapačkou proti střele ze středu modré čáry od Kučerova!
     
    39:41
    Eriksson se dostal do úniku proti Bishopovi, zamíchal pukem, ale ani s výbornou kličkou nedokázal brankáře Tampy překonat!
     
    36:32
    Opět obří šance domácích! Brownovu střelu Gustavsson jen vyrazil a nestíhal se rychle přesunout. Na Paquettea tak zela poloodkrytá klec, jenže domácí forvard netrefil cíl!
     
    35:44
    Gustavsson ležel na ledě po zákroku a Kučerov měl před sebou téměř zcela odkrytý vršek branky! Jenže svou střelu zvedl příliš a od horní tyčky se puk odrazil do ochranné sítě!
     
    32:56
    Tampa se natlačila do branky Gustavssona, Filppula bekhendovým zakončením nepokořil Gustavssona, ale vynutil si faul McQuaida, který ho zahákoval.
     
    28:51
    A další fantastický zákrok Gustavssona, který si tentokrát poradil s pokusem Johnsona, který zastavil v brankovišti a puk odpálil svou holí do bezpečí!
     
    28:31
    Neskutečný zákrok Gustavssona! Nestěrov od levého mantinelu vyslal střílenou přihrávku před brankoviště, kde ji směrem do klece tečoval Killorn, ale Gustavsson se včas přesunul a lapil kotouč!
     
    23:36
    Noel Acciari vysekl hokejku Tylerovi Johnsonovi a odchází na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    16:49
    Obrovská chyba formace Tampy vypustila Marchanda do samostatného úniku, jeho nájezd na Bishopa však gólem nekončí! V souboji jeden na jednoho byl brankář Tampy úspěšnější.
     
    16:26
    Namestnikov pronikl skrz modrou čáru a zajel s pukem až za branku Bostonu, kde byl faulován vysokou holí Zdena Cháry.
     
    08:16
    Bude se vylučovat na obou stranách. Dvě minuty za hrubost dostávají Brian Boyle a Jimmy Hayes.
     
    04:45
    Hayes přešel modrou čáru přes hodně těsně bránícího Carleho, a po najetí do útočného pásma jeho střelu odrazila horní tyčka do hlediště.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 61. Marchand (Bergeron, Krug)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Carle, Koekkoek, Nestěrov, Šustr, Garrison – Callahan, Stamkos, Killorn – Kučerov, Johnson, Palát – Brown, Filppula, Paquette – Audy-Marchessault, Namestnikov, Boyle.
    Boston Bruins: Gustavsson (Rask) – Miller, Chára, Seidenberg, Krug, McQuaid, Liles – Stempniak, Bergeron, Marchand – Pastrňák, Krejčí, Beleskey – Hayes, Spooner, Eriksson – Connolly, Acciari, Ferraro.

    Rozhodčí: Tim Peel, Dean Morton – Tony Sericolo, Tim Nowak
    bahis siteleri