Buffalo – NY Rangers 2:4 (kon.) | Carolina – Ottawa 4:3 (2:1 po s.n.) | Columbus – Detroit 5:3 (kon.)
NY Islanders – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Montreal – Dallas 4:3 (po pr.) | Tampa – Boston 0:1 (po pr.)
Winnipeg – Nashville 2:4 (kon.) | Edmonton – San Jose 0:3 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
6:4 (4:1, 1:2, 1:1) Stav série: 3:1
HC Stadion Vrchlabí
Středa 09.03.2016, 18:00 • Zimní stadion Jabloncec nad Nisou • Play-off 2. ligy, skupina Západ • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:10
    Vrchlabí právě vstřelilo branku!
    Jejím autorem branky je MICHAL PROCHÁZKA, který využil tlaku hostujících hokejistů před domácí bránou a správně zakončil puk do domácí síťě. Asistence: Tomáš Bláha.
     
    45:22
    Vlci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je LUKÁŠ TONDR, kterému se k velké radosti všech domácích hráčů a fanoušků povedlo dotalčit puk do hostující brány po Petrmichlově získání puku a jeho přiťuchnutí právě na autora branky. Asistence: Jan Petrmichl.
     
    37:19
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Ale pozor! Vrchlabí dramatizuje utkání. Na rozdíl dvou branek snižuje svým gólem a ranou jako z kanónu MARTIN KLEMENT. Jeho bomba prosvištěla z modré až do Stejskalovy kasy. Domácí brankář ani nemrkl. Asistence: Martin Filip a Patrik Urban.
     
    33:10
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Autorem branky je PATRIK LENOCH, který s trochou štěstí prostřelil Stejskala. Asistence: Martin Filip.
     
    25:50
    Vlci právě vstřelili branku!
    A nyní už se Vlci radují popáté. Autorem další branky je totiž TOMÁŠ DEMEL, který se trefil z ostrého úhlu přesně do Jelínkovy brány. Asistence: Jakub Mulač a Michal Nevyhoštěný.
     
    19:12
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Určité polevení domácích hokejistů se teď projevilo. MARTIN KLEMENT teď totiž přesně zašoupl puk za Stejskalova záda po vyhraném vhazování Filipa a nahrávce Šťastného. Asistence: Tomáš Šťastný a Martin Filip.
     
    16:01
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to je jízda. Autorem již čtvrté branky Jablonce je KAMIL BŘÍŠKA, který si udělal krásnou kličku na jednoho z obránců hostí a z bezprostřední blízkosti prostřelil Jelínka. Pro Bříšku je to dnes už druhý gól. Asistence: Lukáš Tondr.
     
    09:25
    Vlci právě vstřelili branku!
    A Jelínek musí vytahovat puk ze své sítě již potřetí. Autorem další branky Jablonce je KAMIL BŘÍŠKA, který z bezprostřední blízkosti z pravé strany výtečně umístil puk do brány po přesné přihrávce od Ladislava Pulce. Asistence: Ladislav Pulec a Jan Petrmichl.
     
    04:53
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec jede. Klement se ani ještě neohřál na trestné lavičce a už může jít zpátky na led. Důvodem je rychlá branka LUKÁŠE TONDRA, který rozradostněl přesnou ranou za Jelínkova záda domácí fanoušky dnes již podruhé. Asistence: Kamil Bříška a Jan Šulc.
     
    00:33
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to je velmi ryhlý nástup domácích borců do utkání. Čechura obral o puk v útočném pásmu jednoho z hostujících obránců a nahrál kotouč přímo před bránu MICHALU NEVYHOŠTĚNÉMU, který přesnou ranou otevřel skŕe dnešního utkání. Asistence: Tomáš Čechura.

    Josef Zdobinský

    Branky a nahrávky: 1. Nevyhoštěný (Čechura), 5. Tondr L. (Bříška, Šulc), 10. Bříška (Pulec, Petrmichl), 17. Bříška (Tondr L.), 26. Demel (Mulač, Nevyhoštěný), 46. Tondr L. (Petrmichl) – 20. Klement (Šťastný, Filip), 34. Lenoch (Filip), 38. Klement (Filip, Urban), 56. Procházka (Bláha)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Stejskal (Bouška) – Petrmichl, Pilař, Čechura, Pavlů, Zeman, Abraham, Pulec – Šulc, Bříška, Tondr L., Nevyhoštěný, Demel, Peřina, Mulač, Brokeš, Frk, Homolka, Hric, Cadrik.
    HC Stadion Vrchlabí: Jelínek (Abrahám) – Hejda, Klement, Jebavý, Kadavý, Jandejsek, Matějíček, Lenoch – Maďar, Šťastný, Matějka, Urban, Šimoníček, Procházka, Jirků, Bláha, Oppelt, Vacek, Srnský, Filip, Chlebozád.

    Rozhodčí: Michal Kostourek – Radek Špringl a Radek Špringl ml.
    Jablonec n/N 3 1 Vrchlabí
    #1 Čtvrtek 03.03.2016 • 18:00
    Vrchlabí - Jablonec n/N 3:0
    #2 Sobota 05.03.2016 • 18:00
    Jablonec n/N - Vrchlabí 6:1
    #3 Pondělí 07.03.2016 • 18:00
    Vrchlabí - Jablonec n/N 2:4
    #4 Středa 09.03.2016 • 18:00
    Jablonec n/N - Vrchlabí 6:4
    bahis siteleri