Liberec – Chomutov 1:2 (kon.) | Slavia – Kladno 3:4 (kon.) | Zlín – Letňany 6:0 (kon.)
Mountfield HK – Přerov 3:0 (kon.) | K. Vary – Sparta 5:3 (kon.) | Třinec – Pardubice 0:3 (kon.)
Vítkovice – Havířov 4:1 (kon.) | HC Plzeň – Č. Budějovice 3:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:3 (3:1, 1:2, 1:0) Stav série: 1:0
HC Sparta Praha
Středa 09.03.2016, 15:25 • KV Arena, Karlovy Vary • Play-off ELIOD extraligy ml. dorostu • Čtvrtfinále
Partner:
     
    45:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí se opět dostávají do vedení o dvě branky! Buly v útočném pásmu vyšlo energetikům na výbornou, puk se dostal do prostoru pravého kruhu na zcela volného RADKA PROŠKA, jehož nepříliš prudká střela backhandem prošla Škorpíkovi mezi betony až do sítě! Asistence: Otakar Šik, Theodor Pištěk.
     
    33:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tůma vypálil od modré čáry na domácí klec, Kašpar jeho ránu ale neudržel a VOJTĚCH KROPÁČEK puk poslal backhandem nad ležícím domácím brankářem do sítě!
     
    26:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácím se dnes v přesilových hrách daří a i tu druhou v zápase využívají během několika sekund! FILIP BERNÁTH si rovnal puk na střelu před kruhy tak dlouho, až ho i přes lapačku brankáře Škorpíka poslal pod břevno hostující svatyně!
     
    23:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí opět doplatili na nedůraz před svou brankou a inkasují! Arnošt s Danim vytvořil velký tlak na domácí klec a Kašpara zasypali sprškou střel, domácí gólman nakonec po jedné z nich z hole MIROSLAVA DANIHO puk propustil za brankovou čáru!
     
    18:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí se krátce před první přestávkou ještě jednou prosazují! Bernáth jen tak nazdařbůh vyhodil puk z vlastního pásma vpřed, ale provedl to tak šikovně, že za ním vyrazil rychlonohý RADEK PROŠEK, který kličkou obelstil gólmana Škorpíka, jenž byl u puku pozdě a domácí borec tak zakončoval do odkryté hostující branky! Asistence: Filip Bernáth.
     
    14:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Radost Energie z dvougólového vedení neměla dlouhého trvání. DOMINIK ARNOŠT se natlačil s pukem z pravé strany až před domácí branku, Kašpara sice napoprvé nepřekonal, puk se mu však poté díky svému důrazu přeci jen podařilo protlačit za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    13:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A již je to o dva góly! Cankov zachytil puk na útočné modré a vyzval ke skórování THEODORA PIŠTĚKA, který poslal puk přesně do horního růžku sparťanské branky! Asistence: David Cankov.
     
    13:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí první přesilovou hru bleskurychle využívají! Poizl našel přihrávkou od modré na pravém kruhu DAVIDA HOLUBA a ten propálil Škorpíka! Asistence: Daniel Poizl.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 14. Holub (Poizl), 14. Pištěk (Cankov), 19. Prošek (Bernáth), 27. Bernáth (Šik), 46. Prošek (Šik, Pištěk) – 15. Arnošt, 24. Dani (Arnošt), 34. Kropáček (Tůma)


    HC Energie Karlovy Vary: Kašpar (Radosta) – Bernáth, Klejna "A", Ptáček, Poizl, Cankov, Doubek, Zavřel, Kořán – Pištěk, Šik "C", Prošek – Hudečka, Holub "A", Šťastný – Křemen, Maydl, Novotný – M. Fečo, Novotný, Jiskra.
    HC Sparta Praha: Škorpík (Jones) – Haš, Havlín "A", Kozák, Tůma, Bureš, Mysliveček, Kumpošt, Hadamczik – Arnošt "A", Kropáček, Dani – Čech, Vitouch, Pika "C" – Čermák, Čížek, Prymula – Vorobjev, Gluzman, Rubeš.

    Rozhodčí: Sýkora – Malý, Schopf
    K. Vary 1 2 Sparta
    #1 Středa 09.03.2016 • 15:25
    K. Vary - Sparta 5:3
    #2 Pátek 11.03.2016 • 17:30
    Sparta - K. Vary 4:1
    #3 Neděle 13.03.2016 • 16:10
    K. Vary - Sparta 1:3
    bahis siteleri