Rádio Krokodýl Brno – Interobal Plzeň 1:6 (kon.) | Chrudim – Kladno 11:1 (kon.) | Sparta – Česká Lípa 9:0 (kon.)
Tango Brno – Vysoké Mýto 1:1 (kon.) | Hradec Králové – Zruč n/S 4:6 (kon.)
konec
FK Chrudim
11:1 (6:0)
FK Kladno
Pátek 11.03.2016, 20:00 • Sportovní hala Chrudim • 1. Futsal liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dvanáct branek a fantastickou futsalovou podívanou viděli chrudimští fanoušci! ERA-PACK má tedy jistotu vítězství v základní části a posledních duelech základní části se pokusí udržet svoji neporazitelnost. Z Chrudimi přeje hezký zbytek večera Petr Dejnožka. (21:35:38)
     
    Konec zápasu.
     
    39:39
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Příliš to Radimu Zárubovi vadit nemusí, v dnešním zápase si totiž připsal tři gólové nahrávky! Všechny tři mířily na nohu zakončujícího TOMÁŠE KOUDELKY, který tak dokonal svůj hattrick – 11:1!
     
    39:14
    Radim Záruba skóroval v osmi ligových zápasech v řadě, zatím to vypadá, že svoji bilanci již nerozšíří. Z dobré pozice tentokrát znovu minul.
     
    39:11
    Hodně nadějně vypadal únik dvou kladenských hráčů na gólmana Žďánského, chrudimská čtyřka se ale jako jeden muž dokázala vrátit a zabránit ohrožení Žďánského klece.
     
    38:38
    Rešetárovi prostě není přáno! Dentinho mu patičkou připravil vynikající příležitost, chrudimský kapitán ale kvůli skluzu jednoho z kladenských hráčů znovu nedostal míč za brankovou čáru!
     
    38:00
    Chrudimská hala tleská domácím hráčů za výkony v celé základní části vestoje, znovu se ERA-PACK představí doma až v play-off. Hráči se snaží poděkovat jedenáctým gólem v síti Kladna.
     
    36:42
    Domácí futsalisté si nyní se svým soupeřem hrají a snaží se navýšit již tak vysoké vedení.
     
    35:26
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Také z MATĚJE SLOVÁČKA je dvougólový střelec! Radim Záruba vyslal zmíněného hráče na levou stranu, ten se mu snažil balon vrátit, jenže o bránícího Kaválka se odrazil přímo do kladenské sítě – 10:1!
     
    34:44
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Gólman Krajč kapituluje podeváté! Felipe si pohrál s obránci soupeře, naservíroval míč pro TOMÁŠE KOUDELKU, jenž zaznamenává svoji druhou branku v utkání – 9:1!
     
    32:07
    Marcinho dostal na levé straně velké množství prostoru, Krajče sice dokázal prostřelit mezi nohama, jenže měl velkou smůlu, že míč doklouzal pouze do boční sítě kladenské branky!
     
    31:47
    Dobrý obranný zákrok si připsal Josef Fujdiar, který zastavil čistým způsobem postup Lukáše Rešetára.
     
    30:51
    Marcinhova pumelice z pravé strany nebyla přesná, Krajč pouze kontroloval očima. Kladno se ale velmi rychle zbavilo balonu.
     
    30:11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Odpověď chrudimské celku byla velmi rychlá, byť šťastná! Záruba posunul v klidu míč na MATĚJE SLOVÁČKA, jeho zakončení bylo velmi šťastně tečováno do protipohybu kladenského gólmana Krajča – 8:1!
     
    29:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MARTIN KAVÁLEK se s ničím nepáral a naprosto neomylně poslal míč do šibenice Žďánského branky – 7:1!
     
    29:53
    Matěj Slováček fauloval v pokutovém území Tomáše Slavíka, následuje penalta pro Kladno!
     
    29:21
    Jednoduchá rozehrávka Felipeho na nohu Radima Záruby a přímá střela do zdi.
     
    29:19
    Dvě přihrávky vlastnímu brankáři nabízí ERA-PACKu další nadějnou příležitost na navýšení svého vedení. Co Chrudim vymyslí?
     
    29:08
    Další šperk z chrudimské šperkovnice kombinací odstranili hosté až z brankové čáry před dotírajícím Koudelkou.
     
    28:55
    Hostující kouč si bere čas na poradu, zřejmě ale hlavně na oddych pro svých šest svěřenců.
     
    28:49
    Nepřesná přihrávka Fujdiara nabídla obrovskou šancí pro Radima Zárubu, který nejprve po zemi trefil tyčku! Míč se odrazil přímo ke Koudelkovi, jenž z voleje minul prostor mezi třemi tyčemi!
     
    28:20
    Kladno se snaží zadarmo nezbavovat balonu a vymyslet kloudnou kombinaci, zatím se mu to ale příliš nedaří. Převaha ERA-PACKu je značná.
     
    27:32
    Chrudimští jsou i nadále nastěhováni před brankou Krajče, Roman Mareš nedokázal ve skluzu usměrnit míč do kladenské sítě.
     
    26:12
    Lukáši Rešetárovi stále chybí ke štěstí kousek, tentokrát opravdu pouhé milimetry. Krajč byl znovu bezmocný a pouze sledoval cestu balonu těsně mimo!
     
    25:42
    Chrudimští se až příliš vrhli do útočení, na což mohli krutě doplatit! Ervín Kuč postupoval sám na brankáře, Žďánskému nasadil kličku, následně však již nedokázal trefit odkrytou chrudimskou svatyni!
     
    25:11
    Střílený centr Lukáše Rešetára z levé strany mířil na Romana Mareše, uzdravený tahoun ERA-PACKu se ale k míči o kousek nedostal.
     
    24:36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tradiční čtyřku se třemi českými mladíky doplněnou o Brazilce Felipeho postavili Chrudimští až do druhého poločasu a ihned při svém prvním střídání se prosazuje! Radim Záruba poslal balon přímo na TOMÁŠE KOUDELKU, který v poklidu doklepl míč do prázdné klece – 7:0!
     
    24:12
    Felipe mohl navýšit brankový rozdíl, od postranní čáry ale napálil pouze tyčku kladenské branky!
     
    23:46
    Do chrudimské branky se po třech minutách druhé půle staví Jakub Žďánský, Ton má pro tuto chvíli padla!
     
    23:10
    Koudelka si pohledně zpracoval míč patičkou a z otočky vypálil, Krajč byl znovu u své tyče dobře postaven.
     
    22:27
    Marné dobývání kladenské svatyně ve druhé půli pokračuje, Rodrigovo zakončení po zemi zamířilo mimo tři tyče.
     
    21:15
    Roman Mareš se po hrubici kladenské obrany objevil naprosto sám před brankářem, bohužel mu ale v inkriminovaný moment míč odskočil od nohy. Krajč se ho následně zmocnil a ze své moci ho nevydal.
     
    20:36
    Po příchodu z kabin si Chrudim velmi rychle připisuje úvodní nedovolený zákrok, provinil se kapitán Rešetár.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Slušná návštěva v chrudimské sportovní hale sleduje zatím jednoznačný průběh posledního domácího střetnutí před play-off. ERA-PACK podle papírových předpokladů přehrává Kladno v poměru 6:0, největší podíl na vedení má zatím třígólový Michal Mareš! Druhá půlka začne asi v 20:55.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:20
    Ještě doplním zajímavý statistický údaj prvního poločasu, zatím jsme viděli pouze jediný akumulovaný faul a to na straně hostující Kladna.
     
    19:07
    Chvíli na to se mohl Rodrigo zapsat do střelecké listiny znovu, nabídku Matěje Slováčka ale na zadní tyči do sítě Krajče neusměrnil!
     
    18:19
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Šestá branka ERA-PACKu přišla na začátku devatenácté minuty, Rešetárův centr našel ideálně postaveného RODRIGA, který již neměl před prázdnou kladenskou klecí těžkou práci – 6:0!
     
    18:05
    Dvě minuty před koncem poločasu si kladenský kouč vybírá oddechový čas.
     
    17:20
    Střela Martina Kaválka z levé strany mířila pouze do boční sítě, díky teči bude následovat rohový kop. S ním ale hosté nenaložili úplně nejlépe.
     
    17:08
    Bleskurychlá chrudimská kombinace hledala na zadní tyči Dentinha, brazilský ostrostřelec byl ale na požadovaném místě příliš pozdě.
     
    16:45
    Rohový kop v podání Romana Mareše zamířil vzduchem na pravačku Dentinha, jenž dělovkou vyprášil rukavice Krajče! Kladenský brankář je zatím jednoznačným hrdinou svého týmu!
     
    16:13
    Na druhé straně mohla přijít čestná branka po kombinaci tří kladenských hráčů, Fujdiar ale napálil pouze na brankové čáře stojícího Michala Kovácse.
     
    15:35
    Chrudim právě vstřelila branku!
    V závěru prvního poločasu přece jen začíná náskok jedenáctinásobného mistra růst! Dentinhův prudký pokus vyrazil Krajč pouze k MICHALOVI MAREŠOVI, který v rozmezí 27 sekund střílí druhou branku – 5:0!
     
    15:08
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Spolupráce dvou Michalů v chrudimském týmu nyní vykvetla ve čtvrtou vstřelenou branku! Michal Kovács stříleným centrem našel volného MICHALA MAREŠE, jenž u pravé tyče kladenské klece pouze správně nastavil nohu – 4:0!
     
    15:00
    V posledních minutách je směrem dopředu paradoxně nebezpečnější Kladno, které si vypracovalo řadu zajímavých šancí. Finální fáze ale není ideální.
     
    14:31
    Mažáriho přesná přihrávka našla naběhnutého Ervína Kuče, který postupoval od půlící čáry sám na brankáře! Ton zůstal na zemi a střelu kladenského hráče vytěsnil mimo tři tyče!
     
    13:30
    A znovu vynikající postup čerstvého otce Rodriga, jenž naservíroval další vyloženou příležitost pro Matěje Slováčka! Ani tentokrát míč v síti nekončí, zasahuje pozorný Marian Krajč!
     
    12:53
    Rodrigo skvělým individuálním průnikem vykouzlil šanci pro Lukáše Rešetára, kterého ale skvěle vychytal Krajč!
     
    12:25
    Na druhé straně nevyřešil přečíslení dva na jednoho úplně nejlépe Matěj Slováček, přihrávka na Marcinha nebyla vůbec přesná.
     
    12:10
    Pěkná kolmice od Mažáriho na rozběhnutého Fujdiara vypadala hodně nadějně, vybíhající Ton ale rychlým skluzem zabránil nebezpečí.
     
    11:11
    Střela Patrika Mažáriho po rozehrávce po zemi nebyla vůbec přesná, hra se přelévá znovu před Krajče.
     
    11:08
    Tentokrát Fujdiarovi ustřelil míč při postupu Dentinho, následuje roh Kladna.
     
    10:40
    Zatím nejaktivnějším hráčem Kladna je Josef Fujdiar, který se opět protáhl až do zakončení. Střelu po zemi na vzdálenější tyč však Ton kontroloval pouze očima.
     
    10:26
    Dentinho se dožadoval pokutového kopu po nastřelení Veselého ruky, sudí je však jiného názoru. I tak pokračuje ERA-PACK v útočném snažení.
     
    10:07
    První polovina poločasu je za námi, Kladno se ještě k ohrožení Tonovy branky nedostalo. Zato na druhé straně probíhá ostřelování ze všech stran a pozic.
     
    09:14
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí si tak znovu pomohli standardní situací! Slováčkova rozehrávka našla nohu MARCINHA, který si zpracoval balon a posléze ho poslal přesně k levé tyči kladenské svatyně – 3:0!
     
    09:02
    ERA-PACK si hraje s obranou Kladna, kombinace až do prázdné branky se ale s úspěchem neshledala.
     
    08:45
    Mnohem nebezpečněji vypadalo na druhé straně zakončení Marcinha, které gólman Krajč lvím skokem vytěsnil mimo branku!
     
    08:31
    Josef Fujdiar se jako první z kladenského týmu dostal k ohrožení chrudimské klece, jeho hlavička ale byla silně nepřesná.
     
    07:49
    Slováčkovo zakončení ze středu hřiště končí na spojnici břevna a tyče! Velké štěstí pro Kladno!
     
    07:07
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Roman Mareš rozehrál rohový kop přesně na nohu MICHALA KOVÁCSE, který po zemi procpal míč přímo mezi nohama Mariana Krajče – 2:0!
     
    06:45
    Pokusy Kladna o kombinaci končí u gólmana Tona po nepřesných přihrávkách, u míče jsou znovu hráči ERA-PACKu.
     
    06:23
    Kombinace bratří Marešů tentokrát nevyšla podle představ, defenzíva hostujícího celku si bude moci na několik chvil oddychnout.
     
    06:02
    Dentinho dostal míč do středu hřiště, rána mu ale nesedla podle představ. Kladno balon pouze odevzdalo.
     
    05:07
    Tlak Chrudimi je v úvodu duelu značný, kladenská obrana však stále kapitulovala pouze jednou.
     
    04:28
    Perfektně secvičená akce ERA-PACKu skončila milimetrovým pasem Romana Mareše na svého bratra Michala, který ale na zadní tyči napálil míč pouze do Krajča!
     
    04:08
    Za krátký čas měl několikrát míč na noze dobře připravený Lukáš Rešetár, chrudimský kapitán však zatím seřizuje svá mířidla.
     
    03:27
    Chrudimští jsou neustále usazeni na útočné polovině, dnes již zřejmě moc jiný vývoj neuvidíme.
     
    03:12
    Rodrigo se neukvapil v rohu hřiště, perfektním pasem našel Lukáše Rešetára, jenž z voleje donutil Krajče znovu na zem! Kladenský brankář ale stále drží pro hosty nadějný výsledek!
     
    02:48
    O druhou trefu se vehementně snažil Marcinho, prudké zakončení levačkou bylo ale včas sraženo.
     
    02:27
    Rodrigův rohový kop našel nohu Slováčka, jeho střílený centr nikoho v chrudimských barvách nenašel.
     
    02:20
    Na hrací plochu nastoupila druhá chrudimská čtveřice, jež se ihned snaží o navýšení brankového rozdílu.
     
    01:49
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Skóre se nám v chrudimské sportovní hale poprvé mění na konci druhé minuty! Dentinho prakticky z brankové čáry poslal balon na MICHALA MAREŠE, který z voleje uklidil míč ke vzdálenější tyči – 1:0!
     
    01:49
    Další střela Michala Kovácse trefila pouze obětavého Veselého, vzápětí se proti Michalu Marešovi vytáhl Krajč.
     
    01:23
    Chrudimští pokračují v kombinaci na útočné polovině a ostřelují branku sestupujícího celku ze všech stran. Poslední tým tabulky zatím odolává.
     
    00:30
    Střela Michala Mareše byla sražena na roh, vzápětí měl obrovskou příležitost na otevření střeleckého účtu jeho jmenovec Michal Kovács! Gólman Krajč fantastickým zákrokem udržel skóre nerozhodné!
     
    00:12
    Kladno jako první donutilo brankáře Tona k zákroku, střílený centr kapitána Veselého však nenadělal chrudimskému gólmanovi sebemenší problémy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Kladenští přijeli do Chrudimi pouze s šesti hráči do pole, což nasvědčujeme že uvidíme na půdě mistra více než jednoznačnou záležitost.
     
    Úvodní sestavy:

    FK ERA-PACK Chrudim: Ton (Žďánský) – Záruba, R. Mareš, M. Mareš, Koudelka, Dentinho, Kovács, Marcinho, Rodrigo, Rešetár (C), Slováček, Felipe

    FK Kladno: Krajč – Veselý (C), Slavík, Fujdiar, Šafář, Junek, Mažári, Kuč, Trnka, Výborný, Kaválek

    Rozhodčí: Kabeláč, Štipčák.
     
    Názory aktérů střetnutí

    Petr Horák, sportovní manažer Chrudimi:
    „Marodka našeho kádru se pomalu vyprazdňuje. V současné době se čeká na Sidneiho a Max dostal chřipku. Mladý Zdržálek také asi nenastoupí, který měl problémy s kolenem a na tréninku nebyl. Jinak chceme jednoznačně vyhrát, ale nedokážu říct, jestli to půjde hladce nebo těžce. Doufám, že pobavíme sebe i fanoušky.“

    Patrik Mažári, hráč FK Kladno: „Čekají nás poslední dvě ligová kola proti atraktivním soupeřům a do Chrudimi nejde jet jinak, než s velkým respektem a pokorou. Poslední zápas proti Spartě byl pro nás mladé dobrou zkušenou a věřím, že hodně přínosný do další práce bude i zápas v Chrudimi a poučíme se z něho. Nic jiného už nám ani nezbývá.“
     
    Kladenští futsalisté měli již v minulé sezóně velké problémy s udržením nejvyšší soutěže, letos se jim tento kousek zopakovat nepodařilo. Se ziskem pouhých sedmi bodů z dvaceti utkání je již nic v CHANCE Futsal lize pro příští ročník nezachrání. Světlé momenty si celek, který před sezónou přišel o generálního partnera v podobě firmy SAT-AN, vybral pouze v duelech s Českou Lípou. Druhý sestupující tým pokaždé s Kladnem prohrál a to vždy rozdílem třídy.

    Poslední bodík uzmulo Kladno již ve třetím kole nováčkovi z Plzně, na vlastním hřišti s ním remizovalo 3:3. Na druhou stranu Kladenští nedokázali vzdorovat řadě soupeřů z chvostu tabulky, například na vlastním hřišti inkasovali od Hradce Králové celých dvanáct branek! S Chrudimí na konci listopadu dokázali uhrát poměrně „příznivý“ výsledek, po dvou trefách Felipeho, Sidneiho a gólu Rodriga a Matěje Slováčka se radoval ERA-PACK v poměru 6:0.
     
    Před mistrovskou Chrudimí jsou na programu poslední tři zápasy základní části, rozloučení s domácími fanoušky proběhne v duelu s Kladnem! Klání prvního týmu s posledním slibuje fanouškům pěknou střeleckou podívanou, v případě výhry si ERA-PACK s jistotou zajistí vítězství v základní části a nejlepší možnou výchozí pozici do play-off.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Petr Dejnožka

    Branky: 2. M. Mareš (Dentinho), 8. Kovács (R. Mareš), 10. Marcinho (Slováček), 16. M. Mareš (Kovács), 16. M. Mareš, 19. Rodrigo (Rešetár), 25. Koudelka (Záruba), 31. Slováček (Záruba), 35. Koudelka (Felipe), 36. Slováček (Záruba), 40. Koudelka (Záruba) – 30. Kaválek (pen.)


    FK Chrudim: Ton (24. Žďánský) – Záruba, R. Mareš, M. Mareš, Koudelka, Dentinho, Kovács, Marcinho, Rodrigo, Rešetár (C), Slováček, Felipe
    FK Kladno: Krajč – Veselý (C), Slavík, Fujdiar, Šafář, Junek, Mažári, Kuč, Trnka, Výborný, Kaválek

    Rozhodčí: Kabeláč, Štipčák
    bahis siteleri