Rádio Krokodýl Brno – Interobal Plzeň 1:6 (kon.) | Chrudim – Kladno 11:1 (kon.) | Sparta – Česká Lípa 9:0 (kon.)
Tango Brno – Vysoké Mýto 1:1 (kon.) | Hradec Králové – Zruč n/S 4:6 (kon.)
konec
FK Chrudim
11:1 (6:0)
FK Kladno
Pátek 11.03.2016, 20:00 • Sportovní hala Chrudim • 1. Futsal liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:39
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Příliš to Radimu Zárubovi vadit nemusí, v dnešním zápase si totiž připsal tři gólové nahrávky! Všechny tři mířily na nohu zakončujícího TOMÁŠE KOUDELKY, který tak dokonal svůj hattrick – 11:1!
     
    38:38
    Rešetárovi prostě není přáno! Dentinho mu patičkou připravil vynikající příležitost, chrudimský kapitán ale kvůli skluzu jednoho z kladenských hráčů znovu nedostal míč za brankovou čáru!
     
    35:26
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Také z MATĚJE SLOVÁČKA je dvougólový střelec! Radim Záruba vyslal zmíněného hráče na levou stranu, ten se mu snažil balon vrátit, jenže o bránícího Kaválka se odrazil přímo do kladenské sítě – 10:1!
     
    34:44
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Gólman Krajč kapituluje podeváté! Felipe si pohrál s obránci soupeře, naservíroval míč pro TOMÁŠE KOUDELKU, jenž zaznamenává svoji druhou branku v utkání – 9:1!
     
    32:07
    Marcinho dostal na levé straně velké množství prostoru, Krajče sice dokázal prostřelit mezi nohama, jenže měl velkou smůlu, že míč doklouzal pouze do boční sítě kladenské branky!
     
    30:11
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Odpověď chrudimské celku byla velmi rychlá, byť šťastná! Záruba posunul v klidu míč na MATĚJE SLOVÁČKA, jeho zakončení bylo velmi šťastně tečováno do protipohybu kladenského gólmana Krajča – 8:1!
     
    29:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MARTIN KAVÁLEK se s ničím nepáral a naprosto neomylně poslal míč do šibenice Žďánského branky – 7:1!
     
    29:53
    Matěj Slováček fauloval v pokutovém území Tomáše Slavíka, následuje penalta pro Kladno!
     
    28:49
    Nepřesná přihrávka Fujdiara nabídla obrovskou šancí pro Radima Zárubu, který nejprve po zemi trefil tyčku! Míč se odrazil přímo ke Koudelkovi, jenž z voleje minul prostor mezi třemi tyčemi!
     
    26:12
    Lukáši Rešetárovi stále chybí ke štěstí kousek, tentokrát opravdu pouhé milimetry. Krajč byl znovu bezmocný a pouze sledoval cestu balonu těsně mimo!
     
    25:42
    Chrudimští se až příliš vrhli do útočení, na což mohli krutě doplatit! Ervín Kuč postupoval sám na brankáře, Žďánskému nasadil kličku, následně však již nedokázal trefit odkrytou chrudimskou svatyni!
     
    24:36
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tradiční čtyřku se třemi českými mladíky doplněnou o Brazilce Felipeho postavili Chrudimští až do druhého poločasu a ihned při svém prvním střídání se prosazuje! Radim Záruba poslal balon přímo na TOMÁŠE KOUDELKU, který v poklidu doklepl míč do prázdné klece – 7:0!
     
    24:12
    Felipe mohl navýšit brankový rozdíl, od postranní čáry ale napálil pouze tyčku kladenské branky!
     
    23:46
    Do chrudimské branky se po třech minutách druhé půle staví Jakub Žďánský, Ton má pro tuto chvíli padla!
     
    19:07
    Chvíli na to se mohl Rodrigo zapsat do střelecké listiny znovu, nabídku Matěje Slováčka ale na zadní tyči do sítě Krajče neusměrnil!
     
    18:19
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Šestá branka ERA-PACKu přišla na začátku devatenácté minuty, Rešetárův centr našel ideálně postaveného RODRIGA, který již neměl před prázdnou kladenskou klecí těžkou práci – 6:0!
     
    16:45
    Rohový kop v podání Romana Mareše zamířil vzduchem na pravačku Dentinha, jenž dělovkou vyprášil rukavice Krajče! Kladenský brankář je zatím jednoznačným hrdinou svého týmu!
     
    15:35
    Chrudim právě vstřelila branku!
    V závěru prvního poločasu přece jen začíná náskok jedenáctinásobného mistra růst! Dentinhův prudký pokus vyrazil Krajč pouze k MICHALOVI MAREŠOVI, který v rozmezí 27 sekund střílí druhou branku – 5:0!
     
    15:08
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Spolupráce dvou Michalů v chrudimském týmu nyní vykvetla ve čtvrtou vstřelenou branku! Michal Kovács stříleným centrem našel volného MICHALA MAREŠE, jenž u pravé tyče kladenské klece pouze správně nastavil nohu – 4:0!
     
    14:31
    Mažáriho přesná přihrávka našla naběhnutého Ervína Kuče, který postupoval od půlící čáry sám na brankáře! Ton zůstal na zemi a střelu kladenského hráče vytěsnil mimo tři tyče!
     
    13:30
    A znovu vynikající postup čerstvého otce Rodriga, jenž naservíroval další vyloženou příležitost pro Matěje Slováčka! Ani tentokrát míč v síti nekončí, zasahuje pozorný Marian Krajč!
     
    12:53
    Rodrigo skvělým individuálním průnikem vykouzlil šanci pro Lukáše Rešetára, kterého ale skvěle vychytal Krajč!
     
    09:14
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí si tak znovu pomohli standardní situací! Slováčkova rozehrávka našla nohu MARCINHA, který si zpracoval balon a posléze ho poslal přesně k levé tyči kladenské svatyně – 3:0!
     
    08:45
    Mnohem nebezpečněji vypadalo na druhé straně zakončení Marcinha, které gólman Krajč lvím skokem vytěsnil mimo branku!
     
    07:49
    Slováčkovo zakončení ze středu hřiště končí na spojnici břevna a tyče! Velké štěstí pro Kladno!
     
    07:07
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Roman Mareš rozehrál rohový kop přesně na nohu MICHALA KOVÁCSE, který po zemi procpal míč přímo mezi nohama Mariana Krajče – 2:0!
     
    04:28
    Perfektně secvičená akce ERA-PACKu skončila milimetrovým pasem Romana Mareše na svého bratra Michala, který ale na zadní tyči napálil míč pouze do Krajča!
     
    03:12
    Rodrigo se neukvapil v rohu hřiště, perfektním pasem našel Lukáše Rešetára, jenž z voleje donutil Krajče znovu na zem! Kladenský brankář ale stále drží pro hosty nadějný výsledek!
     
    01:49
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Skóre se nám v chrudimské sportovní hale poprvé mění na konci druhé minuty! Dentinho prakticky z brankové čáry poslal balon na MICHALA MAREŠE, který z voleje uklidil míč ke vzdálenější tyči – 1:0!
     
    00:30
    Střela Michala Mareše byla sražena na roh, vzápětí měl obrovskou příležitost na otevření střeleckého účtu jeho jmenovec Michal Kovács! Gólman Krajč fantastickým zákrokem udržel skóre nerozhodné!

    Petr Dejnožka

    Branky: 2. M. Mareš (Dentinho), 8. Kovács (R. Mareš), 10. Marcinho (Slováček), 16. M. Mareš (Kovács), 16. M. Mareš, 19. Rodrigo (Rešetár), 25. Koudelka (Záruba), 31. Slováček (Záruba), 35. Koudelka (Felipe), 36. Slováček (Záruba), 40. Koudelka (Záruba) – 30. Kaválek (pen.)


    FK Chrudim: Ton (24. Žďánský) – Záruba, R. Mareš, M. Mareš, Koudelka, Dentinho, Kovács, Marcinho, Rodrigo, Rešetár (C), Slováček, Felipe
    FK Kladno: Krajč – Veselý (C), Slavík, Fujdiar, Šafář, Junek, Mažári, Kuč, Trnka, Výborný, Kaválek

    Rozhodčí: Kabeláč, Štipčák
    bahis siteleri