Boston – Carolina 2:3 (po pr.) | Detroit – Winnipeg 3:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:2 (kon.)
Montreal – Buffalo 3:2 (kon.) | Minnesota – Edmonton 1:2 (kon.) | San Jose – New Jersey 0:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
6:2 (1:1, 3:1, 2:0)
Ottawa Senators
Pátek 11.03.2016, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (04:23:47)
    Jaromír Jágr umí!

     
    Ještě dodám, že dnešní souboj sledovalo 15 051 diváků!
     
    Československá stopa v utkání:
    Jaromír Jágr (FLA) 2+0, 2 střely, čas na ledě 15:30
    Jiří Hudler (FLA) 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:30
    Jakub Kindl (FLA) 0+0, 2 střely, čas na ledě 13:32
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Vincent Trocheck (FLA) 1+3
    2. Jaromír Jágr (FLA) 2+0
    3. Jonathan Huberdeau (FLA) 1+1
     
    Je dobojováno! Florida Panthers poráží před svými diváky Ottawu Senators jednoznačně 6:2 a získává důležité dva body! Brankový účet utkání otevřel v první třetině Jaromír Jágr! Ještě před přestávkou stačil vyrovnat Zack Smith! Druhá třetina byla na branky ze všech nejbohatší. Nejprve vrátil Floridu do vedení Jussi Jokinen, ale o necelou minutu později srovnal Erik Karlsson! Rozhodující náskok si Panteři vytvořili v rozmezí čtrnácti sekund, kdy se trefili Aaron Ekblad a Jonathan Huberdeau! V závěrečné třetině ještě přidal svou druhou branku v utkání Jaromír Jágr a konečnou podobu dodal výsledku Vincent Trocheck!
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Ještě jedno vhazování před domácím brankářem po zakázaném uvolnění. Diváci se už zvedají ze svých sedadel. Florida dnes bude oslavovat důležité dva body.
     
    59:09
    GOmez ještě zkoušel štěstí bekhendovou ránou z levého kruhu. Luongo si připsal jistý zákrok vyrážečkou. Domácí jsou u kotouče.
     
    58:59
    Hudler a Shaw zašlápli kotouč u střídačky Senátorů. Rozhodčí nechal hráče obou celků nějakou dobu bojovat, ale poté přetlačovanou raději ukončil.
     
    58:17
    Stone bekhendem nahazoval puk na branku Floridy. Jeho nahození však jeho vlastní spoluhráč srazil bruslí do rohu kluziště, kde hosté přišli o puk.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:25
    Thornton oloupil obránce Ottawy o kotouč na modré čáře a nabral kurz branka Senátorů. Thornton však o kotouč rychle přišel. Methot svou chybu napravil.
     
    56:51
    Florida se nemůže usadit v útočném pásmu. Lazar nyní dokonce napadal rozehrávku Panterů na jejich obranné modré čáře.
     
    56:02
    Hosté se v oslabení dostali do přečíslení dva na jednoho! Stone měl spoustu času, ale nakonec vymyslel jen nepřesnou přihrávku a jeho kolega už nemohl s pukem nic udělat!
     
    55:36
    Jágr servíroval přihrávku před branku, kde byl Barkov. Finský útočník ve službách Floridy na prudkou přihrávku české legendy nedosáhl.
     
    55:01
    Bude se vylučovat! Florida si ještě zahraje přesilovou hru! Dvě minuty za podražení vyfasoval Hoffman.
     
    54:41
    Ottawa se ještě snaží o přidání další branky. Nikdo v bílém zatím nestřílí. Když už někdo vypálí, tak netrefí branku. Luongo může zůstat v naprostém klidu.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 14. Jágr (Huberdeau, Campbell), 26. Jokinen (Gudbranson, Trocheck), 30. Ekblad (Trocheck, Jokinen), 30. Huberdeau, 45. Jágr (Trocheck), 51. Trocheck (Smith) – 20. Smith (Ryan, Karlsson), 27. Karlsson (Smith, Stone)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Ekblad, Kulikov, Gudbranson (A), Campbell (A), Petrovic, Kindl – Jágr, Barkov, Huberdeau – Smith, Trocheck, Jokinen – Hudler, Bjugstad, MacKenzie – Shaw, Wilson, Thornton
    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Karlsson (C), Methot, Ceci, Phaneuf (A), Wiercioch, Kostka – Stone, Pageau, Smith – Chiasson, Zibanejad, Hoffman – Ryan, Gomez, Dzingel – Neil (A), Lazar, Puempel

    Rozhodčí: Peel, Morton – Alphonso, Nowak

    Diváci: 15 051
    bahis siteleri